"eylem"in verdiği tarihler patladı bende, 2 fal baktırmıştım 2 falımda da aynı tarihleri verdi. iki ana konum vardı ona fal baktırırken, bir konuda söyledikleri toptan patladı, o konuyu boşverdim. diğer konuyu bekliyorum. o konu için de verdiği tarihler geçti dediğim gibi ama tarihlere takılmıyorum, bekliyorum hala. inşallah çıkar.
yine telefonda bakan "zehra"ya baktırmıştım, o iyi bir falcı değildi. hep yuvarlak konuştu durdu. bana söylediklerini herhangi birine söyleseydi o kişiye de uyardı. zaten doğru dürüst bir şey de söylememişti. komple çöpe atılacak bir faldı.
yiğite baktırdığım fallarda "yiğit" anı genel olarak iyi biliyor ama bazı olaylar için bana verdiği net bir zaman yok, sadece bazı şeylerin bir şekilde olacağını söylüyor. bunlar zaten olacağını düşündüğüm şeyler, o yüzden yiğitin fallarının genel olarak doğru, tutarlı olduğunu ve çıkacağını düşünüyorum. yine eylemin falının patlayan kısmı hariç diğer kısımları da tutarlı ve çıkmasını beklediğim şeyler. bakalım neler olacak.
binnazabla "sevgi duman"... çok övülen bir falcıydı, baktırdım. evet yorumlama yeteneği iyi ama çok iyi bir falcı değil bence. o an neler hissediyor, neler düşünüyorsam benim o anki hislerime uygun bir gelecek inşa etmiş ama benim fikirlerim ve durumlar çok hızlı değişti. dolayısıyla hayatımın gidişatı da değişti, dolayısıyla sevgi dumanın falı sadece anlık bir faldı ve tutmadı. kart yorumcusu çünkü.
tellwede "medyumselena", yine adını çok duyduğum ama bana baktığı fal tamamen alakasız olan, hiç tutmayan bir faldı. geçmiş ve şimdiyi bile bilemedi, gelecek zaten hak getire. ayrıca da kısa ve genel bir faldı. herkese uyabilecek şeylerdi. ve sorduğum sorular üstüne yorum yapmıştı, fal gibi değil de nasihat verir gibi.
biryolunvar "aylin", kendisine hiç detay vermeden hatta soru bile sormadan fal attım. anı, olanı biteni bilmişti diyebilirim. elbette yanlış söylediği, bilemediği şeyler vardı ama yüzde 60-70 tutturmuştu şimdiki zamanı. gelecekle ilgili verdiği tarihler taa birkaç ay sonrası. şu an onun bahsettiği şekilde bir gidişat da olmadı ama bakıcaz işte, yine onun söylediği şeyler de olabilitesi yüksek şeyler.
falalem, "burç tekdemir", rezzan abla"... bu ikisi hem çok terbiyesiz hem de sahtekar ve falcılıkla uzaktan yakından alakası olmayan kişiler. bunlara para vereceğinize banknotlarınızı yırtıp çöpe atın, aynı şey olur. falalem "meryem" yine aynı şekilde terbiyesiz ve tamamen fos bir falcı.
biryolun var "serkan tek" ve "fama", bunlar da eski falları okuyup eski fallardan kopya çekerek üstüne ekstra hiçbir şey eklemeden insanları kandırmaya çalışan sahtekar falcılar. özellikle fama'ya verdiğim paraya acıyorum.
telefonda bakan "burak", anı iyi bilmişti. gelecekle ilgili söylediği bir şey tarihi sapsa da çıktı ama devamı gelmedi. yani ufak bir şeyi bildi ama olayın kalanını, gidişatını, nasıl devam ettiğini, nasıl tamamlandığını bilemedi. siz karar verin artık ne kadar başarılı.