Ciğer geliştirici iğne 37+2

İşte ne güzel söylüyorsunuz ‘bazı’:)
Doktorunuza sorsanıza doğum ne zaman olurmuş, ondan iyi bilecek değil ki kk kalkmış buraya prosedürlere genelgeçer durumlara aykırı bir uygulamayı söyleyip konu açıyorsunuz.
O detayı vermeseydiniz başka yerden ele almayacaktık ama sizin durumunuza denk düşer örnek neredeyse yok, kıyaslanamazsınız!!!

Şimdi konuşsam kavga çıkacak, gündem şu halde iken şunu savunamazsınız ya!
Size yapılan her işlemin ücreti var, hala kalkıp yok öyle yok böyle.
İnsanın başı ağrımazken ağrı kesici içmesi ‘ağrıyabilir’ diye ne kadar doğru ise bu yapılan da budur.
Ve yineliyorum sizin bilmediğiniz veyahut bize aktarmadığınız bir detay vardır, bu sebeple hekim gerekli görülüp yapmıştır olabilir hala karalamıyorum, olağan durum dışındadır hafta durumunuz, gelişim seyri güzel bir ivmede değildir istisnadır vs vs.
Normal değil aksi.
Daha fazla uzatmayacağım, sağlıklı doğumlar diliyorum.

Daha fazla uzatmayacakken(!) bile daha fazla aynı şekilde uzatıyorsunuz. Diplomanızı bekliyorum özelden.

HAYİRLİ olsun.

Çok çok tebrik ederim UmayUmay0 güle güle büyütün bebişinizi, daha konunu okurken kesin dedim yine linç gelecek djsjsjjssjdjdj her doktorun tutumu farklı bu konularda bizde kan uyuşmazlığı var mesela iki kere iğne vurulduk doktorum gerekirse üç olur o dedi çünkü ilk kanamanın kaynağı tam olarak kan uyuşmazlığıydı bunu anladıktan sonra emin olmak için bu şekilde ilerledik sorun yaşamadım, senin doktorun da durumdan emin olmak için riskleri hesaplayıp ciğer geliştirici vurmuştur eminim ki bizim anlamadığımız kilodan vs bağımsız parametreler de değerlendiriliyor olabilir o iğne vurulurken doktorculuk oynamanın alemi yok bence önemli olan bebişin küvöze ihtiyaç duymadan yanında olması, seni çok çok iyi anlıyorum.. sezaryen konusuna hiç değinmeyeceğim kimseyi ilgilendirmez vücut senin, belki ikinci bebeğin belki belinde bir problem var ve ya bebek ters herkese bunu açıklamak zorunda değilsin. Bebişinle hayatın keyfini çıkar sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…