- 23 Şubat 2008
- 148
- 0
merhaba kızlar..şu 1 ayda ne çektiğimi bi ben bilirim bide Allah..
kızlar ben 22 yaşındayı..5.yılına giricek bi ilişkim var ve onu deli gibi seviyorum..bu kesinlikle çok kötü bişee kendimden bile çokkliseden sonra samsunda onunla birlikte bilgisyar prog.okudum 2 yıllık..mezun olduktan sonra 1 sene hastanede hasta temsilciliği yaptım ama o işin bana göre olmadığını daha iyi yerlere gelebileceğimi düşündüğüm için ayrıldım işimden..1 sene öss ye hazırlanmak için dersaneye gittim..erkek arkadaşım ise hala 2 yıllık bölümü bitiremedi 4 e uzadı..şimdi lcw mağzasında satış temsilciliği yapıyor..ve sorun şimdi başlıyor..çok iyi bi puan alamadım meslek lisesi çıkışlı olmam ve üstnden geçen zaman yüzünden ama 8.tercihim girne amerikan ünv bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğrt kazandım BURSLU olarakk..istediğim bölüm buydu..AMAA şimdi kıbrısa gitmek,özel okulda not kaygısıyla okumak(ortalamam 2 nin altına düşerse bursum kesiliyor),okuldan herhangi bi sebeple ayrılırsam tazminat ödemek kaygısıyla okumak,ONUN,ailemin hasretini çekmek beni çok korkutuyor..okul 5 sene 2yıllık okudum için derslerden muaf olma erken bitirme durumum da var... ama napıcağımı şaşırdım,o da ailemde gitmemi destekliyor..ama ben anlatamıycağım kadar kararsızlık yaşıyorum..sizce gitmelimiyim yoksa burda 600 700 tl maaşla öğrtmenlik gbi bi meslek yerine çalışıp 2 3 seneye evlenmelimiyim..napim kızlar nolur yardım edin