selam kızlar ya bugün kandilmiş galiba aklım başımda değil hepinizin kandili mubarek olsunn
bende haberler pek iyi değil bebeğin gelişimi tam durmamış ama 2 hafta geri kalmışş Ey büyük Allahım bu mubarek günde sen bize acı azcık yaşattıpım mutluluğu sağlıkla tamamına erdir çok yoruldum artık psikolojim hiçbirşeyi kaldırmıyor dün aralıksız akşama kadar ağladım oda çözüm değil değişen bişey olmadı her an hareketlerini hissedip onu kaybedebilecek olmak beni perişan ediyo eşimde berbat durumda o bir yerde ben biryerde artık tek kelime konuşmaz olduk kayınvalidem bizi öyle gördükçe kadında perişan oldu yemek içmek hiçbirşey istemiyoz robot gibi olduk çok zor Rabbim kimselere yaşatmasın kendimi artık hamile gibi bile hissetmiyom hastalanmışım gibi hissediyom anne olacakmışım gibi gelmiyo en başa döndüm yaşım oldu 35 artık bir daha çocuğumuz olurmu onuda bilmiyom koca bir boşluktayım eşimi öyle görünce dayanamıyom akşam dedim bu olmazsa boşanırız git genç biriyle evlen oda boş boş suratıma baktı herkes diyo bişey olmuycak sağlıkla doğacak öbür tarafta her hastaneye gidişimizde 3-4 tane bişey olan sonlandırılan hamileler görüyom bilmiyom bize ne olacak