- 9 Kasım 2013
- 731
- 795
- 103
- Konu Sahibi leylunehar
-
Valla bence sizin için dertse yazıp rahatlayacaksanız size destek olacaksa benim için sorun yokE o zaman bende konu açayım barı tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım diye nasıl olur?
Birçok temizlik ürünü var ben lavabo ve fırın için iki ayrı spreylini kullandım ikisinden de çok memnunumBu domolun sivi sisesi de varmis sanirim onu kullandiniz mi?
SagolunOnu bilmiyorum inanın. Bu ürün aslında pas çözücü sanırım duvardaki kalem izlerini yapışan sakız falan çıkarıyor. İnstagram kullanıyorsanız çokbiliyoruzbiz diye bir sayfa var orada mutlaka çözümü vardır
Rica ederim ne demekSagolun
Çok teşekkür ederimBirçok temizlik ürünü var ben lavabo ve fırın için iki ayrı spreylini kullandım ikisinden de çok memnunum
Özellikle ocak fırın için olanı sıkıp bekletmeniz yetiyor iyi araştırın büyük kolaylık
Yüksek dozda evde kalmışlık içerir.Benim dertlerimi okusan böyle demezdinn
Hahahahhah nerden anladın şekerimYüksek dozda evde kalmışlık içerir.
Benim dertlerimi okusan akıllara zararValla bence sizin için dertse yazıp rahatlayacaksanız size destek olacaksa benim için sorun yok
Mütemadiyen şu moddasınız çünkü:Hahahahhah nerden anladın şekerim
Mütemadiyen şu moddasınız çünkü:
Canım ya, nasıl sevindi...dinime küfreden müslüman olsa bari
Şöyle bi bilgilerine göz attım da benden 2 yaş büyük ve bekarsın. Kim daha çok evde kalmış oluyo tartışmayalım istersen
Bu seferlik affediyorum 1 daha olmasın emiCanım ya, nasıl sevindi...
E-devlet, E-okul, ÖSYM, Mebbis vb. dışında hiçbir sitede kullanıcı adım ve kişisel bilgilerim gerçek değil. He çok önemliyse 1,5 yıldır evliyim. Evlendiğimde senin yaşındaydım ve inan bana evde kalmıyorsun.
Bi sal artık kendini.
Evet canım eforumu başka derdi olanlar için sarfedeceğim. Sana da tavsiyem bu amansız derdin için bu kadar harap etme kendini emi takmamaya çalışArkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Yazdıklarınızın çoğunu sırayla deneyeceğim ve sonucu mutlaka paylaşacağım. Konuyu yanlış yere açtığım için (!) engellendim ve yazamadım hepiniz çok sağolun.umutsuzvaka01 sana diyecek birşey bulamıyorum zira insanın kendisini tanıması kadar güzel birşey yok. Nickini seçerken de bu farkındalığa sahip olduğun belli. Artık bu dert olan konuya yorum yapmazsan sevinirim. Maşallah en fazla sen yazmışsın. Konuyu iyice konuluktan çıkarmışsın..
Arkadaşlar kapıyı mazotla sildik tertemiz oldu.Burada ki bir çok şeyi de denedim ama faydası olmadı.Konumu bu cevapla tamamlamış olayım.Herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?