- Konu Sahibi gizemkaderx
-
Hayir erken degil kanda cikar zaten ama erken ogrenmenin de baya stresi oluyor. Biliyorsunuz saglikli gebeliklerde beta hcg nin 2 gunde bir 2 kat artisini takip etmek gerekiyor kan testiyle ve bu insani cok strese sokuyor. Hele şu virüslü ortamlarda daha da zor olacak ne kadar az giderseniz hastaneye o kadar iyi. 10.gun kan testiyle ogrenmis biri olarak soyluyorum betahcg 16 ile ve cok stres yasadim yukseldi mi deger, tutundu mu bebek, acaba hersey yolunda mı, sonra kese gorundu mu, ay kesem kucuk mu, sonra bebegin boyu ay kucuk mu, geri mi kalmiş haftasina gore bilmem ne. Tabi 9 bucuk haftalikken kaybettim ama buyuk tecrube oldu. Sizinki insallah cok saglikli olur ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz. Cok sevindim adinizaKan testi verdim yarım saat sonra çıkıcak erken mi vermiş oldum
Canim beta hcg ye gore degil benim 47 cikti ve yumurtamin catladigi gunu biliyodum 11 gunlük bir gebelikti ama 4 haftalik oluyodum son adet tarihi baz aliniyorSon adet tarihim 27 şubat 4 haftalık mı hamileyim yaniiyide doktor neden öyle dedi
AnladımCanim beta hcg ye gore degil benim 47 cikti ve yumurtamin catladigi gunu biliyodum 11 gunlük bir gebelikti ama 4 haftalik oluyodum son adet tarihi baz aliniyor
Acil doktoru baktı zaten haftaya randevu aldım tekrr gidip net ögrencemŞu anda tam 4+1 haftalık hamilesiniz doktor yanlış söylemiş ya da o anlık kafası karışmış.
Kadın doğuma gitmek lazım zaten hem kese de görünürAcil doktoru baktı zaten haftaya randevu aldım tekrr gidip net ögrencem
Bende benzer şeyler yaşadım 14,77 ile öğrendim yumurtlamamın 11nci günü. Kimi doktor gebelik yok arada yükselir böyle dedi. Kimi kimyasal dedi. Hatta beni başından kovan doktor bile oldu. 2 gün sonra kan ver dedi bi doktorum verdim ama tam 48 saat geçmediğinden 2ye katlamadı ama ben matematikçi olduğum için saati saatine hesapladım ve 2 kat artış oluyordu saatinde verseydim. Doktor beni dinlemedi bile kimyasal bu bi kaç güne adet kanamasıyla atarsın bu gebelik bile sayılmaz falan dedi. Sonra ki aşamalar da aynı öyle sıkıntılıydı kese niye görünmedi bebek ne zaman görünür acaba boş gebelik mi. Bi de kanamam oldu bi dönem doktorlar haklıydı demekki kimyasal dedim. Ama geldi geçti o günler stresi bana kaldı. Şimdi 17 aylık kocaman oldu oğlum. Bi daha yemin ettim asla erken test yapmıycam diyeHayir erken degil kanda cikar zaten ama erken ogrenmenin de baya stresi oluyor. Biliyorsunuz saglikli gebeliklerde beta hcg nin 2 gunde bir 2 kat artisini takip etmek gerekiyor kan testiyle ve bu insani cok strese sokuyor. Hele şu virüslü ortamlarda daha da zor olacak ne kadar az giderseniz hastaneye o kadar iyi. 10.gun kan testiyle ogrenmis biri olarak soyluyorum betahcg 16 ile ve cok stres yasadim yukseldi mi deger, tutundu mu bebek, acaba hersey yolunda mı, sonra kese gorundu mu, ay kesem kucuk mu, sonra bebegin boyu ay kucuk mu, geri mi kalmiş haftasina gore bilmem ne. Tabi 9 bucuk haftalikken kaybettim ama buyuk tecrube oldu. Sizinki insallah cok saglikli olur ve hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz. Cok sevindim adiniza
aaaa görünür mü kese bana daha erken gözükmez diolarKadın doğuma gitmek lazım zaten hem kese de görünür
Canım sonuç ne acabaGeçen Pazar olmam gerekiyordu adet ama daha bugün test yaptım
Benim de bir kimyasal olmustu bu dusugumden once. Aslinda butun stres o yuzden. Gercekten ben de soz verdim kendime bir daha asla erkenden hastaneye gidip de kendimi strese sokmam hem kalp atisi hem kese hem bebek ayni anda gormek istiyorum Allah bir daha nasip ederseBende benzer şeyler yaşadım 14,77 ile öğrendim yumurtlamamın 11nci günü. Kimi doktor gebelik yok arada yükselir böyle dedi. Kimi kimyasal dedi. Hatta beni başından kovan doktor bile oldu. 2 gün sonra kan ver dedi bi doktorum verdim ama tam 48 saat geçmediğinden 2ye katlamadı ama ben matematikçi olduğum için saati saatine hesapladım ve 2 kat artış oluyordu saatinde verseydim. Doktor beni dinlemedi bile kimyasal bu bi kaç güne adet kanamasıyla atarsın bu gebelik bile sayılmaz falan dedi. Sonra ki aşamalar da aynı öyle sıkıntılıydı kese niye görünmedi bebek ne zaman görünür acaba boş gebelik mi. Bi de kanamam oldu bi dönem doktorlar haklıydı demekki kimyasal dedim. Ama geldi geçti o günler stresi bana kaldı. Şimdi 17 aylık kocaman oldu oğlum. Bi daha yemin ettim asla erken test yapmıycam diye
Betahcg 1500 olmadan kese gozukmuyor bilginiz olsun acele etmeyin derim. Ben 5 haftalikken gittim ama gec dollenmelerde daha gec gozukuyor.aaaa görünür mü kese bana daha erken gözükmez diolar
Perşembe günü gitsem görünür mü pekiBetahcg 1500 olmadan kese gozukmuyor bilginiz olsun acele etmeyin derim. Ben 5 haftalikken gittim ama gec dollenmelerde daha gec gozukuyor.
Pazartesi gidin bence garanti olsun o zamana kadar en az 1400 olmus olur hesaplamama gore :)Perşembe günü gitsem görünür mü peki
Neden oyle diyorum erken gidip de doktor keseyi goremediginde vajinal bakmak isteyecek hic gerek yok. Pazartesi gidince karından bakar gorur insallah :)Pazartesi gidin bence garanti olsun o zamana kadar en az 1400 olmus olur hesaplamama gore :)
Tamam teşekkür ederimNeden oyle diyorum erken gidip de doktor keseyi goremediginde vajinal bakmak isteyecek hic gerek yok. Pazartesi gidince karından bakar gorur insallah :)
Şu anda erken ama haftaya dediniz diye görünür dedim. 5 haftada falan görünüyor geneldeaaaa görünür mü kese bana daha erken gözükmez diolar
Teşekkür ederimŞu anda erken ama haftaya dediniz diye görünür dedim. 5 haftada falan görünüyor genelde
Evet geç döllenme olmuş. Olsun sağlıcakla kucağına al inşallahDeğerim 42 çıktı geç döllenme büyük ihtimalle haftaiçi doktora gidicem bakalım ne dicek
Döllenmeden belli bi süre sonra hcg salgılanır canım yanlış biliyosun. Öyle olmasa insanlar kimyasal gebeliğini testte göremezdi. Kimyasal gebelik nedir döllenme olur fakat embriyo tututanamaz buna rağmen idrar testinde silik çizgi çıkar hcg değeri 20-30 civarıdır kanda da. Sonra hcg sıfırlanır adet olursun.Yerleşmeden önce bhcg yükselmez bi tuhaflık var. Ya gebelik testi hatalı gebe değilsiniz ya da gebesiniz ama yerleşme kanamasından başka bi kanamanız var. Bende de bhcg 120’lerdeyken adet zamanımda akıntım olmuştu ama kahverengiydi pembe değildi. Doktor ultrasonda yerleşme alanı görmüştü Progestan vermişti. Devamı gelirse mutlaka doktora gidin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?