Çıkamıyorum işin içinden yardım edin:(:(

Anladıgım kadarıyla zaten bir üniversite mezunusun değil mi?
Hele de kıbrısa burslu. Hemde o kadar yıl..
Onca yılı heba etmene degmeyebilir.
Ben gitmezdim.
Maksat kendi ayakları üstünde durmaksa çalışıp iyi para kazanabilirsin.
Hadi gittin 27 28 yasında mezun oldun. evlilik desen 30 diyelim.
Neye alıscaksın ne zaman alısacaksın. Ne zaman anne olacaksın Yazık o kadar yıla.

Gidersin gitmezsin o bence ayrı bir konu da,
bu kadar birine bağımlılık,
kendi hayatını ona endekslemek çok yanlış..

Ondan ayrı kalma korkusuyla okulundan vazgeçersen bence çoook pişman olusun ilerde...
Hatta evlendikten sonraki ilk kavganda "senin yüzünden okuyamadım" deyiverirsin
Çok çok iyi düşün sevgilin daha 2 yıllık okulunu bile bitirememiş daha askere gidecek...baya zaman var evlenmenize. Kendini sadece sevgiline endeksleme, sen ne istiyorsun düşün ve ona göre hareket et. Artı evleneceğiniz ne malüm, insanlar kaç sene çıkıyor nişandan cayıyor, nikahtan dönüyor. Hayatta hiç birşeyin garantisi yok.

okul özel olmasaydı kesinlikle git derdim...
fakat bir erkek için kariyerinde de vazgeçme...yani vazgeçme sebebin bir erkek olmasın!!
ben okul özel ve burslu olduğun için gitmeni tavsiye etmem..
anlayamadığım bişey var.neden bu sorunlarının farkında olup bile bile gdiip kıbırısı yazdın ki tercihlerinde?

ama bnm okumamdan kaynaklanmıyo herşey..önce askere gtmek ya da para brktrmek gerekyo bu da bizim önümüze en az bi 3 sene koyuyo..ben sadece bu zaman zarfında hayalimi gerçekleştrmek istyrm..hem gtmzsem de dyceğim tek şey var neden neden 1 sene bu öss kahrını çektm..boşe gtmedimi emeklerim!!btrdğim 2 yıllıkbölümle alakalı iyi bi iş kendmi geliştrebleceğim bi iş bulablseydm gtmezdmmm kesnlkle ama yok şirket içi iyi bi görevde çalıştrmak için bile,yapılan sınavlarda dahi ne bölüm olduğun gözetmeksizin lisans eğitimi istyorlar..bu rsiki almak bu özleme dayanmak zoruna hssdyrm kendmi

çünkü sıralama yapıyorsunuz yüksekten aza doğru puanının yetmyceğini belki bi ihtimalde olsa SON ŞANS olarak yazıyosun ama ynede tuttmycağını dşnerek..veee OLUYOOO:s:s mucize gbi:S şimdiii bunu nsl değerlendrmelym...özel okul burslu dyp riske atmamamalı,kolayı mı seçmelym szice..yoksa başımı ellimn arasına koyup azmetmeli ve başarıyla btmelimym..

kocamı dünyalardan çok severim benim herşeyimdir bunu belirteyim başta yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.bir abla bana şöyle demişti;evlendikten sonra tüm erkekler aynı olur.bu nedenle hiç bir erkek için hayatından fedakarlık etme' demişti.tabikide git okulunu oku.sevda öyle bir şeyki güçlüyse uzaklık onu bitiremiyor

çok tşk ederimm..umarım onu,kişiliğimi kaybetmeden başarılı bi şekilde okur..her zaman iiki gelmşm diyeblrm....

Ben de 2003 GAU mimarlık mezunu olarak seni uyarmak isterim ki GAU de OSYM tarafından burslu gönderilenler pek istenmezler ve genellikle 1 yıl içinde o burs mutlaka kesilir,ancak sen gayret eder not ortalamanı 3 veya 3,5 yapabilirsen başarı bursu veya diğer burslardan birini hakeder burslu olarak okuyabilirsin.Mezun olursan mutlaka iyi yerlere gelirsin,Türkiyede vasat üniversitelerden mezun olup işsiz kalan çok tanıdım ancak GAU mezunları özellikle uluslararası firmalarca çok talep görür.Ben de Türkiyede uluslararası projeler yürüten lider bir firmada kolayca iş bulmuştum,sana tavsiyem iyice düşünüp karar vermen olur,sevgiler

benim bursumu kaybetme gbi bi lüksüm yok..sevmezler derken hocalar kmn burslu kimin burssuz oludğunu blp ona göre mi not kullanıyolr..bunlar bnm için çok önemlii...gidip gtmememi etklycek en önemli faktörde bu!!!eğer öğrenciye bursu kesilsin die kast eden varsa lanet olsun bu insanlaraa...ailemide bu yüzden sıkıntıya düşürmem..gitmemeliyim öle mii

GAU ve KKTC deki diğer üniversiteler YÖKe bağlı değiller,GAU bir amerikan üniversitesidir.Dolayısıyla YÖK tarafından gönderilen öğrencileri ilelebet bedava okutmak gibi bir zorunlulukları yok.YÖK te sizin eğitim ücretinizi kesinlikle üstlenmez.Ben naçizane size konuyla ilgili bilgi vermek istemiştim.Kararınızı etkilemek istemem.Hocaların da lanetinizi hakettiklerini düşünmüyorum.Saygılar..

kimsenin benm eğitimi üstlenmesine gerek yok!!ben haketmş burslu olarak kazanmışım demekki "amerikan"üniversitesini...benm derdimm herkese eşit davranmayıp sırf bursu kesmek için bırakan hocalarla..ve onlara istedğim neyse onu okurum!!sizde bilirsiniz ki allah katındaki en büyük günah kul hakkı yemektir!!ben hakkımı olanı vermezde sizinde söledğiniz gibi "bursluları sevmeyip" burs hakkı yansın diee bırakırlarsa yine söylüyorum lanet olsun o insanlara...çünkü ne emeklerle ne hayallerle gittiğimi kimse bilemez...ve tavrınızı da sözlerinizide kesinlikle anlamadım..sanırım ordan mezun olduğunuz için bursluları sevmemek sizede bulaşmış...

kayıt yaptırdım..hertürlü olumsuzluğaa negatifliğe karşı gidicem okuycam inş alnımın akıyla..Allah ım yanımda olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…