• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift terapisi

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.463
6.160
158
Merhaba
5 yıllık evliliğimde gittikçe artan bir iletişim problemi yaşıyoruz eşimle. Bazen benden kaynaklı bazen eşimden kaynaklı. Birbirimizi net olarak anlayamıyoruz. Çift terapisi almaya karar verdik bu alanda uzman bir psikologtan.
Sorum şu,
Bu şekilde gidip fayda gören var mıdır?
Sanırım biraz umuda ihtiyacım var.
Teşekkürler şimdiden.

Merhaba
5 yıllık evliliğimde gittikçe artan bir iletişim problemi yaşıyoruz eşimle. Bazen benden kaynaklı bazen eşimden kaynaklı. Birbirimizi net olarak anlayamıyoruz. Çift terapisi almaya karar verdik bu alanda uzman bir psikologtan.
Sorum şu,
Teşekkürler şimdiden.
Denemekte fayda var ama gerçekten iyi bir psikolog bulun. Biz gittik faydası olmadı ne yazık ki. Ama arkadaşım uzman desteğiyle evliliğini kurtardı. İkiniz de hatalarınızın farkındaysanız muhakkak faydası olur. Bizim problemlerimiz eşimin psikolojik rahatsızlığından dolayı olduğu için aynı zamanda eşimi ya bireysel terapiye alacaktı ya da psikiyatriye yönlendirmesi gerekiyormuştu. Bunu da bana başka psikolog söyledi.

Denemekte fayda var ama gerçekten iyi bir psikolog bulun. Biz gittik faydası olmadı ne yazık ki. Ama arkadaşım uzman desteğiyle evliliğini kurtardı. İkiniz de hatalarınızın farkındaysanız muhakkak faydası olur. Bizim problemlerimiz eşimin psikolojik rahatsızlığından dolayı olduğu için aynı zamanda eşimi ya bireysel terapiye alacaktı ya da psikiyatriye yönlendirmesi gerekiyormuştu. Bunu da bana başka psikolog söyledi.

Anladım.. çok teşekkür ederim cevabınız için.

Merhaba
Sorum şu,
Teşekkürler şimdiden.
Bir uzman aranızdaki iletişim kopukluguna yardımcı olabilir.Bence umut var.İkinizde isteklisiniz.Sadece eşinizi suclamiyorsunuz.Kendinize de hata bicmissiniz.İnsallah birşeyler düzelir.

Back