Çift Taraflı Bant :(

Beyaz deri sandalyeme cizilen tükenmez kalem lekesini de cikarir mi acaba? Ne yaptiysam cikmadilar:/
Ben de bunun için uğraştım baya çıkmadı. Arap sabunu, çamaşır suyu, kolonya bir sürü şey denedim. En son bir yerde güneş gorunce çıkar diyordu. Çevirdim güneşe pencereye. Unuttum gitti hatta. Bir baktım yok olmuşlar. :)) Baya karalamisti benim ufaklık yani.

Ayy benimki de yaa :)) ama ben bu domolu denicem bakalim 4 sandalyem var bi misafir gelince falan kötü oluyor o görüntü hadi biz alistikta

ben de duvarda çift taraflı banttan muzdariptim en son çare fön makinesi ile bantı ısıttım direk çıktı.
fönle ısıtıp temiz bezle silin geçer inşallah.

Yanlışın var kardeş. Bu bayanın actığı konuları bir bilsen, konuları değil ama kendisi çok kişinin başına dert.

Küçük bir çivi raptiye benzeri bişey yapıp kapı süsüyle kapatsanız bant izi olan yeri

Hanımlar rica ediyorum konuyu geyiğe çevirmeyin, tartışmayın lütfen.

E o zaman bende konu açayım barı tırnağım kırıldı manikürüm bozuldu sabahtan beri ağlıyorum ne yapmalıyım diye nasıl olur?
umutsuzvaka01,
evet tamam bu topik bdvlik değil ama bunu topikte yazıp kırıcı olmak yerine yorumların altındaki şikayet et butonuna bassanız ve konu bu bölüme uygun değil vb bir sebep yazsanız daha iyi olur bence, yöneticiler online olduklarında rapor edilen konulara bakıp taşınması gerekenleri taşıyor çünkü.

Ayrıca hatırlatayım dişçi önerisi ve sivilce sorunu başlıklı konularınızı bdvye açmıştınız, yani tırnağınız kırılsa bdvye konu açıyorsunuz, eleştirim sadece size değil tabii, kurallara rağmen ısrarla her konusunu bdvye açanlara, oysa forumun kurallarını bilmek, uymak ve konuları doğru bölümlere açmakla yükümlüyüz hepimiz, buna ben de dahil.

Anlaşıldı Mune bitanecik adminimiz
Birde ben o konuları açarken nereye açılacağını bilemediğimden buraya açmıştım
Saygılar :)

O zaman sizi 100 küsür sayfalık konumu okumaya davet ediyorum

O zaman sizi 100 küsür sayfalık konumu okumaya davet ediyorum
iyi de hayatım sence de çok saçma değil mi dert yarıştırıyorsun resmen, konu sahibi de ahh vah kapımda iz kaldı diye karalar bağlamamıştır herhalde. o da kendine bunu dert edinmiş ve ne yapılabilir diye sormuş. küçümsemen, benim de manikürüm bozuldu hahahah diye dalga geçmen gerçekten hiç hoş değil.

Canım benim neden dert yarıştırayım yahu güldürdün beni

Beyaz deri sandalyeme cizilen tükenmez kalem lekesini de cikarir mi acaba? Ne yaptiysam cikmadilar:/
Onu bilmiyorum inanın. Bu ürün aslında pas çözücü sanırım duvardaki kalem izlerini yapışan sakız falan çıkarıyor. İnstagram kullanıyorsanız çokbiliyoruzbiz diye bir sayfa var orada mutlaka çözümü vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…