Tak etti artık, arkadaştan özendim, dizide gördüm benim gençliğim gidiyor dersin. İlla gerçeği anlatmaya gerek yok. Adam ses çıkarmadığını hoşuna gittiğini düşünecek ileri gidecek benden söylemesi. Sen bilirsin istersen milyon tane bahane sırala kendine. Yarın yaşadığından dolayı psikolojin bozulunca anlarsın ne demek istediğimi. Benim tanıdığımın gece uyurken gelmişti kpsi ve bacaklarını okşamıştı. Bu da sana son mesajım, sonuçta hayat senin.beklemiyorum ama ele tutulur bi bahane lazım şimdi ne değişti diyecek herkes bunca zaman sonra kimse demese annem diyecek sağlam bi kavga yada sebep lazım bana
korkmak değil şuraya bile ağlaya ağlaya yazdım anlatırken sinir krizi geçiririm kimseye bişey diyememÇocukca bir düşünce bence ,ya ne oldıysa anlat korkma ne şeeefsiz insanlar var su dünyada
korku filmi böyle yaşanmıyor 2 günde psikoloji falan kalmadı zaten.bahane sıralamıyordum beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum tek başıma baş edemiyorumTak etti artık, arkadaştan özendim, dizide gördüm benim gençliğim gidiyor dersin. İlla gerçeği anlatmaya gerek yok. Adam ses çıkarmadığını hoşuna gittiğini düşünecek ileri gidecek benden söylemesi. Sen bilirsin istersen milyon tane bahane sırala kendine. Yarın yaşadığından dolayı psikolojin bozulunca anlarsın ne demek istediğimi. Benim tanıdığımın gece uyurken gelmişti kpsi ve bacaklarını okşamıştı. Bu da sana son mesajım, sonuçta hayat senin.
beklemiyorum ama ele tutulur bi bahane lazım şimdi ne değişti diyecek herkes bunca zaman sonra kimse demese annem diyecek sağlam bi kavga yada sebep lazım bana
özgüven sorunum falan yoktu bu olaya kadar bu filmi defalarca bende gördüminsan başına gelmeden anlayamıyor nefes bile alamıyorum inan kaç gündürEyer açıkca söylemez çocukca kıvranırsan sonunda yaptıkları yanına kar kalır üstüne sen suçlusuç çıkacaksın(daha önce ben bu filmi gördüm çünkü,)
, Yanlış anlama ama sende özgüven sorunumu var .Dik dur elin ayagın tutuyor hiç hiç birşeyden korkma ne olcakss olsun
canım 1kere o gün oldu kaç gündür yaklaşmiyor bile ama ben korkudan mutfakta bile kapıya bakmaktan iş yapamıyorumBence böyle kibar durursanız durumu abartabilir, yanınızda kimse yokken hızlıca elini itin, tepkinizi koyun gerekirse rahatsız olduğunuzu da söyleyin ki yüz bulmasın.
anlatamıyorum ağzımı açamıyorumBence ne olursa olsun eşiniz bilmeli, böyle bir durumu da bilmek hakkı zaten. Çocuğunuzu düşünün. Neler okuyoruz neler duyuyoruz hergün, neden böyle bir pisliğe bulaşasınız ki. Eşinizi alın karşınıza, durumumun farkındasındır şöyle şöyle şöyle oldu, çok rahatsız oldum, sinirlerim bozuldu, ilk etapta birşey diyemedim sana ama kaldıramıyorum deyin. Bir an evvel de evleri ayırın, asla çocuğunuzu bu azmış adamın yanında büyütmeyin. Hayatta herşeyin çaresi vardır. Asla kötülük karşısında susmayın çünkü hiçbir zaman sustuğunuz için bitmez aksine katlanarak devam eder.
Neden? Siz bir annenin bir babanın evladı değil misiniz? Siz bir birey bir insan değil misiniz? Aynı şey Allah korusun evladınızın başına gelse ne tepki verirdiniz? Eşinizin size bu konuda kızmaya hakkı yok, konu sizin öz namusunuz.anlatamıyorum ağzımı açamıyorum
1 kere yapan 1 daha yapmaz mi ?canım 1kere o gün oldu kaç gündür yaklaşmiyor bile ama ben korkudan mutfakta bile kapıya bakmaktan iş yapamıyorum
özgüven sorunum falan yoktu bu olaya kadar bu filmi defalarca bende gördüminsan başına gelmeden anlayamıyor nefes bile alamıyorum inan kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?