- 20 Ağustos 2021
- 74
- 24
- 38
- Konu Sahibi Bayanlavinya
-
Ay canım benimde iki haftaya transferim var çift transfer olucak inşşah hepimiz pozitif sonuç alırızMerhaba arkadaşlar benim ilk transferim
5. gün embriyosu 4aa kalite 1 adet yapılmıştı rahim kalınlığı falan güzeldi herşey yolundaydı bir sıkıntı yoktu ama maalesef ki negatifle sonuçlandı.
Şimdi yarın tekrar transfer olacağım bu sefer 2 tane 5. gün embriyo transferi yapılacak doktorum kalitelerine iyi dedi. Rahim kalınlığı falan yine iyi herşey yolunda güzel ilerliyor.
Benim gibi çift embriyo transferi olup pozitif sonuç alanlar lütfen yazabilirmi morale ihtiyacım var yine olmazsa diye tedirgin oluyorum
Merhaba. İkisi de tutundu mu acaba?Ben cift embriyo transferi oldum pozitif sonuc aldim, cok fazla yatip dinlenmedim ama asiri yorucu seylerde yapmadim transferin ertesi gunu acikhavada bi yuruyuse bile cikmistim. Bence stresten uzak durun size iyi gelen seyleri yapin ve test gununuze kadar test yapmayin
Çok stres yapmamıştım aslında baya dikkat etmiştim herşeye ama nasip değilmiş İnşallah bu sefer nasip olurStres stres stres ..
Uzak durun . Test gününe kadar yatın kalkmayın iş yapmayın eğilmeyin uzanmayın .
İnşallah canımMerhaba. Benim de ilk transferim Eylül ayında 1 adet 5. gün 5aa embriyosu şeklinde olmuştu. Pozitif gördük ancak maalesef 8.haftada kalbi durdu. Doktorum 5 gebelikten 1 tanesi böyle olur demek ki embriyo sağlıksızmış ama rahimde tutunma gibi bir problem olmadığını anladık dedi. Şimdi ikinci transfer için hazırlıklara başladık. Henüz doktorumla embriyo sayısını konuşmadık ancak biz de bu sefer 2 adet 5.gün 4aa embriyo koydurmak istiyoruz. Hem biraz tedirgin hem de çok heyecanlıyım. İnşallah süreçlerimmiz sağlıkla ve kolaylıkla ilerler
İnşallah canım birbirimize güzel haberleri vermek nasip olsunAy canım benimde iki haftaya transferim var çift transfer olucak inşşah hepimiz pozitif sonuç alırız
İlk transferimde bende öyleydim sadece ilk gün yatmıştım 2. gün yavaş yavaş hareketlenmeye başlamıştım tabi ağır iş falan yapıp kendimi hiç yormamıştım her gün iğneye gidiyorum zaten o yetiyodu bana. Ama insan elinde olmadan sürekli düşüncelere dalıyor acaba tuttumu tutmadımı diye o yüzden bu sefer kendime oyalanacak işler bulacağım olabildiğince düşünmemeye çalışacağımBen cift embriyo transferi oldum pozitif sonuc aldim, cok fazla yatip dinlenmedim ama asiri yorucu seylerde yapmadim transferin ertesi gunu acikhavada bi yuruyuse bile cikmistim. Bence stresten uzak durun size iyi gelen seyleri yapin ve test gununuze kadar test yapmayin
Teki tutunduMerhaba. İkisi de tutundu mu acaba?
ya ben pek dinlenmeyle alakasi oldugunu sanmiyorum cunku coft embriyo transferinde benim tek tutundu kaliteleri ayniydi dedigim gbi cok da dinlenmedim , dinlenmeyle alakasi olsa ikisi de tutunmazdi diye dusunuyorum. Iyi sonuclar alirsiniz sizde umarimİlk transferimde bende öyleydim sadece ilk gün yatmıştım 2. gün yavaş yavaş hareketlenmeye başlamıştım tabi ağır iş falan yapıp kendimi hiç yormamıştım her gün iğneye gidiyorum zaten o yetiyodu bana. Ama insan elinde olmadan sürekli düşüncelere dalıyor acaba tuttumu tutmadımı diye o yüzden bu sefer kendime oyalanacak işler bulacağım olabildiğince düşünmemeye çalışacağım
Merhaba bende çift embriyo transferi oldum belirtileriniz neydi ve 7.gün yerleşme kanamasını veya lekenmeyi gördünüz mü acaba ?ya ben pek dinlenmeyle alakasi oldugunu sanmiyorum cunku coft embriyo transferinde benim tek tutundu kaliteleri ayniydi dedigim gbi cok da dinlenmedim , dinlenmeyle alakasi olsa ikisi de tutunmazdi diye dusunuyorum. Iyi sonuclar alirsiniz sizde umarim
Bende hic belirti olmadi hatta burda yazilanlari okuyup baya da uzulmustum belirtim yok diye. Yerlesme kanamam da olmadi . Bazilarinda olabiliyor belirti bazilarinda olmiyor eger sizde de yoksa takilmayin. Ben dr uma sordugumda yerlesme kanamasi haric diger belirti sandigimiz seylerin ilaclarin yan etkisi oldugunu soylemisti.Merhaba bende çift embriyo transferi oldum belirtileriniz neydi ve 7.gün yerleşme kanamasını veya lekenmeyi gördünüz mü acaba ?
Bende de hiçbir belirti yok ve genelde tutunma kanaması oluyormuş o yüzden birkaç gündür tedirginim inşallah bu ay benimde pozitif olur inşallahBende hic belirti olmadi hatta burda yazilanlari okuyup baya da uzulmustum belirtim yok diye. Yerlesme kanamam da olmadi . Bazilarinda olabiliyor belirti bazilarinda olmiyor eger sizde de yoksa takilmayin. Ben dr uma sordugumda yerlesme kanamasi haric diger belirti sandigimiz seylerin ilaclarin yan etkisi oldugunu soylemisti.
Bende de olmamisti dedigim gibi stres olmayin, muhakkak olmadi gereken bisey degilmis .umarim guzel sonuclar alirsinizBende de hiçbir belirti yok ve genelde tutunma kanaması oluyormuş o yüzden birkaç gündür tedirginim inşallah bu ay benimde pozitif olur inşallah
Merhaba sizde belirti olmuş muydu ya da lekelenme ?Merhaba hayırlısı olsunben de çift embriyo transferi oldum kızım olacak ❤
Belirtim yoktu hatta adet olcam sanıp çok üzülüyordumMerhaba sizde belirti olmuş muydu ya da lekelenme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?