- Konu Sahibi leylunehar
-
Seninkiler mi dert?Şaka mısın sen ya biz ne dertlerle mücadele ediyoruz senin dert dediğin şeye bak
Evet sekerim begenemedin miSeninkiler mi dert?
Tinerle çıkıyor. Çocuk dolabına yapıştırdığım bantlar çıkmıştı.Herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar. Bir yakınım kapı süsü hediye etti bana. Hani şu son zamanlarda çıkan kalın iplerden yapılan üstü çiçekli kapı süslerinden. Neyse biz bunu aldık çift taraflı bantla dış kapıya astık.Sabah kapıyı bir açtık ki süs düşmüş. Çift taraflı bantlar kalmış kapıda. O günden beri ne denediysek çift taraflı bantı kapıdan geçiremedik. Isıttık, aseton, sıvı cif falan gibi şeyler denedik bi sonuç alamadık. Kapı tahta bu arada ve beyaz iz kalmadan nasıl çıkartabilirim. Fikri olan yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler herkese sevgiler
Şaka mısın sen ya biz ne dertlerle mücadele ediyoruz senin dert dediğin şeye bak
Estağfurullah ne haddime canım sonuçta 100 sayfalık konun varEvet sekerim begenemedin mi
asıl sen şaka mısın? kadın bunu dert etmiş gelmiş sormuş ne var?Şaka mısın sen ya biz ne dertlerle mücadele ediyoruz senin dert dediğin şeye bak
Tabi cicim buda dert babası olduğumun göstergesi işte daha ne diyimEstağfurullah ne haddime canım sonuçta 100 sayfalık konun var
Benim dertlerimi okusan böyle demezdinnasıl sen şaka mısın? kadın bunu dert etmiş gelmiş sormuş ne var?
Aynen benim ne varmışahahahahaha bunu diyen sen misin
Allah aşkına bunun nesi dert sadece sorun buHerkesin derdi kendine büyük
Yorum yapmak için yorum yapmasak keske dimi ama
Fikri olan yardımcı oluyor arkadasa
Benim dolabımdada bant izi vardı ve canımı sıkıyodu
Bu konu sayesinde cözünler buldum
valla böyle yaygarayı basınca konularına baktım. genel olarak biriyle tanıştım, biriyle aylar önce konuşuyordum, biriyle tanıştım evli çıktı, biri biri biri şeklinde yani hiç de öyle aman aman büyük bir dert göremedim kusura bakma.Benim dertlerimi okusan böyle demezdinn
O zaman benim konularımı hiç okuma derimNe yani herkes birbirini kesip doğrasın mı? Büyük dertler vermesin Allah kimseye ben böyle ufak dertler okumayı daha çok tercih ederim.
Konu sahibi fikrim yok ama umarım çaresini bulursunuz. Bant izleri çok can sıkıcı şeyler çünkü.
ağam bizimle eğleniy.O zaman benim konularımı hiç okuma derim
Çünki aşırı dozda dert içerir
E o zaman bende konu açayım barı tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım diye nasıl olur?Küçük dertlere yer yok diye bir madde yok kurallarda. Herkesin derdi farklı tabi.
E o zaman bende konu açayım barı tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım diye nasıl olur?
ya yeter off amma uzattın. kimse yakana yapışmıyor bu konuyu oku diye. bana da senin sevgililerinle olan dertlerin(!) çok basit geliyor.E o zaman bende konu açayım barı tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım diye nasıl olur?
Bulundugum sehirde rossman magazalari yok ama gittigidiyorda satisini buldum mendilin sanirim bu (resmini yükledim) coook teşekkür ederim sagolun :) hemen alicamRossman mağazasında domol marka ıslak mendiller çıkartır
Bu arada normal ıslak mendillerden değil içeriği yapısı öyle sadece deneyin indirimle 6,5 felan a alıyorum
Bu domolun sivi sisesi de varmis sanirim onu kullandiniz mi?Rossman mağazasında domol marka ıslak mendiller çıkartır
Bu arada normal ıslak mendillerden değil içeriği yapısı öyle sadece deneyin indirimle 6,5 felan a alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?