- Konu Sahibi Handannn78
-
yok baska demet ...demet 7dk demet mi yoksa ?
Canim valla anlamadim salagim sanirim :) baska demetse nerde ?yok baska demet ...
7 dk demet muazzam ya gecmıs konusunda ve su an konusunda ıyıdır 7 dk demet te
tamam mı ? bır dakıka ? salak mısın sen :)))
bak aklıma geldı guluyorum
Canim valla anlamadim salagim sanirim :) baska demetse nerde ?
:)))) ayyy evet evetkarısık mı anlattım yorum yaptıgım demet 7 dk demet degıl baska bır demet ...
7 dk demet ın lafları dır o ; tamam mı ? bır dakıka ? salak mısın sen? ,ok mi ? anlaştık mı ?
demet yok ortalıkta nerelerde acaba bılıyor musun sen taksımdeydı en son
Senin demet nerde?:)))) ayyy evet evet
Taksimde yine ofiste bakiyor la martin cd. Numarasi ayni ben sildim
bakırkoy de o da evınde bakıyor ama su aralar yogun....Senin demet nerde?
ekleme yaparsak sanırım eylemin dediği ve benim için önemli bi gelişme olan bişey daha çıkmak üzre..ama kesinleşmeden yorum yapamıycam..puanlama yaparsak
didem: an ve geçmiş 10 gelecek 4-5 (bu ilk falı için ,2. fal patladı)
yiğit: an ve geçmiş 10 gelecek 7 (çok bişey demedi,dediklerinden 1 tanesi hariç çıktı)
burak: an ve geçmiş 9 gelecek için hatırlamıyorum
eylem:an için kesinlikle 10,geçmişden çok bahsetmedik,genelde gelecekti bakımı,gelecek için şuan %80 diyeyim..daha çıkmasını beklediğim 1-2 olayım var gerisi çıktı ve çıkmaya devam ediyor..
eylemin telefonu var mı sizde?adresi yok telde bakıyor
Geçmiş olsun. Zehrada önemsiz birkaçşey çıkar bildi sanırsın. Hakikatende bilir belki bazı konuları.ama asıl konu patlar ve bazı soruları yuvarlar.telefonda bakan zehra (ankarada olan) an 9, geçmişle ilgili hiçbirşey söylemedi...
gelecek için önce olumsuz bir yorumda bulunup sonradan da zamana ihtiyaç var olabilir de diyip sanki ne çıkarsa bilmiş olurum gibi konuyu bağladı :) yani bence gelecek 0-1 falan.
Eylemin seneler önce dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Burada bir ara meşhurdu 2015 2016da falan. Bazı üyelerden hocaya yönlendireceğim, geri dönüş olacak gibi şeylerle kandırıp 500tl aldığı hatta bazı kişilerden birkaç bin TL isteyip gönderince engellediği ortaya çıkmıştı. Sonra o dönemde herkes numarasını sildi. Kimse baktırmamıştı. Asla tavsiye etmem kötü niyetli bir kadındı.Merhabalar üstünden bayağı zaman geçmiş ama Eylemin nosu varsa yazabilir misiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Uyarınız için çok teşekkür ederimEylemin seneler önce dolandırıcı olduğu ortaya çıktı. Burada bir ara meşhurdu 2015 2016da falan. Bazı üyelerden hocaya yönlendireceğim, geri dönüş olacak gibi şeylerle kandırıp 500tl aldığı hatta bazı kişilerden birkaç bin TL isteyip gönderince engellediği ortaya çıkmıştı. Sonra o dönemde herkes numarasını sildi. Kimse baktırmamıştı. Asla tavsiye etmem kötü niyetli bir kadındı.
Bende baktırmıştım o zaman çıktığı düşünmüştüm ama sonradan dediği herseyin de tersi olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?