çıkmayan tüyün sebebi..

armi0007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
147
Puanlar
48
Arkadaşlar baştan yazayım sonra yazdı kaçtı olmasın.. Konuyu ayrıntılı yazıp bi kaç saat sonra cevaplara bakacağım..
Konuya geleyim, geçen yıl soğuk ağda bantlarından almıştım ilk defa kullanacaktım aldığım gün zamanım yoktu sadece deneme amaçlı iki bacağımın en alt kısmında denedim.. Sonraki gün diğer yerleride aldım... Bu ilk aldığım iki yerde de hiç tüy çıkmadı sonra... Sebebini bulmaya çalışıyorum heryere uygulamak için ama hiç anlamadim.. İki ağda bandı kadar yer bebek cildi gibi pürüzsüz çok güzel ya.. Sebebi ne olabilir hiç başına gelen var mı..

Keşke heryeri alsaydım diyorum ya...

Vallahi ilginç ağda azaltır tüyleri ama ne kadar zmndır çıkmıyo?

Derdin ne canım.
Daha ne istiyorsun .
Ne güzel işte çıkmıyor herkes bir ton para harcıyor bunun için.
Keyfine bak.

Vallahi ilginç ağda azaltır tüyleri ama ne kadar zmndır çıkmıyo?
Bir yıldan fazladır çıkmıyo.. Sürekli ağda yapıyorum ama bu bahsettiğim yerde hiç çıkmıyor... Ve nedenini öğrenmek istiyorum...

Derdin ne canım.
Daha ne istiyorsun .
Ne güzel işte çıkmıyor herkes bir ton para harcıyor bunun için.
Keyfine bak.
Ben yine para harcıyorum sadece iki küçük yerde çıkmıyor sebebini bilirsem diğer yerlere de uygulayabilirim diyorum...

Güya 2 saat sonra girecektim dayanamadım... :)

Bir yıldan fazladır çıkmıyo.. Sürekli ağda yapıyorum ama bu bahsettiğim yerde hiç çıkmıyor... Ve nedenini öğrenmek istiyorum...
sir ağda geç çıkarıyor ya heralde malzemeyi fazla kaçırdılar o bantlarda:)

Arkadaşlar baştan yazayım sonra yazdı kaçtı olmasın.. Konuyu ayrıntılı yazıp bi kaç saat sonra cevaplara bakacağım..
Konuya geleyim, geçen yıl soğuk ağda bantlarından almıştım ilk defa kullanacaktım aldığım gün zamanım yoktu sadece deneme amaçlı iki bacağımın en alt kısmında denedim.. Sonraki gün diğer yerleride aldım... Bu ilk aldığım iki yerde de hiç tüy çıkmadı sonra... Sebebini bulmaya çalışıyorum heryere uygulamak için ama hiç anlamadim.. İki ağda bandı kadar yer bebek cildi gibi pürüzsüz çok güzel ya.. Sebebi ne olabilir hiç başına gelen var mı..

Keşke heryeri alsaydım diyorum ya...
Ağda azaltır tüyleri zamanla ama ilk defa uyguladığın yerde 1 sene çıkmamazlık yapmaZ gerçekten çok ilginç.

Benim de iki bacağımın da alt kısmında tüy yok bu bileğin üstünde iki ağda bandından büyük yer ama. Yalnız hiç mi yoktu orda sonradan mı gitti bilmiyorum. Ve ağda yaptırırken sormuştum bu durumu kız orda kılı olmayan çok var demişti

Sir ağda almıştım 13-14 yaşındayken.
Sadece ayak bileğimde 1karış yeri aldım ve dayanamıycağımı fatkedip bıraktım.

25 yaşındayım hala sol bilekte kıl tüy yok.
Sebebine gelince bilemiyorum tabi.

Konunuz yanlış yerde,en kısa sürede ilgili bölüme taşınacaktır. Bilginize..

Belli ki hormonal dengenizin güzel olduğu bir zamanda almışssınız. Ay falan da tam günüymüş demek ki. Adetinizden kaç gün sonra aldığınızı hatırlıyorsanız bir sonraki ay da o günlerde alın.

Yok önceden vardı tüy şimdi hiç çkmıyor...
hatırlamıyorum ne zaman aldığımı.. Demek sadece ben değilmişim. .. Bu dolunayda alınınca azalıyor diye duydum ama denedim olmadı.. Dediğıniz gibi olabilir inşallah bi daha yakalarım öyle bir zamanı. .

Kaza gecirdinmi yada bacaginin o kısmında uyuşukluk hıssizlikk oluyormu alıcıya falan alindimi eskiden.bunlar yüzünden cikmayabilir

Bende de hormon bozuklugu olduğu halde hamam otuyla veya kökten de alsam geç çıkıyor. uzamıyorlar. normal değil bence çünkü hormon bozuklugum var :/

Ağda bandıyla alakası yok sanırım vücut yapısı arkadaşımda da aynı yerde tüy çıkmıyor çünkü :)

Back