Gebeliğe Hazırlık Çift çizgi ve açık pembe akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah Yumurtlama takibi yapmadım maalesef 6 gün gecikmem oldu omdan öncesinde de bi hafta öncesinde ilişkimiz oldu bi de adet olmam gereken günce
Tebrik ederim :) Bence siz geç yumurtlamışsınız. 6 günlük gecikmeyle cok koyu renk cikmasi gerekirdi testinizin. Demek ki yeni yerlesmis. Pembe akinti da yerlesmeden kaynakli bence. Bence evde takip edin simdilik 2.cizginin koyulasmasi lazim eger git gide koyulasmaya baslarsa kan vermeye gidersiniz. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bebeginizi

Acık pembe kızımda yaşamıştım benimki gittiğimde gec dollenme demişti.

Şimdi ki gebelikte kahverengi akıntı oldu adet zamanına 3 gün önce doktor ilaç verdi eger ki kırmızıya dönüşürse sorun umarım sağlıkla kucagınıza alırsınız.

Ewt doktor söyledi daha çok yeni 2 haftalık dedi kan deqerim 25.51 çıktı
Benim 14 çıktı doktor 3+4 haftalık hamilesin dedi. Değere göre değil son adet tarihine göre hesaplanır çünkü gebelik

Reglime 5 gun kala ilk 5 dk da testim bu sekilde cikmisti birkac gun sonra da acik pembe akinti gelmisti 5 6 damla yerlesme kanamasiymis suan oglum ayagimda uyutmaya calisiyorum darisi basiniza teste gore hamilesiniz
Çok teşekkür ederim Hayırlı olsun benim de bugün Doğum günüm. Zor günler geçiriyorux sevdiklerimizden uzakta. Hamileysem bana hediye olur diye bugünü bekledim test için

İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin

Kan testi verdim yarım saat sonra çıkıcak erken mi vermiş oldum

Yerleşme kanaması. Cnm peki gününüz geçmeden çıkmadı demi testte

Geç döllenme ise kanda çıkmaz mı test yaptırdım sabah

Son adet tarihim 27 şubat 4 haftalık mı hamileyim yani iyide doktor neden öyle dedi
0-2 haftalık gebelikte beta HCG düzeyi 5-50,
1-2 hafta için 50-500,
2-3 haftada 1000-5000,
3-4 haftada 5000-10000,
4-5 haftalık gebelikte beta HCG düzeyı 1000-50000,
5-6 haftada 10000-100000,
6-8 haftada 15000-200000,
2-3 ayda 1000-100000 civarlarında olmalıdır canım bak bunlar beta degeeleri anladığım kadarı ile doktorun bu degerler ölçüsünde söylemiş sana olabilir. Son adet baz alınır demek ki seninki gec döllenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…