- 8 Nisan 2011
- 1.992
- 2.037
- 333
- Konu Sahibi gizemkaderx
-
Tebrik ederim :) Bence siz geç yumurtlamışsınız. 6 günlük gecikmeyle cok koyu renk cikmasi gerekirdi testinizin. Demek ki yeni yerlesmis. Pembe akinti da yerlesmeden kaynakli bence. Bence evde takip edin simdilik 2.cizginin koyulasmasi lazim eger git gide koyulasmaya baslarsa kan vermeye gidersiniz. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginiziİnşallahYumurtlama takibi yapmadım maalesef 6 gün gecikmem oldu omdan öncesinde de bi hafta öncesinde ilişkimiz oldu bi de adet olmam gereken günce
Ewt doktor söyledi daha çok yeni 2 haftalık dedi kan deqerim 25.51 çıktı2 haftalık hamile nasıl olunuyor 2nci hafta yumurtlama gününe geliyor. Doktor mu söyledi size 2 haftalık hamile olduğunuzu
Benim 14 çıktı doktor 3+4 haftalık hamilesin dedi. Değere göre değil son adet tarihine göre hesaplanır çünkü gebelikEwt doktor söyledi daha çok yeni 2 haftalık dedi kan deqerim 25.51 çıktı
Çok teşekkür ederimReglime 5 gun kala ilk 5 dk da testim bu sekilde cikmisti birkac gun sonra da acik pembe akinti gelmisti 5 6 damla yerlesme kanamasiymis suan oglum ayagimda uyutmaya calisiyorum darisi basiniza teste gore hamilesiniz
Son adet tarihim 27 şubat 4 haftalık mı hamileyim yaniBenim 14 çıktı doktor 3+4 haftalık hamilesin dedi. Değere göre değil son adet tarihine göre hesaplanır çünkü gebelik
İnşallahBende aynısını 2 gün önce yaşadım 2 yıldır tedavi görüodum 10 gündür falan vajinamda aqrı vardı ama gebelik olduqunu düşünmüodum bebek istediqim için psikolojik sanıodum test yaptım sizinki gibi 2. Silik çizgi çıktı hemen hastanye koşup kan verdim ve ögrendim ki 2 haftalık hamileyimçok erken öğrendim bence sizde hamilesiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kan testi verdim yarım saat sonra çıkıcak erken mi vermiş oldumTebrik ederim :) Bence siz geç yumurtlamışsınız. 6 günlük gecikmeyle cok koyu renk cikmasi gerekirdi testinizin. Demek ki yeni yerlesmis. Pembe akinti da yerlesmeden kaynakli bence. Bence evde takip edin simdilik 2.cizginin koyulasmasi lazim eger git gide koyulasmaya baslarsa kan vermeye gidersiniz. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi
Geç döllenme ise kanda çıkmaz mı test yaptırdım sabahAcık pembe kızımda yaşamıştım benimki gittiğimde gec dollenme demişti.
Şimdi ki gebelikte kahverengi akıntı oldu adet zamanına 3 gün önce doktor ilaç verdi eger ki kırmızıya dönüşürse sorun umarım sağlıkla kucagınıza alırsınız.
Geçen Pazar olmam gerekiyordu adet ama daha bugün test yaptımYerleşme kanaması. Cnm peki gününüz geçmeden çıkmadı demi testte ☺
0-2 haftalık gebelikte beta HCG düzeyi 5-50,Son adet tarihim 27 şubat 4 haftalık mı hamileyim yaniiyide doktor neden öyle dedi
Maşallah cnm bence korkma ya yerleşme kanaması sende ki hem hamilelikte de ara ara açık leke gelirGeçen Pazar olmam gerekiyordu adet ama daha bugün test yaptım
Gec döllenme de olsa kanda cıkar bence benim cıkmıştı. Kan en kesın sonuc cogu zaman.Geç döllenme ise kanda çıkmaz mı test yaptırdım sabah
İdrarda çıktıysa kanda da çıkar artık dimiMaşallah cnm bence korkma ya yerleşme kanaması sende ki hem hamilelikte de ara ara açık leke gelir ☺
Anladım teşekkürlerGec döllenme de olsa kanda cıkar bence benim cıkmıştı. Kan en kesın sonuc cogu zaman.
Tabi cnm çıkar bende bir kimyasal olmustu evde silik çıktı ertesi gün kanda da çıktıİdrarda çıktıysa kanda da çıkar artık dimi
TeşekkürlerTabi cnm çıkar bende bir kimyasal olmustu evde silik çıktı ertesi gün kanda da çıktı ☺
Şu anda tam 4+1 haftalık hamilesiniz doktor yanlış söylemiş ya da o anlık kafası karışmış.Son adet tarihim 27 şubat 4 haftalık mı hamileyim yaniiyide doktor neden öyle dedi
İdrar testinde çıkmış kanda da muhakkak çıkması lazım erken değil. İnşallah pozitif çıkarKan testi verdim yarım saat sonra çıkıcak erken mi vermiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?