• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cikmaz sokak cikti

Ya belki densiik etmis olacagim ama uvey falan olmayasin? Cogu zaman uvey anne baba bile bunu yapmiyor. Bagrina basiyor

ALLAH seni korusun. Yar ve yardimcin olsun. Kiyamam canim benim.

Eski konunu okudum ve senin adına çok sevindim gerçekten.İnşallah bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun.
27 yaşında meslek sahibi kadınsın.Yalnız başına başarabileceğine ve daha huzurlu olacağına eminim.

Tesekkur ederim. Isim olmasa ne yapardim bilmiyorum. Ama okuda adam ol demelerini simdi cok iyi anliyorum..

Ya belki densiik etmis olacagim ama uvey falan olmayasin? Cogu zaman uvey anne baba bile bunu yapmiyor. Bagrina basiyor

ALLAH seni korusun. Yar ve yardimcin olsun. Kiyamam canim benim.

Hayir uvey olmadigima eminim.. Bende anlam veremiyorum ki hala. Dusundukce deliye donuyorum. Bana baska biri anlatsa arkasinda sebep ararim, inanamam. Gercekten kotu birsey yapsamda hak ettim derim kabullenirim. Asil zor olan zaten anlam verememek.. Okadar gun gecti bi arayip sormadilar. Nereye gider kime gider nerde kalir demediler. Allah'a havale ediyorum..

Hayir uvey olmadigima eminim.. Bende anlam veremiyorum ki hala. Dusundukce deliye donuyorum. Bana baska biri anlatsa arkasinda sebep ararim, inanamam. Gercekten kotu birsey yapsamda hak ettim derim kabullenirim. Asil zor olan zaten anlam verememek.. Okadar gun gecti bi arayip sormadilar. Nereye gider kime gider nerde kalir demediler. Allah'a havale ediyorum..
ALLAHA havale etmissin. En dogursunu yapmissin. Umarim hayat karsina cok guzel seyler cikarir. ALLAHA emanet ol.

Eski konunu simdi okudum. Sen o aileye ait degilmissin zaten. Umarim yakin zamanda kirikliklarini duzeltir, kendini toparlar gupguclu bir kadin olarak gelirsin aramiza.

Back