çıkamıyorum işin içinden

Çok sevindim adına. Bu gibi durumlarda insanın aklı Allak Bulak oluyor ama en önemlisi senin nasıl hissettiğin. Sen rahatsız olmuşsan bitmiştir. Birlik eve çıkanlarda pek çok sıkıntı olabileceğini düşünmüştüm ama böyle bir yönü olduğunu hiç düşünmemiştim. Allah yuvanda mutlu Mesut etsin. Yine sen hizmetini edersin ama seni yıpratmayacak bir şekilde.

Buradaki hiçbir konudan bu kadar etkilenmemiştim. Kendimi yerinize koydumda. Düşünmesi bile içimi ürpertti. Perihan savaşın böyle bir filmi vardı. O geldi aklıma. Rabbim korusun hepimizi. Çok sevindim adınıza. Eşinizide takdir ettim.

valla hikayenin böyle bitmesine sevindim. cesaretinizi tebrik ederim sanırım ben eşime böyle bişeyi söyleyemezdim. eşinizde anlayışla karşılamış gözünüz aydın.

Ama eşiniz çok anlayışlıymış bunun için sizin adınıza çok sevindim :) Öncesinde ekonomik durumdan dolayı kesinlikle istemediğini belirtmiş siz bunu söyler söylemez hemen değiştirmiş fikrini. Başka biri olsa saçmalama sen yanlış anlamışsındır deyip babasını savunmaya geçebilirdi. İnşallah size özel bi hayatınız olur bi an önce.
Mutluluklar :)

Kayinpederiniz gencmis..Niye beraber oturulur ki...Ben anlamiyorum böyle genc kayinvalide kayinpederlerin cocuklariyla oturmalarini...Ben ce ayrilma Zamani gelmis gecmis..

Kp andropoza girmiş 55 yaş çok yaşlıda değil orta yaş işte tam bunalım zamanları. Kızını filan da çok başbaşa bırakma çok ağır olacak ama bilemezsin Allah şaşırtmasın kimseyi neler oluyor neler.

kızlar sağolun yazmışsınız ben uğramasam da eşimle ilgili iltifatlarınıza teşekkür ederim.kocam böyle bi adam olmasa zaten aynı evde oturmazdım bitanedir o .inşallah kafamıza göre bi ev bulduk yarın ben gidip görücem.beğenirsem eşim kiralayacak.Dualarınıza ihtiyacım var.evi tuttuktan sonra ailelere açıklarız dedi.evi tutalım ramazan da bile taşınırız dedi.ramazan da taşınan var mı aranızda.bi de benim neredeyse hiç eşyam yok aynı eve geldiğim için gerek duymadım almaya.ben size evimde olanları sayayım siz şunlar şart deyin bi liste yapayım.bulaşık ve çamaşır makinem var.tencere setim ve 18 kişilik yemek takımım var.yatak odam haricinde 1 adet çekyatım var.züğürtmüşüm ya ben şimdi farkettim.neyse kızlar meselem bu

Allah ıslah etsin..
kart sapık....

Hep aklimdaydiniz ne oldu acaba konuştunuz mu diye .. Bu haber e çok sevindim gerçekten inşallah bi an once ev bulursunuz hersey yolunda gider

Hep aklimdaydiniz ne oldu acaba konuştunuz mu diye .. Bu haber e çok sevindim gerçekten inşallah bi an once ev bulursunuz hersey yolunda gider
konuştuk anlattım şükürler olsun benim psikoloji berbat ama eşim çok anlayışlı çıktı.az önce yeni derdimi yazdım aslında okudun mu bilmiyorum

konuştuk anlattım şükürler olsun benim psikoloji berbat ama eşim çok anlayışlı çıktı.az önce yeni derdimi yazdım aslında okudun mu bilmiyorum
Eşinin anlayışlı olması çok güzel gerçekten hiç kondurmayip sana da kızabilirdi. Inşallah atlatirsin daha önce de sana yazmıştım kızını asla nerde olursa olsun yalnız bırakma. Şimdi eşya konusunu soruyorsun değil mi

bırakamıyorum kızımı falan canım eskiden yemek yaparken namaz kılarken baba kıza göz kulak oluver derdim ama şimdi gel kızım yemek yapalım Allah diyelim diyorum.Eşya konusunu soruyorum şimdi de vaktiyle hiç bişey almadık aklıma bile gelmemişti.

Evet biraz zor olacak sıfırdan ev düzeceksiniz. Aslında şimdi biraz da düğün zamanı indirimler kampanyalar var yatak odası zaten var birde oturma odası yaparsınız yeter maddi durumunuz a göre eksikleri yavaş yavaş tamamlarsiniz

Rabbim bebeğini hayırlı evlat etsin inşallah yeni farkettim.fırın buzdolabı şart bi yemek masası lazım hergün aklıma bi sürü şey geliyor ve hemen unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…