kendini niye mecbur hissediyorsun bu adama anlayamadım ayrıca ailelerin rızası olmadan yapılan evliliklerin sonu hep hüsran sana değer verecek elbet biri çıkacaktır zamanı geri getiremezsin belki ama en azından gelecek yıllarını ziyan etme.
Hic acıma. Ben de çok acıdım. Annesi hasta, ailesinin durumu kötüydü . Maddi manevi destek oldum, sanki gelinleriymisim gibi evlerine girdim çıktım. Her tür yardımı yaptım. Hic bı sey değişmedi. Beni aldattigini da ayrıldıktan sonra öğrendim bu arada, hem de defalarca :)
Ben böyle her konuda bu kadar ödün verirken o hic değişmedi sdc seviyorum dedi ama yetmiyor iste. Ben de ayrılamam onsuz yapamam dedim ama bir anda bıraktım.
Bir de ben hayatta sunu öğrendim; hic kimse babanın oğlu, kızı degil. Birilerine aciyarak evlenilmez, evlenirse de mutlu olunmaz.
Beni cok seviyor Kıyamam, yok psikolojisi bozuk, yok bu kdr yılı çöpe mı atacam, falan filan.
Bunları düşünerek hareket edersen kendin acinacak duruma gelirsin. Bisver önce kendini ve aileni duşun .
bir mecburluğum yok..bende bunu anlayamıyorum birşey ona itiyor beni ayrılamıyorum işte.ailemde şaşırıyor nden diyor babam ne yaşadında ayrılamıyorsun kızıyor bana.bende yemin ederim baba bişey yaşamadım seviyorum üzülüyorum ayrılınca diyorumsonra alıştım ayrılığa ama..ne fayda yine barıştım
inan çıkmazdayım elim kolum bağlı sanki..onunla olunca kendimi anlık iyi hissediyorum sonra tekrar kötü.hislerim aniden değişiyor.biran yaptıklarını düşünüp soğuyorum ondan sonra yine sevgi duyuyorum ona karşı..tüm yaptıklarına rağmen.çok acı çekiyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım..karar verip ayrılıyorum,sonra o arayınca ağlıyor yapamıyorum diye ikimiz ağlıyoruz bu seferde neden böyle olduk biz diyeçok mutsuzm
aldatılmayı bende katlanamam..ama nasıl inkar ediyor bilseniz,mesajda bana iş çıkar mı yazmış arkadaşına o kızlardan ötürü.ben bunu görünce çılgına döndüm bana diyor ki iş çıkarma demek istedim ben.bende salak gibi inandım.o kadar yeminler edyor..zaten artık bir soğukluk var bugün yanıma geldiğinde soğumuşum artık..olmuyor eskisi gibi.siz gerçekten mantıklı davranmışsınız.ben o kadar çok acıdım ki babası rahatsızlandığnda kendi babam gibi üzüldüm ağladım..
Allah yardımcın olsun canım ama bence ailen onaylamıyorsa sende uzak dur derim ben .s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?