Çıkamıyorum işin içinden yardım edin:(:(

22 yaşındasın. Önünde hayatını çok daha iyi koşullarda sağlayabilecek bir imkan var. Eğitimim ve sevgilim arasında kaldım diyorsun. İnanamıyorum sana.

Tabi ki önce eğitim !

22 yaşındasın. Önünde hayatını çok daha iyi koşullarda sağlayabilecek bir imkan var. Eğitimim ve sevgilim arasında kaldım diyorsun. İnanamıyorum sana.

Tabi ki önce eğitim !

Bende hep böle diyodum anneme arkadaşlarıma amaaaa şimdiii mirmirmirmir...ama gidicem sanırım!!ve ordan geldkten sonrada bi çok güçlükle başedeblmşş bi insan olarak geri dönücem..

Keşke konusarak çözebilseydik ... ama bu senin tek başına alabileceğin bi risk.. Senin için ancak dua edebilirim.. İnşallah aldıgın karardan dolayı pişman olmaz ve hep mutlu olursun..

Hiç düşünmeden eğitimin, kariyerin yani kısaca sen... Bunun ikileminde kalman bile garip sengözlerimebaksanab

Keşke konusarak çözebilseydik ... ama bu senin tek başına alabileceğin bi risk.. Senin için ancak dua edebilirim.. İnşallah aldıgın karardan dolayı pişman olmaz ve hep mutlu olursun..

gerçekten sanırım en çok iyi dileklere ve duaya ihtiyacım var...Allah ım yardımcım olsun...çok tşk ederim sizede..

ben git derim.
ama kıbrısa gitmek seni korkutuyor sanırım. burslu kazandığına göre puanın kötü değilmiş demekki, yakın yerler tutmuyormuydu?
ilişki konusunda birbirinizden eminseniz bir sorun çıkmaz.
benim de erkek arkadaşım bu yıl başka bir şehire gidiyor okumak için. tek derdim onu çok özlücem ama onun dışında bi problem yok çünkü ona, kendime ve ilişkimize güveniyorum.

evt kıbrısa gtmekde korkutuyo..sıkıntım olunca atlayıp gelebleceğim bi yer deil malesef evet çok kötü deildi ama yetmyodu sanırım kıbrısada istek olmadığı ve puanlar düştüğü için yetti..ilk duyduğumda çılgına döndüm sevnçten çünkü hç beklemyodummm ama şimdi zor durumdayım..bende emnm ondan ama uzaklık göz görmeynce gönül meselesii..inş en hayırlısı olur cnm hakkımızdaa

Bende Kıbrısta burslu okudum, şimdi master yapıyorum ama Türkiye'de ki bir üniversitede...

Evet, Kıbrıs hiçte kolay bir yer değil...

Ama söz konusu geleceğin ise bence bu kadar kararsız kalman anlamsız...

Daha doğrusu kararsız kalma gerekçen garip...

"Sevgilin & Üniversite..."

Bence okuma,eğitim işi içten gelmeli...Kararsızlıklarla, papatya falı misali ruletçe bir düşünceyle olmamalı...

Bu kadar kararsız kaldıysan pek okumayada gönüllü değilsin gibi. Bu noktada da üzgünüm ama üniversite hayatında zorluklara katlanamazsın... :1no2:

okumaya gönüllüyümm çok istyrm bunun için 1 sene dersaneye gdp 4 yıl önce gördüğüm fizik kimya çalştım ben hemde çok sıkı bi şeklde..çok istyodum hemde çok...ama iş ciddiye bnnce beni korkular sardı bunu anlamak belki çok zor ama bnm mantığımla duygularım birbrne grmş durumda..bi yandan çok mutlu oluyorum hayatıma çok gzl bi kapı açılıyo die bi yandan çok korkyrm bu kapılar bana mutluluktan çok pişmanlık gettr die..aslında bu kısaca çok fazla KAYGI yaşamaktan kaynaklanıyor..hayatımın hç bi dönemndee rahat bi insan olamadım...şimdide bunun sıkıntısını yaşyrm..ama sizinde kıbrısta okuyup gitmememi tavsiye etmedğinize gerçekten çok sevindm..çok teşekkürler.

Git tabiki..:1closedeyes:

Seni üzmek istemem ama,bugün çok sevdiğin uğrunda okulunu bile riske attığın adam,yarın seni bırakıp giderse...kafanı duvarlara çok vurursun...boshayallersmile

Git tabiki..:1closedeyes:

Seni üzmek istemem ama,bugün çok sevdiğin uğrunda okulunu bile riske attığın adam,yarın seni bırakıp giderse...kafanı duvarlara çok vurursun...boshayallersmile

öle bi bağlıyım ki o adama kahretsin bırakıp gtme ihtimalini hiç düşünemyrm:) çok lazımdı sanki yeri geldğinde annem gbi davranmak yeri gedğinde babam gbi davranmakk şimdiiii tek başına git taaaa adalara oku bakalımm

Zaten 5 yıl olmuş, 5 yılda okul..10 yıl bir flört için çok uzun değil mi yaeyvahedigeldismile

yanii ne yapmalıyım sence..gtmek yerine 2 3 sene sonra evlenmelimiyim??:sinifsinif:

7-8 sene uzun değil de 10 sene mi uzundelikafadulden

2-3 sene sonra onunla evleneceğin ne malumdelikafadulden

hiçbir erkek için kendinden vazgeçmeye değmezkötükedihüso

yanii ne yapmalıyım sence..gtmek yerine 2 3 sene sonra evlenmelimiyim??:sinifsinif:

Ben fazla kaderciyimdir, beş yıl okursun yine istesiğin yere gelemeyebilirsin,belki şu konumunla daha fazla maaş alırsın,ünive gidersin sevgilin 5 yıl içinde destek olur,ama gitmez kalırsın yine ayrılırsın,ben 2 yıllığına üniversiteye gittim ama çok çok zor oldu neyseki onun askerliğine geldi,ama 5 sene ben göze alabilir miydim bilmiyorum,senin gibi çok çok seviyorum sevgilimi bilmiyorumkismile

işin biraz zor gibi ama önünde seçenek çok aslında bencede kendini geleceğini düşün sadece erkekler bugün var yarın yok inan kıbrıs ta okumakta kolay değil malisef hem maddi hem manevi :)

Bence abartmayin
ölüme gitmiyorsunuz ya ! Okumaya gidiyoruz, Allah kismet ediyor ve siz hala dusunuyorsunuz
Ne insanlar var okuyabilmek için canini verirler
Ustelik iliskiniz için guzel bir firsat, bakalim herseye dayanikli mi
niye bu kadar korkuyorsunuz anlamadim gitti
iliski, sevgi, ask guzeldir ama herseyden herkesden once okul, kariyer ve kendi hayatimizdir bence

bu yaştan sonra 5 yıl okul okumak mı...
aynı yaştayız benim de 5 yıllık bi ilişkim var
kesinlikle gözüm kesmiyor :1shok:
ben yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…