- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
İki gündür kahve akıntım var. Progestan içiyorum ama devam ediyorHayirli olsun. Sağlıkla kucağına alırsın insaallah. Neden korkuyorsun bir sıkıntı mi varki. Eğer yoksa korkma çok normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki gündür kahve akıntım var. Progestan içiyorum ama devam ediyorHayirli olsun. Sağlıkla kucağına alırsın insaallah. Neden korkuyorsun bir sıkıntı mi varki. Eğer yoksa korkma çok normal.
canım hap yerine iğne vurulsan kesinlikle etkili olur. ben cok şukur kanamam olmamasına rağmen yinede iğne vuruluyorum. doktor özelllikle iğneyi tavsiye ediıyor.İki gündür kahve akıntım var. Progestan içiyorum ama devam ediyor
Canım vajinal fitil olarak kullandım geçti dün yoktu . Ama gece yine pembe geldi. Allah a emanet bebeklerim bugün yok şükür. Cumartesi günü yine kontrol varcanım hap yerine iğne vurulsan kesinlikle etkili olur. ben cok şukur kanamam olmamasına rağmen yinede iğne vuruluyorum. doktor özelllikle iğneyi tavsiye ediıyor.
canım korkma ne olur. hepsi geçer inşallah. doktorun güvenilir biriyse özellikle hiç korkma. kendini cok yorma. unutma Allah ın dediği olur. allah bebeğini sana ve yuvanıza bağişlasın. üzülme olur muCanım vajinal fitil olarak kullandım geçti dün yoktu . Ama gece yine pembe geldi. Allah a emanet bebeklerim bugün yok şükür. Cumartesi günü yine kontrol var
Amin cnm ikiz olduğu için belki kanama okuyor diyip rahatlatıyorum kendimi. Dün okulda yoruldum baya belki ondandır. Aslında doktora gidip kalp atışlarını duymak istiyorum da cumartesi günü kontrolüm. O gunu beklicem dediğin gibi Allah in dediği olur. İnsallah bebeklerim benimledir. Daha önce ilk bebeğimi kaybettiğim için 10. Haftada. Korkuyorum doktor her gün gel dese kontrole giderim. İlk bebeğimde hiç kanama olmadı ve kalbi durdu. Şimdi korkum bu yüzden daha fazla. Rabbime emanet bebeklerimiz. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz.canım korkma ne olur. hepsi geçer inşallah. doktorun güvenilir biriyse özellikle hiç korkma. kendini cok yorma. unutma Allah ın dediği olur. allah bebeğini sana ve yuvanıza bağişlasın. üzülme olur mu
her hamilelik farklıdır unutma. olumlu düşün. bende kalp atışı için dayanamayıp 5 gün önce gitmiştim. çok şükür mucizelerimin kalp atışlarını duydum. çok endişeliysen gidebilirsin doktora . bu çok normal. çünki bizler özel anneleriz. beklemek bazen anneye cok stres veriyor. kalp atışları duyulur inşallah.Amin cnm ikiz olduğu için belki kanama okuyor diyip rahatlatıyorum kendimi. Dün okulda yoruldum baya belki ondandır. Aslında doktora gidip kalp atışlarını duymak istiyorum da cumartesi günü kontrolüm. O gunu beklicem dediğin gibi Allah in dediği olur. İnsallah bebeklerim benimledir. Daha önce ilk bebeğimi kaybettiğim için 10. Haftada. Korkuyorum doktor her gün gel dese kontrole giderim. İlk bebeğimde hiç kanama olmadı ve kalbi durdu. Şimdi korkum bu yüzden daha fazla. Rabbime emanet bebeklerimiz. İnsallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza aliriz.
Cumartesi pazar kanamam oldu pazartesi günü gittim doktora çok şükür duyduk kalp atışlarını. Dün gece çok kısa sürdü kanama stres yapmayım cumartesi günü kontrol var nasılsa diyorum. Rabbim korur insher hamilelik farklıdır unutma. olumlu düşün. bende kalp atışı için dayanamayıp 5 gün önce gitmiştim. çok şükür mucizelerimin kalp atışlarını duydum. çok endişeliysen gidebilirsin doktora . bu çok normal. çünki bizler özel anneleriz. beklemek bazen anneye cok stres veriyor. kalp atışları duyulur inşallah.
Sağolasın cnm kanama geçti. Bulantı kesildi bende. Göğüs hassasiyeti de bitti. İlk bebeğimi 10. Haftada kaybettim ondada kesilmişti. Şimdi korkuyorum kalpleri mi durdu acaba diye Rabbim bebeklerimizi korusun inszeynepzumra nasıl oldun kanaman geçti mi.
hamilelik nasıl geçiyor. bende bulan tı kusma arttı.
canım korkun varsa hemen gidip baktır. boşuna stres kormonu yükleme vücuduna. seni çok iyi anlıyorum biliyormusun. aynı sey haftasonu başıma geldi. c. tesi günü mide bulantım azaldı gibi oldu. aldı beni bir korku pazarda oyle. tum haftasonu yuzum asık biçimde kendimi dinledim. pazartesi koştum doktoruma. ama yemin ederim ellerimden ter çıkıyordu korkudan. resmen titriyordum. çok şukur miniklerimin seslerini duyunca boşuna korku yapmışım dedim. eğer şüphen varsa bekleme tatlım. git doktora için rahatlasın.Sağolasın cnm kanama geçti. Bulantı kesildi bende. Göğüs hassasiyeti de bitti. İlk bebeğimi 10. Haftada kaybettim ondada kesilmişti. Şimdi korkuyorum kalpleri mi durdu acaba diye Rabbim bebeklerimizi korusun ins