Çift embriyo transferi olup pozitif sonuç alanlar yada çift embriyo transferi olacaklar

Stres yapmayın stresten uzak durmaya çalışın inşallah sağlıkla süreciniz çok uzamadan evlat sahibi olacaksınız ben 3 kere çift embriyo transferi oldum. 3. De tuttu. Şimdi ikiz kızlarım 2,5 aylık oldular

Bende iki tane 3. Gün embriyosu transfer olmuştum. Birisi tuttu. Tutan embriyom daha sonra bölünüp tek yumurta ikizi oldu ama sağlıksız gelişim gösterdiği için kalp atışı duyamadık. Ama diğerini sağlıklı kucağıma aldım şükürler olsun. Darısı size isteyen herkese olsun inşallah

Amin canım teşekkür ederim

Çok mutlu oldum sizin adınıza
Çok stres olan birşey değilimdir zaten ve güzel haberler alacağımıza inanıyorum
İkiz gebelik ve sonrasında ikiz bakımı zor mu acaba?

Çok mutlu oldum sizin adınıza
Çok stres olan birşey değilimdir zaten ve güzel haberler alacağımıza inanıyorum
İkiz gebelik ve sonrasında ikiz bakımı zor mu acaba?
Zor ama keyifli hayatınız alt üst oluyo ama altının üstünden daha güzel olduğunu fark ediyorsunuz. Çok yoruluyorsunuz ama bi bakışa, bi gülüşe şarj oluyorsunuz. Düşünceleriniz, öncelikleriniz kısacası tüm dünyanız değişiyor. Bebekleriniz dünyayı ve sizi tanımaya çalışırken sizde aslında kendinizle yüzleşip kendinizi yeniden tanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…