Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Surekli şiddet gördüğün bir ailede iyi bile dayandın. En zoruma giden de annenin seni uykudan kaldırıp dövmesiydi. Gül gibi mesleğin var kimseye muhtaç değilsin,calis kazan kendi kendine yoğrul. İki gün sonra ararlar eve gel diye emin ol gidip gitmemek senin elinde ama onca hakaret şiddet sonrası tekrar geri gitmek senin açından hiç iyi olmaz. Psikolojik tedavi de görüyorsun değil mi ? Ayrıca neden pişmansın ??
Allah yardimcin olsun canım.
Rabbim bundan sonra sana dert keder vermesin...
Bir ailenin çocuğuna bunu yapması inanılır gibi değil böyle insanlar gerçekten var mj ya Allahım sen herkese merhamet ver
Allah yardımcın olsun canımGorusmeyi kestikten sonra siddette kesilmisti ama sanki virusmusum gibi davranislar devam etti. Benden adim atmami beklediler fakat ben bir turlu yasadiklarimi kabul edemedim. Simdiye kadar aramadilar arayacaklarinida sanmiyorum. Kafalarindaki dusuncelere sarilip mutlu olsunlar. Beni bir evlat olarak kaybettiler. Evet, psikolojik tedavi goruyorum. Evden ayrilali iki gune bir konusuyoruz. Pismanim, cunku once cikip gitmeliyim. Okadar ay odamda hapis hayati yasadim.
Konuyu bilmiyorum ama böyle bir aileden kurtulmanız iyi olmuş. Tek başınıza, arkadaşlarınız desteğiyle çok daha güzel bir hayata başlamanız dileğiyle.
Yeni hayatınıza hoş geldiniz o zaman. Zamanla yaralarınız kapanır ve kendinizden başka kimseniz olmadığını bilmek sizi daha güçlü kılar. Allah güç kuvvet ve sabır versin
Güzel günler sizinle olsun..
Annen baban ruh hastası ise onları dinlemek zorunda değilsin. Allah yardımcın olsun.
Açıkçası ben cok sevindim. Çünkü siz kendi isteginizle evden ayrılamıycaktınız ve o eziyeti yasamaya devam edecektiniz. Simdi kendinize tertemiz bir sayfa açın ve yaşamanın tadını cıkartın. :)