Gebeliğe Hazırlık Çift çizgi ve açık pembe akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemkaderx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
186
52
28
29
6gün gecikmem vardı ben de test yaptım hemen böyle çıktı. Kan testi vermeye gidecektim ki çoook açık pembe bi akıntı vardı. Testi yaptırdım sonuç öğlen çıkıcak ama çok üzüldüm acaba hamile değil miyim böyle bişi yaşayan oldu mu

Hamilesiniz bence
yerleşme kanaması yumurtlama gününden (tuttuysa tabi) 9 gün sonra gelir diye biliyorum sizin ne kadar oldu ?

Hamilesiniz bence
yerleşme kanaması yumurtlama gününden (tuttuysa tabi) 9 gün sonra gelir diye biliyorum sizin ne kadar oldu ?
İnşallah Yumurtlama takibi yapmadım maalesef 6 gün gecikmem oldu omdan öncesinde de bi hafta öncesinde ilişkimiz oldu bi de adet olmam gereken günce

Yerleşmeden önce bhcg yükselmez bi tuhaflık var. Ya gebelik testi hatalı gebe değilsiniz ya da gebesiniz ama yerleşme kanamasından başka bi kanamanız var. Bende de bhcg 120’lerdeyken adet zamanımda akıntım olmuştu ama kahverengiydi pembe değildi. Doktor ultrasonda yerleşme alanı görmüştü Progestan vermişti. Devamı gelirse mutlaka doktora gidin bence

Ya zaten çizgide baya baya belli hamilelik olduğu ama sen ayaklarını dik fazla yorulma tutunmaya çalışıyor belli ki.. kimyasala dönmesin

Pembe dediğim beyaza yakın bi akıntı ama pembe demeye bin şahit ister öyle bi akıntı haftaiçi gidicem kan testi sonucuna göre hamileysem

Pembe dediğim beyaza yakın bi akıntı ama pembe demeye bin şahit ister öyle bi akıntı haftaiçi gidicem kan testi sonucuna göre hamileysem
Hee ondan bişey olmaz yaa. İçerde yerleşirken kanama olduysa ondan da azıcık karışmış olabilir. Bişey olmaz Allah’ın izniyle

Reglime 5 gun kala ilk 5 dk da testim bu sekilde cikmisti birkac gun sonra da acik pembe akinti gelmisti 5 6 damla yerlesme kanamasiymis suan oglum ayagimda uyutmaya calisiyorum darisi basiniza teste gore hamilesiniz

Eklentiler

• P_20191204_130722_1.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 286
Bende aynısını 2 gün önce yaşadım 2 yıldır tedavi görüodum 10 gündür falan vajinamda aqrı vardı ama gebelik olduqunu düşünmüodum bebek istediqim için psikolojik sanıodum test yaptım sizinki gibi 2. Silik çizgi çıktı hemen hastanye koşup kan verdim ve ögrendim ki 2 haftalık hamileyim çok erken öğrendim bence sizde hamilesiniz rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

2 haftalık hamile nasıl olunuyor 2nci hafta yumurtlama gününe geliyor. Doktor mu söyledi size 2 haftalık hamile olduğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…