G Gonca0707 kollarınızdan tutup sarsmak istiyorum sizi
kendinize gelin
Arkadaşım dediğiniz şahıs aslında kan emici bir parazit
Cenazede size ders muhabbeti yaptığı an bitirecektiniz bu münasebeti! Empati yaptım ne evlerine gidebilirdim bu olaydan sonra ne çocuğuna ders verebilirdim(ücretlide olsa) ne de arkadaşlığımı sürdürebilirdim! Çocuğu siz düşünmeyin merak etmeyin onlar çocuklarına ücretli öğretmen tutarlar, emin olun! Maddi
Sıkıntılarıda yoktur büyük olasılıkla; dersleri bedavaya getirmek için uyanıklık yapmışlar! Ayrıca gece insan kardeşini bile aramaz uyandırırım diye, bunlar adapta bilmiyorlarmış! Ben sizin yerinizde olsam kadının size verdiği cvbı iade ederim; belirli ders gününüz varsa bikere gitmem, peşime düşmesini sağlarım önce biraz kanırtırım(aramalara dönmem).. 1-2 gün sonra aramaya tenezzül etmeden msj atarım; kusura bakma dönemedim geri;aramışsın, nasılsın vs… Konuyu derse getirecektir ; yaaa evet gelemedim ogün, dönüşte yapamadım sana yoğundum, bende o konuyu konuşacaktım seninle; “eşim izin vermiyor” artık özel ders veremiycem; eşim kendisine zaman ayırmamı istiyor derim
Aileme yönelicem, çok ihmal ettim adam haklı diye hikaye yazarım.. Bir ara kahve içelim diyede eklerim
(küslüğümü hissettirmem
)