Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok özel değilse detay verebilir misiniz? Ne kadar sürdü kaç seans gittiniz ve iyi ki gittik demenize sebep neydi meğerse ben yanlış düşünüyormuşum filan gibi aydınlanma mı yaşadınız mesela?Biz gittik. İyi ki gitmişiz diyoruz.
İkimizin de öfke sorunu vardı. Birimiz diğerine gergin davranınca diğerimiz hemen savunma moduna geçip kavgayı başlatırdı. Sinirimiz geçince de birbirimizden hep özür dileyip büyük pişmanlıklar duyuyorduk. Her hafta gittik bir yıl sürdü. Bazı haftalar bireysel terapi yaptı bazı haftalar çift olarak görüştük. Bizim yetiştiğimiz ailelerde büyük sorunlar gördü bundan dolayı bireysel terapilere de yönelmesi gerekiyordu. Yanlış düşüncelerimizi de yönlendiriyordu öfkeyi yenmek üzerine çalıştık daha çok.Çok özel değilse detay verebilir misiniz? Ne kadar sürdü kaç seans gittiniz ve iyi ki gittik demenize sebep neydi meğerse ben yanlış düşünüyormuşum filan gibi aydınlanma mı yaşadınız mesela?
Ne anlamda başarısızdı? Ne beklediniz de yapmadıGittik, fayda görmedik hatta daha da kötü olduk. Bence bizim terapistimiz çok başarısızdı. Başka bir terapistle çalışsaydık belki iyi sonuç alabilirdik.
Hiç öyle düşünme, senin esinde iş yoktu. Öyle yapsak olur muydu falan hiç aklınıza gelmesin.Gittik, fayda görmedik hatta daha da kötü olduk. Bence bizim terapistimiz çok başarısızdı. Başka bir terapistle çalışsaydık belki iyi sonuç alabilirdik.
İki tarafta gönüllü ve istekli giderse işe yarar. Zorlamayla olmaz.Daha önce çift terapisine gidenler işe yaradı mı sizce? İyi ki gittik diyor musunuz?
Sorunlarınızı çözmede yardımcı oldu mu veya bakış açınız değişti mi?
Biraz bahsedebilir misiniz?
Doğru, ne diyebilirim ki.Hiç öyle düşünme, senin esinde iş yoktu. Öyle yapsak olur muydu falan hiç aklınıza gelmesin.
Bizi daha da birbirimize düşürdü sanki. Eski konuları açmak ikimize de iyi gelmedi. Daha da kinlendirdi beni mesela. Dediğim gibi ben terapisti hiç beğenmemiştim. Eş kişisi de istekliydi, hatta terapisti o buldu. Bilemiyorum, olumsuz yorum yapıp fayda görebilme ihtimalinizi baltalamak istemem ama çok iyi araştırın. Her önüne gelen çift terapisti veriyor, o alanda uzman mı ona bakın.Ne anlamda başarısızdı? Ne beklediniz de yapmadı