- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 46
- Konu Sahibi Handannn78
Şu an için ve geçmiş için adanalı eylem 10 puanHadi yazında gidelim yaa
Çok yakın tarihli dediği bikaç bişi oldu asıl büyük olayı bekliyorum gelecek notunu tam o zaman vericem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an için ve geçmiş için adanalı eylem 10 puanHadi yazında gidelim yaa
Bende baktırırdım elmiraya ama kendini tekrar ediyodu uzun zamandır aramıyorum nosunuda silmişim zatenbende hatırladım zamanında elmira diye biri vardı ona baktırmıştım . anda iyiydi kadın hatta nokta atışı yapmıştı yani . şaşırmıştım ama gelecekle ilgili çıkmadı dedikleri zamanı çoktan geçti .
Nerde o! Kim??Şu an için ve geçmiş için adanalı eylem 10 puan
Çok yakın tarihli dediği bikaç bişi oldu asıl büyük olayı bekliyorum gelecek notunu tam o zaman vericem
eyleme baktirdiktan ne kadar sonra cikmaya basladi dedikleri?İstanbul Cansu ; geçmiş gelecek şu an hepsi 0 (daha beteri benımkının ark ı sonradan cozup canına okumustum fotograf ıstedıgınde ınsan ben bunu tanıyorum der )
İstanbul Pınar ; geçmiş 3 şu an 3 gelecek 1 ( sadece 1 dediği cıktı gelecek ıcın )
İstanbul Öznur ; genel olarak mal modda gittim iki sefer gittim hiç bir şey anlamadım şu an ve gelecek hiçbir şey cıkmadı .
İstanbul Mandal cafe ayten ; geçmiş 10 şu an 5 gelecek için birsey dıyemeyecegım dedıgı sure bu hafta doluyor.Ama daha once ne dedıyse yasadım gelecek ıcın
İStanbul secret cafe Emel ; geçmiş 8 şu an 2 gelecek 2 bazı seyler cıktı ama onemsız seyler 0 bıle denılebılır.
İstanbul Secret Cafe Esra ;su falı bakıyor.sorularınızı ıyı hazırlarsanız cevap alıyorsunuz ama net sormanız lazım.
Geçmiş : 5 şu an : 3 gelecek : daha verdıgı zamana var ama dedıklerının hıc bırını yasamadım.
İStanbul Cıvıltı cafe Suna ; geçmiş 5 şu an 2 gelecek 0 bu da adama evli diye takanlardan en sonunda eski karısı büyü yaptı dedi cıktı ısın ıcınden.Verdiği vakıt kasım 15
İstanbul Demet ; Telefon verdiğim bir arkadasıma tutturamadı . geçmiş :10 şu an : 8 gelecek : beklıyorum bu hafta verdıgı zaman ama felaket nokta atısları var. yüzyüze baktırmak tavsıyedır.
Adana Eylem ; geçmiş : 10 şu an : 9 gelecek 6 şimdiye dek cıkanlara gore değerlendırdım.gayet ıyı gıdıyor .tarihlere takılmazsanız % 90 dediklerini er ya da gec yasadım.
o vade vermedı her an her an dıyor.
demet 7dk demet mi yoksa ?İstanbul Cansu ; geçmiş gelecek şu an hepsi 0 (daha beteri benımkının ark ı sonradan cozup canına okumustum fotograf ıstedıgınde ınsan ben bunu tanıyorum der )
İstanbul Pınar ; geçmiş 3 şu an 3 gelecek 1 ( sadece 1 dediği cıktı gelecek ıcın )
İstanbul Öznur ; genel olarak mal modda gittim iki sefer gittim hiç bir şey anlamadım şu an ve gelecek hiçbir şey cıkmadı .
İstanbul Mandal cafe ayten ; geçmiş 10 şu an 5 gelecek için birsey dıyemeyecegım dedıgı sure bu hafta doluyor.Ama daha once ne dedıyse yasadım gelecek ıcın
İStanbul secret cafe Emel ; geçmiş 8 şu an 2 gelecek 2 bazı seyler cıktı ama onemsız seyler 0 bıle denılebılır.
İstanbul Secret Cafe Esra ;su falı bakıyor.sorularınızı ıyı hazırlarsanız cevap alıyorsunuz ama net sormanız lazım.
Geçmiş : 5 şu an : 3 gelecek : daha verdıgı zamana var ama dedıklerının hıc bırını yasamadım.
İStanbul Cıvıltı cafe Suna ; geçmiş 5 şu an 2 gelecek 0 bu da adama evli diye takanlardan en sonunda eski karısı büyü yaptı dedi cıktı ısın ıcınden.Verdiği vakıt kasım 15
İstanbul Demet ; Telefon verdiğim bir arkadasıma tutturamadı . geçmiş :10 şu an : 8 gelecek : beklıyorum bu hafta verdıgı zaman ama felaket nokta atısları var. yüzyüze baktırmak tavsıyedır.
Adana Eylem ; geçmiş : 10 şu an : 9 gelecek 6 şimdiye dek cıkanlara gore değerlendırdım.gayet ıyı gıdıyor .tarihlere takılmazsanız % 90 dediklerini er ya da gec yasadım.
o vade vermedı her an her an dıyor.
eyleme bende 10 diyorum
dediklerinden çıkmaya başladı
tabi çıkacak olanlar da mevcut henüz beklemedeym
çıkarsa gelecek içinde 10 diyeceğim :)
sana da sorayim daraldim iyice deeyleme bende 10 diyorum
dediklerinden çıkmaya başladı
tabi çıkacak olanlar da mevcut henüz beklemedeym
çıkarsa gelecek içinde 10 diyeceğim :)
2 gün sonra çıkmaya başladısana da sorayim daraldim iyice deeyleme baktirdiktan ne kadar sonra cikmaya basladi dedikleri?
Eylemin tam adresini verirmisimzeylem bende şuan iyi gidiyor..olumlu olumsuz ne dediyse yaşamaya devam...
adresi yok telde bakıyorEylemin tam adresini verirmisimz