Çıkmazda hissediyorum

Fearless4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
148
38
28
Sevgilime karşı kaprisli ve bitirmeye yönelik çokça davranışım oldu ancak kendisi beni sürekli alttan aldı.Son zamanlarda sıkılmış ve bıkmış olacak ki seni çok seviyorum ama artık istemiyorum hiçbir şey diyor.8 sene boyunca ilk defa bana veda mesajları yazdı.Çok hatam olduğunu biliyorum, belki bir şeyleri telafi etmek için geç kaldım ama her şeyin çaresi olduğunu düşünüyorum.Kendisi benimle kesinlikle konuşmuyor telefonları açmıyor.İlk defa bu kadar yabancı.Benim onu sevdiğime inanmadığını söylüyor.İnandırabilmek için napabilirim?Onu nasıl ikna edebilirim? Çünkü ben ilişkimizin bitmesini istemiyorum.Lütfen hak etmişsiniz demeyin bende hata yaptığımın farkındayım.Sadece onu geri kazanmak istiyorum

Erkekler genellikle bitti dediyse bitmiştir.

Baristiktan sonra dahi hemen hemen ayni hatalari tekrarlayacaktirsinizdir bence.
Huylu huyundan vazgecmez.

Sizi seven, fedakarlik yapan, alttan alan kisileri, 8 sene birbirinize emek verdiginiz iliskinizi neden boyle harcadiginizi bir dusunmeniz gerekiyor, karsinizdaki insanin da bir tahammul siniri oldugunu en onemlisi bir gururu oldugunu hatirlamis oldunuz.
Bu top burdan donmez ama cok ufak ihtimal donerse bile tadi olmayacaktir.

Gercekten bazi insanlar kamburdur ve atip rahatlamak cok tatli bir his.

Ayrılın. Bazen nefeslenmek her iki tarafa da iyi gelir, birbirlerini ne kadar sevdiklerini anlarlar. Eğer aralarındaki aşk gerçekse zaten nefeslendikten sonra geri gelirler daha büyük bir aşkla. Refresh.
Hatalı olduğum için çabalamaya çalışıyorum ancak biraz geç kaldığımdan çabamı görmüyor.

Haklısınız.Ben hak ettim bu tavrı.Ancak ben ilişkimizin hala kurtarılabileceğini düşündüğüm için buraya yazdım.Sadece sizden isteğim nasıl bir yol izleyebilirim bana inanması için?

Soguduysa zor, muhtemelen her kaprisiniz ve ayrılmanızda az az soğudu, sayenizde ayrılığa kendini hazırladı .

Haklısınız.Ben hak ettim bu tavrı.Ancak ben ilişkimizin hala kurtarılabileceğini düşündüğüm için buraya yazdım.Sadece sizden isteğim nasıl bir yol izleyebilirim bana inanması için?
Yuz yuze gelirseniz ve konuşursanız bir ihtimal. Bir daha asla böyle şeyler yapmayacağınıza ikna edin ve son bir şans isteyin

Siz sevdiginiz icin geri kazanmak istemiyorsunuz ki yerine yenisini bulsaniz sorun kalmaz aslinda boşluktan sizin ki 8 sene sonuçta.

Umarim cocuk geri dönmez yeni insanlar tanır cunku aranizdaki şey haddinden fazla uzamış ve artik zararlı olmaya başlamış, didiklemenin alemi yok.

insanların sevgisi böyle bitebiliyor işte bence üstüne gitmeyin sizin nazınızı yorulmadan çekecek başka birini bulursunız

Bende bunu söyleyecekim. Insan 8 sene icinde kendi davranislarini hic mi ölcüp tartmaz. Nasilsa altdan aliyor diye insan kendini gelistirmekten asla vazgecemez. Adam 8 sene buna müsade ederek hata etmis bastan. Ve hala amac kendine ceki düzen vermekten cok onu nasil geri kazanirim.

insanların sevgisi böyle bitebiliyor işte bence üstüne gitmeyin sizin nazınızı yorulmadan çekecek başka birini bulursunız
Ben dersimi aldığımı düşünüyorum.Naz,niyazı bir köşede bıraktım.Bana beni sevmediğini söylemedi aksine çok sevdiğini hala hissediyorum Anzak benim onu sevmediğimi hissettiği için bitirdi

Yıllardır kıymet bilmeyip şu an pişman olmanız bana hiç samimi gelmedi, üzgünüm.

Açıkçası ben de sevdiğinizi düşünmüyorum. Konfor alanınızın dışına çıkmak istemiyorsunuz sadece.

Bencilce davranarak ayrılık sürecini zorlaştırmak yerine erkek arkadaşınızın kararına saygı duyun derim. Hiç değilse 8 yılın hatırı için yapın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…