bunu bende yaparim be guzel olur ben kiymali ispanakli aklina nasil gelirse koyarim elime ne gecerse icine hahhaahha amma acim nan ellerine saglik kiz baya hamaratsin be bunlari yapip yiyorsan ve kilo almiyorsan bravo vallaha
canım ellerine saglık bayılırım hımmmmm kız ben hemen mutfaga gidiyorum çok canım çektiii
yaa süper görünüyor
ben de kıymalısını çok severim
hatta acaip severim
dur bir dk avcumu yalıyım da sütüm kaçmasın(emziriyorum ya):)))))))))))))))))))))))))
çok canım çekti aaayyy
kıymalısının ,malzemesini öğrenebilir miyim. içine neler koyuyorsunuz. kıyma çiğ mi.....
Ayyy kiyamam emziriyormusun??? kiz yanimda olsaydin yapip yedirirdim, vallah (sevapmis) Bu ara bebegin hayirli olsun. Hayirli evlat olur insallah. Allah anali babali bûyütsün:ecrin_bebek::asigim:
bacim yukarda kiymalisininda malzemelerini ve tarifini vermissin,kiyma ,sogan hepsi birliktemi kavrulcak,yoksa sogan kavrulup kiyma cigdenmi borege serilcek,,,,
teyzemde yapardida o cigden koyardi heralde kiymasini diye biliyorum ama.......
AZeri kiziiiiiiiii, çok güzel yapmissin, kiz vallah benide canim çekti, bende aksama yapayim dur hele. Ellerine saglik çok guzel gozukuyorlar. begenmenize sevindim inan.
bende çiğ böreğin içinin çiğden konulduğunu duymuştum. eski bir komşumuz çiğden olur,adı üstünde çiğ börek, malzeme çiğden konduğu için, o adı vermişler demişti.......bacim yukarda kiymalisininda malzemelerini ve tarifini vermissin,kiyma ,sogan hepsi birliktemi kavrulcak,yoksa sogan kavrulup kiyma cigdenmi borege serilcek,,,,
teyzemde yapardida o cigden koyardi heralde kiymasini diye biliyorum ama.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?