- 6 Ekim 2016
- 1.132
- 563
- 123
- Konu Sahibi Yenibirhayataaa
-
Her zamanki şeyler aslında. Bana şunu dedin şöyle yaptın böyle yaptın hatırlamıyorum bile6 ay önceki kavga sebebinin neydi?
Çocuk yokÇok yüz göz olmuşsunuz anladığım kadarıyla toparlanmaz ama itekleye itekleye gider diye düşünüyorum çocuk var mi?
Çok farklıyız. Terapiye bile gitmiyor çabalamıyor.Cok farkli kisiliklere sahipsiniz boyle bir evlilik cok zor gercekten. Herseyi tek basiniza yapmaniz gerekiyor bir yerde buna alisabilirseniz cift terapisine gidin. Birbirinizi cok yipratmissiniz. Sayginiz sevginiz azalmis belki bosanmaniz her ikiniz acisindanda daha iyidir. Kendinize gore birini bulursunuz. Cocuk var mi?
Cocukta yoksa bosa kurek cekmeyin bosanin.Çok farklıyız. Terapiye bile gitmiyor çabalamıyor.
Eşinizi seviyorsanız yeniden aşık etmeye çalışın onu diyeceğim buÇocuk yok
Şu an gözünün üstünde kaşın var diye kavga ediyro benle.Eşinizi seviyorsanız yeniden aşık etmeye çalışın onu diyeceğim bu
Yani ailelere yansıyınca kötü hissetmiş demek ki ama büyük bir kavga değilse bu kadar zaman içinde büyütecek bir şey de olmamalı. Acaba başka sorunları var da size mi böyle yansıyor?Her zamanki şeyler aslında. Bana şunu dedin şöyle yaptın böyle yaptın hatırlamıyorum bile
İşten dolayı çook yoğun, zaten o sebeple onu teşvik ederek kendime yaptım yazdım.Yani ailelere yansıyınca kötü hissetmiş demek ki ama büyük bir kavga değilse bu kadar zaman içinde büyütecek bir şey de olmamalı. Acaba başka sorunları var da size mi böyle yansıyor?
Siz ne istiyorsunuz peki ? Bu evlilikten beklentiniz ne?Şu an gözünün üstünde kaşın var diye kavga ediyro benle.
Bence siz biraz adım atın. Sevdiği bir yemeği yapın, güzel bir film açın. Evde yapmayı sevdiği bir şeyler illa vardır. O şekilde yaklaşın. Belki siz de ona soğuk davranıyor gibi geliyorsunuzdıur.İşten dolayı çook yoğun, zaten o sebeple onu teşvik ederek kendime yaptım yazdım.
Ben hiç bir zaman istediğim givi bir hayat yaşayamam sanırım. Artık hayatta zevkim de pek kalmadı zaten. Ama ayrılma fikri çok acı veriyor.Siz ne istiyorsunuz peki ? Bu evlilikten beklentiniz ne?
Çok kırgın hissediyorum. Zaten ben ona trip atamam attırmaz. Yani böyle bir lüksüm hiç olmadı. Başlar söylenmeye trio mi atıyorsun bilmem ne sonra da konuşmaz.Bence siz biraz adım atın. Sevdiği bir yemeği yapın, güzel bir film açın. Evde yapmayı sevdiği bir şeyler illa vardır. O şekilde yaklaşın. Belki siz de ona soğuk davranıyor gibi geliyorsunuzdıur.
Bir anda olmadı ama evlenince daha derinden yüzleştim bu durumla. Sonuçta evlenmeden önce sosyal ortamlarda birlikte olmamız gerekmiyordu. Evlenince bunun eksikliğini duyar oldumEvlenmeden önce çok sosyalken birden bire mı asosyal oldu? Eğer ilişkiniz süresince böyle olup evlenirsek ben düzeltirim mantığıyla imza attiysaniz biraz bile bile lades olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?