• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkan fallar çıkmayan fallar. Falcı puanlama

bende hatırladım zamanında elmira diye biri vardı ona baktırmıştım . anda iyiydi kadın hatta nokta atışı yapmıştı yani . şaşırmıştım ama gelecekle ilgili çıkmadı dedikleri zamanı çoktan geçti .

bende hatırladım zamanında elmira diye biri vardı ona baktırmıştım . anda iyiydi kadın hatta nokta atışı yapmıştı yani . şaşırmıştım ama gelecekle ilgili çıkmadı dedikleri zamanı çoktan geçti .
Bende baktırırdım elmiraya ama kendini tekrar ediyodu uzun zamandır aramıyorum nosunuda silmişim zaten

Kızılay cıdan Figen
Karanfil evim Sinem bunlar nasıl kızlar gitsek mi öneri?

İstanbul Cansu ; geçmiş gelecek şu an hepsi 0 (daha beteri benımkının ark ı sonradan cozup canına okumustum fotograf ıstedıgınde ınsan ben bunu tanıyorum der )
İstanbul Pınar ; geçmiş 3 şu an 3 gelecek 1 ( sadece 1 dediği cıktı gelecek ıcın )
İstanbul Öznur ; genel olarak mal modda gittim iki sefer gittim hiç bir şey anlamadım şu an ve gelecek hiçbir şey cıkmadı .
İstanbul Mandal cafe ayten ; geçmiş 10 şu an 5 gelecek için birsey dıyemeyecegım dedıgı sure bu hafta doluyor.Ama daha once ne dedıyse yasadım gelecek ıcın
İStanbul secret cafe Emel ; geçmiş 8 şu an 2 gelecek 2 bazı seyler cıktı ama onemsız seyler 0 bıle denılebılır.
İstanbul Secret Cafe Esra ;su falı bakıyor.sorularınızı ıyı hazırlarsanız cevap alıyorsunuz ama net sormanız lazım.
Geçmiş : 5 şu an : 3 gelecek : daha verdıgı zamana var ama dedıklerının hıc bırını yasamadım.
İStanbul Cıvıltı cafe Suna ; geçmiş 5 şu an 2 gelecek 0 bu da adama evli diye takanlardan en sonunda eski karısı büyü yaptı dedi cıktı ısın ıcınden.Verdiği vakıt kasım 15
İstanbul Demet ; Telefon verdiğim bir arkadasıma tutturamadı . geçmiş :10 şu an : 8 gelecek : beklıyorum bu hafta verdıgı zaman ama felaket nokta atısları var. yüzyüze baktırmak tavsıyedır.

Adana Eylem ; geçmiş : 10 şu an : 9 gelecek 6 şimdiye dek cıkanlara gore değerlendırdım.gayet ıyı gıdıyor .tarihlere takılmazsanız % 90 dediklerini er ya da gec yasadım.
o vade vermedı her an her an dıyor.

Ayrıyeten ;

Telefonda Yiğit ; geçmiş ;3 Şu an :0 gelecek : onunda verdıgı zaman kasım 15 bısey dıyemeyecegım iki nokta atısı dısında gerisi fos ...

Telefon da Gülsüm : geçmiş :1 Şu an :0 Gelecek :0 size büyü yapılmış diyip sonra konuyu ben sana bu adam ıcın bıseyler yazayım getırteyım dıye devam ettıgı ıcın bır daha asla aramam .

Taksimde İmam : 3 sene önce gitmiştim.Tutar yanı yok. Bır de adamın sınır bozucu bır elektrıgı var. Ikı gun kendımı dagıtmıstım agırlıktan.

Ben yiğitin dediklerini yaşıyorum.Elmira kart çekiyor kart yorumu yapıyor dedikleri ne yazık ki hiç çıkmadı mevcut durumlarda da özellikle bazı önemli şeyleri tamamen yanlış bilmişti. Zehra zaten çok yuvarlak konuşuyor, çıktı çıkmadı diyebileceğim kadar dişe dokunur bir şey bile söylemedi. Bir yolun vardaki Aylinin dediği birkaç şey çıktı, bazı şeyleri yanlış bilmiş ve söylediği zamanlar da çok olacak zamanlar değil gibi ama gidişatı doğru bilmiş diyebilirim.Selena bana çıkmadı hiç.
Gizem hatuna da kötü demiştim, gelecek çıkar çıkmaz bilmiyorum ama bir falında mevcut durumu fena analiz etmemişti. Başka hesabı var mı başka yerden okudu mu bundan emin olamıyorum ama bir hilesi yoksa durumları iyi bilmişti diyebilirim.

İstanbul Cansu ; geçmiş gelecek şu an hepsi 0 (daha beteri benımkının ark ı sonradan cozup canına okumustum fotograf ıstedıgınde ınsan ben bunu tanıyorum der )
İstanbul Pınar ; geçmiş 3 şu an 3 gelecek 1 ( sadece 1 dediği cıktı gelecek ıcın )
İstanbul Öznur ; genel olarak mal modda gittim iki sefer gittim hiç bir şey anlamadım şu an ve gelecek hiçbir şey cıkmadı .
İstanbul Mandal cafe ayten ; geçmiş 10 şu an 5 gelecek için birsey dıyemeyecegım dedıgı sure bu hafta doluyor.Ama daha once ne dedıyse yasadım gelecek ıcın
İStanbul secret cafe Emel ; geçmiş 8 şu an 2 gelecek 2 bazı seyler cıktı ama onemsız seyler 0 bıle denılebılır.
İstanbul Secret Cafe Esra ;su falı bakıyor.sorularınızı ıyı hazırlarsanız cevap alıyorsunuz ama net sormanız lazım.
Geçmiş : 5 şu an : 3 gelecek : daha verdıgı zamana var ama dedıklerının hıc bırını yasamadım.
İStanbul Cıvıltı cafe Suna ; geçmiş 5 şu an 2 gelecek 0 bu da adama evli diye takanlardan en sonunda eski karısı büyü yaptı dedi cıktı ısın ıcınden.Verdiği vakıt kasım 15
İstanbul Demet ; Telefon verdiğim bir arkadasıma tutturamadı . geçmiş :10 şu an : 8 gelecek : beklıyorum bu hafta verdıgı zaman ama felaket nokta atısları var. yüzyüze baktırmak tavsıyedır.

Adana Eylem ; geçmiş : 10 şu an : 9 gelecek 6 şimdiye dek cıkanlara gore değerlendırdım.gayet ıyı gıdıyor .tarihlere takılmazsanız % 90 dediklerini er ya da gec yasadım.
eyleme baktirdiktan ne kadar sonra cikmaya basladi dedikleri?

demet 7dk demet mi yoksa ?

eyleme bende 10 diyorum
dediklerinden çıkmaya başladı
tabi çıkacak olanlar da mevcut henüz beklemedeym
çıkarsa gelecek içinde 10 diyeceğim :)
eyleme bende 10 diyorum
dediklerinden çıkmaya başladı
tabi çıkacak olanlar da mevcut henüz beklemedeym
çıkarsa gelecek içinde 10 diyeceğim :)
sana da sorayim daraldim iyice de :( eyleme baktirdiktan ne kadar sonra cikmaya basladi dedikleri?

Favorilerimi yaziyorum:

Duygu: gecmis 10.su an 10.tarz 9.gelecek tarihlerin bi kismi gecti beklemedeyim gelecek cikarsa en iyi falci bence.

Rana: gecmis 9.su an 9.tarz 8.gelecek tarihlerin bi kismi gecti beklemedeyim

Tugba: gecmis 7.su an 7.tarz 5.gelecek tarihlerin bi kismi gecti beklemedeyim bir de tugbaya 2 kere gittim 10 gun arayla ilkinde 3-4 hafta 2. 4-5 hafta verdi ayni olaya. Bence mantikli tarih soylemeye calisiyor o nedenle guvenemedim ama 30tl icin fena degil

Eylem: gecmis 7.su an 7.tarz 5.cok yeni oldugu icin beklemedeyim.telefonda oldugu icin 50tl fazla cunku tam tatmin etmiyor ama gelecek icin yorumlara gore en iyisi o gibi. Bekleyip gorecegiz.

Back
X