aslında çıkmazda olduğun durum yok..
sorunlarının nedenini ne yapman gerektiğini kendin çok iyi biliyosun bu yüzden sana ayrıl veya devam et demeyeceğim ..
bence kendini dinle zaten olması gerekenin ne olduğunu biliyosun.. kopamıyorum diye düşünme bunları gördüğün için ve denk olmadığınızı gördüğün için zaten kopmuşsun..
sorularına cevabı sen vermişsin sadece uygulaması kalmış
aşk acısından kimse ölmez hatta daha çok olgunlaşır hayat kısa günlerini ziyan etme
şimdi bunu okuyan kişi lütfen beni yargılamasın..çünkü ne yapacağımı bilemez durumdayım,psikoloji desen çok bozuk,kendi kararlarımı kendim veremiyorum.bir rüzgara kapıldım öyle gidiyorum..sonu iyi mi olacak kötü mü bilmeden..Konuya geleyim sevgili meselesi.Bir sevgilim vardı üç yıldır,çok sevmiştim ama sonunda beni çok üzdü yıprattı.onunla aramızda kültürel olarak farklılık vardı,sonra aile yapısı olarak,maddi olarak.Ben hiç umursamadım çünkü annemle babam birbirlerine denk olduğu halde yıllarca kavga ettiler ve etrafımda bir tane bile mutlu çift yoktu.neden biz mutlu olamıyalım dedim.Dışardan bakıldığında üst seviyede olan bendim.Ben iyi bi ünide son sınıfım.O da bi sigara firmasında çalışıyor.bayilere sigara dağıtıyor.ailesine düşkünlüğü yüzünden çok kavgalarımız oldu.aldatma desen bir mesaj yakaladım arkadaşlarıyla aralarında mesajlaşmışlar.hatunlar geliyor mu falan denilmiş.Yani anlaycağınız kavga kıyamet oldu bir sürü ayrıldık tam ben unutmaya başladım zaten çevreden hiç onay almadım bu ilişki için ailem dahil.İlk başta ailem hiç sorun değil gibi davrandı aramızdaki eğitim farkını ama sonradan cahil insanla yapamazsın gibilerinden çok konuştular.Şimdi ben bu adamla barıştım ve bana çok iyi davranıyor.Çok peşimden koştu,ağladı.Dayanamadım affettim sonra hazmedemedim yaptığı davranışları yine ayrıldım böyle baya bir devam etti ayrıl barış ayrıl barış..şimdi tekrar sevgiliyiz ama içim rahat değil.ailemde istemiyor,ailesini beğenmiyormuş babam.araştırdım diyor bu işin olacağı yok.bense artık ne yaptığnı bilemez durumdayım şimdi yine barıştım 24 yaşındayım ama şu davranışlar 24 yaşında birine ait olamaz..bu adam bana olan saygısını da yitirmişti,yani küfür olayı da oldu..yani bu kadar şeye rağmen hala nasıl barıştım bilmiyorum..annem kendini yakacaksın diyor..bense kendi ayaklarımla gidiyorum.o olmayınca biraz daha iyiydim şimdi o var aklım çok karışık..güzel bir okulum var ailem var herşey güzel sağlığım yerinde ama bir türlü şu derten kurtulamadım.ayrılmak istiyorum ayrılıyorum sonra yeniden barışıyorum.psikoloğa çok gittim yeniden gitmek istemiyorum artıkşimdi tekrar başladık diyemem ki bir daha ayrılmak istiyorum..daha ilk günden kıskançlığa başladı bile.facede iki tane çocuk fotoğrafımı beğenmiş aradı bağırdı çağırdı dayanamıyorum ben bu kadar rahat olmamı bekleme falan diye,kapattım bnde facemi.ilk başta kendimle grur duyuyordum bak katlanmadım kendi hakkımı savundum bi erkeğe karşı güçlü de duruyorum ama şimdi ne oldu o erkeğe geri döndüm..inandım verdiği sözlere..ee evlenince daha berbatın yaşatırsa napıcam ben ya da herşey güzel mi olur verdiği sözlerde durur mu ne olur..çok karışığım ben..dertleşmeye ihtiyacım var
inan çıkmazdayım elim kolum bağlı sanki..onunla olunca kendimi anlık iyi hissediyorum sonra tekrar kötü.hislerim aniden değişiyor.biran yaptıklarını düşünüp soğuyorum ondan sonra yine sevgi duyuyorum ona karşı..tüm yaptıklarına rağmen.çok acı çekiyorum ne yapacağımı bilemez durumdayım..karar verip ayrılıyorum,sonra o arayınca ağlıyor yapamıyorum diye ikimiz ağlıyoruz bu seferde neden böyle olduk biz diyeçok mutsuzm
Seninkine coook benzer durum yasadım ben Dis hekimi, o ortaokul mezunu bı adamdı. Aşığım sandim ama bence kendimi kandırmisim.
23 yaşındayım onu tanıdığımda, 3 yil devam etti iliskimiz. İnişli çıkışlı , kavgalı gurultulu, hakaret dolu, el kaldırmalar falan.
Benm de ailem şiddetle karsı çıktı yalan söyledim onlara ayrıldım diye ama devam ettim. Onsuz yapamam saniyirdum.
Sonra oyle bir noktaya geldi ki mantık girdi isin icine, baktım olmayacak ask yeterli degil.
O donem esim karşıma çıktı, ayrılmam kolaylaştı ,ve esimlebirlikte olmaya başladım. o cok sıkıntı yaşattı o donemde ama zorladım ve bitirdim.
Şükürler olsun 3 yıldır cok guzel bı evliliğim var, dengi dengine, ailemle cok iyi anlasan bir damat.
Dgr sekilde hayatımı mahvedecektim aklımı kullandım ve bitirdim cok zor oldu ama başardım.
Simdi bu iliskiyi hatırlamak ya da dile getirmek bile utandiriyor beni.
Evlilik ömür boyu sürecek bir sey, ona gore duşun kararını ver. Sevgili olmakla cok farklı.
Biraz uzun oldu ama senin yaşadıklarından hic farkı yok, sana sdc abla tavsiyesi benimki akıllı ol, birak duygularını, o ilgiler gelip geçici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?