Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu çift yataklı köşe takımı mi salon takımı mi ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eslem_beyda

gülmeyenler bahçesi...
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
99
67
28
evimizin salonuna yeni koltuk takımı almayi düşünüyoruz Ama annemle çok kararsız kaldık . Ben köşe takımlarıni oldum olası sevmişimdir . Birde 2 yataklı olan köşe Var Bence çok kullanışlı . Salonumuz dikdörtgen , yani uzunlamasina büyük çok kararsız kaldık . . Fikir verecek arkadaşları bekliyorum . . .

hıc düşünmeden yataklı koşe takımını al derım..zamanında koltukları yaptırırken mobılyacıyı dınledıgıme cok pışmanım..benımkı koşe fakat yataksız..

hıc düşünmeden yataklı koşe takımını al derım..zamanında koltukları yaptırırken mobılyacıyı dınledıgıme cok pışmanım..benımkı koşe fakat yataksız..

yaptırmak Ne kadara Mal oldu size bunu merak ediyorum bide Hangi ham maddeden yaptırdınız ceviz mi vs .

yaptırmak Ne kadara Mal oldu size bunu merak ediyorum bide Hangi ham maddeden yaptırdınız ceviz mi vs .

ne desem yalan olur..kac yıl gectı aradan..koltuğum fıyatı o zamanlar 2.200 e çıkmıştı..yatak yapmadıklarında bende sandık olsun barı demıştım..oylede oldu..kenar ksımları derı...yanı sadece oturma ve yaslanma yerlerı kadıfe kumaştan ..memnunum..

$030.webp

bırde ıkı teklı var..

gayet sik duruyolar can sağlığıyla kullanın , daha güzellerini kullanmak nasip olsun . Nacizane fikrim Hani eşya Ne olursa Olsun alınacaksa Siz eşyaya değil eşya size hizmet etmeli . O yüzden kararsız Kaldım . Çok misafir agirlayan bi aileyz salona da bazen yatak yapabiliyoruz . O yüzden Yatak fonksiyonu Annem için çok Önemli :) Teşekkür Ederim cevapladıgin için . . :34:

ne desem yalan olur..kac yıl gectı aradan..koltuğum fıyatı o zamanlar 2.200 e çıkmıştı..yatak yapmadıklarında bende sandık olsun barı demıştım..oylede oldu..kenar ksımları derı...yanı sadece oturma ve yaslanma yerlerı kadıfe kumaştan ..memnunum..

Eki Görüntüle 886689

bırde ıkı teklı var..

sizce Bunlar Nasıl ?

Eklentiler

• $furniture_mobilya__infinty_kose_takimi_25904.webp
    $furniture_mobilya__infinty_kose_takimi_25904.webp
    7 KB · Görüntüleme: 208
  • $vb2hzyzaxnx23ksd0cxf.webp
    $vb2hzyzaxnx23ksd0cxf.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 200
  • $enza2.webp
    $enza2.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.135
ennenız cok haklı..kardeşlerım geldıgınde kalacak yer olmadığından ısrar edemiyorum..bır ker kaldılar perışan oldular..
2 ve 3 numara ...memnun kalacağınız mobılyalar almış olursunuz ınşaallah...

rıca ederım seve seve...bende 2 yı daha cok begendım ama 3 de fena degıldı:)..hayırlı günlerle hayırlı mısafırler ağırlayın ınşaallah...

rıca ederım seve seve...bende 2 yı daha cok begendım ama 3 de fena degıldı:)..hayırlı günlerle hayırlı mısafırler ağırlayın ınşaallah...

aaamin :) BilMukabele :) evlilik hazırlıkları içindeyim ilerideki zamanlarda Bende ufak tüyolar isteyebilirim fikirlerinizi esirgemeyin olur mu :)

evimizin salonuna yeni koltuk takımı almayi düşünüyoruz Ama annemle çok kararsız kaldık . Ben köşe takımlarıni oldum olası sevmişimdir . Birde 2 yataklı olan köşe Var Bence çok kullanışlı . Salonumuz dikdörtgen , yani uzunlamasina büyük çok kararsız kaldık . . Fikir verecek arkadaşları bekliyorum . . .

selam canım. sadece fikir olsun diye söylüyorum. köşe takımı dikdörtgen salonlarda daha iyi oluyor yer kaplama açısından, bende İder mobilya'nın Alinda model köşe takımı var, çok severek kullanıyorum, tavsiye de ederim. yataksız yalnız. ama minderleri kaldırıp kocaman pufuyla birleşince iki kişilik yatak oluyor. o şekilde missafir ağırlıyoruz, minderleri de viscotek, oldukça rahat.

yataklı taımlara bakarsan hepsi genelde tek tip oluyor. yataksızlar daha şık duruyor. benimki gibi pufuyla birleşince güzelcene yatak olan bir tane seçersen hem şık hem de kullanışlı olur. :)

Back
X