Çift Taraflı Bant :(

Bende tabloları asmak için kullandığım patafix yapıştırıcıyı çıkartamadım ne yaptıysam
Hani bu oyun hamuru gibi olanlar var ya onları duvarda kaldı öyle

Tinerle çıkıyor. Çocuk dolabına yapıştırdığım bantlar çıkmıştı.

bende bornozları asayım diye tekli askılıkları yapıştırmak için kullandım, benim 1 tonluk bornozumu taşıyan yapışkan cücük kadar çocuk bornozunu taşımadı.. bıçakla çizmeden çıkarttım ben, belki sivri bir şeyle hafif hafif kazıyarak çıkarabilirsiniz..

Herkesin derdi kendine büyük
Yorum yapmak için yorum yapmasak keske dimi ama
Fikri olan yardımcı oluyor arkadasa
Benim dolabımdada bant izi vardı ve canımı sıkıyodu
Bu konu sayesinde cözünler buldum
Allah aşkına bunun nesi dert sadece sorun bu
Konu sahibi bunu dert olarak görüyosa oturup ağlamıştır da kesin

Benim dertlerimi okusan böyle demezdinn
valla böyle yaygarayı basınca konularına baktım. genel olarak biriyle tanıştım, biriyle aylar önce konuşuyordum, biriyle tanıştım evli çıktı, biri biri biri şeklinde yani hiç de öyle aman aman büyük bir dert göremedim kusura bakma.

O zaman benim konularımı hiç okuma derim
Çünki aşırı dozda dert içerir

E o zaman bende konu açayım barı tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım diye nasıl olur?

evet bundan sonra konu açmadan önce bu üyeye mesaj atın konu içeriğini anlatın o uygun bulursa konu açın

çok troll hareketler bunlar

E o zaman bende konu açayım barı tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım diye nasıl olur?
ya yeter off amma uzattın. kimse yakana yapışmıyor bu konuyu oku diye. bana da senin sevgililerinle olan dertlerin(!) çok basit geliyor.

Rossman mağazasında domol marka ıslak mendiller çıkartır
Bu arada normal ıslak mendillerden değil içeriği yapısı öyle sadece deneyin indirimle 6,5 felan a alıyorum
Bulundugum sehirde rossman magazalari yok ama gittigidiyorda satisini buldum mendilin sanirim bu (resmini yükledim) coook teşekkür ederim sagolun :) hemen alicam

Eklentiler

• Screenshot_20181113-142204.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 25
Rossman mağazasında domol marka ıslak mendiller çıkartır
Bu arada normal ıslak mendillerden değil içeriği yapısı öyle sadece deneyin indirimle 6,5 felan a alıyorum
Bu domolun sivi sisesi de varmis sanirim onu kullandiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…