• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlarr nassınız bakalımm bugun arkdslarım gelcekkk cıkıcm bırazdann gecmısıde okuyamadım hepsını yaaaa neyse arada okurum onları hepınızı öpuorumm aa bu arada bn ruyamda oglusumu gordum dogmusss amnın ne tatlıydı ya emzıorum falan ama dogum anımı htrlamıorum sılınmıs hafızamdan o ayy dıom ne gusel dogrudum be :roflol:

selam kızlar ya bugün kandilmiş galiba aklım başımda değil hepinizin kandili mubarek olsunn
bende haberler pek iyi değil bebeğin gelişimi tam durmamış ama 2 hafta geri kalmışş Ey büyük Allahım bu mubarek günde sen bize acı azcık yaşattıpım mutluluğu sağlıkla tamamına erdir çok yoruldum artık psikolojim hiçbirşeyi kaldırmıyor dün aralıksız akşama kadar ağladım oda çözüm değil değişen bişey olmadı her an hareketlerini hissedip onu kaybedebilecek olmak beni perişan ediyo eşimde berbat durumda o bir yerde ben biryerde artık tek kelime konuşmaz olduk kayınvalidem bizi öyle gördükçe kadında perişan oldu yemek içmek hiçbirşey istemiyoz robot gibi olduk çok zor Rabbim kimselere yaşatmasın kendimi artık hamile gibi bile hissetmiyom hastalanmışım gibi hissediyom anne olacakmışım gibi gelmiyo en başa döndüm yaşım oldu 35 artık bir daha çocuğumuz olurmu onuda bilmiyom koca bir boşluktayım eşimi öyle görünce dayanamıyom akşam dedim bu olmazsa boşanırız git genç biriyle evlen oda boş boş suratıma baktı herkes diyo bişey olmuycak sağlıkla doğacak öbür tarafta her hastaneye gidişimizde 3-4 tane bişey olan sonlandırılan hamileler görüyom bilmiyom bize ne olacak

selam kızlar ya bugün kandilmiş galiba aklım başımda değil hepinizin kandili mubarek olsunn
bende haberler pek iyi değil bebeğin gelişimi tam durmamış ama 2 hafta geri kalmışş Ey büyük Allahım bu mubarek günde sen bize acı azcık yaşattıpım mutluluğu sağlıkla tamamına erdir çok yoruldum artık psikolojim hiçbirşeyi kaldırmıyor dün aralıksız akşama kadar ağladım oda çözüm değil değişen bişey olmadı her an hareketlerini hissedip onu kaybedebilecek olmak beni perişan ediyo eşimde berbat durumda o bir yerde ben biryerde artık tek kelime konuşmaz olduk kayınvalidem bizi öyle gördükçe kadında perişan oldu yemek içmek hiçbirşey istemiyoz robot gibi olduk çok zor Rabbim kimselere yaşatmasın kendimi artık hamile gibi bile hissetmiyom hastalanmışım gibi hissediyom anne olacakmışım gibi gelmiyo en başa döndüm yaşım oldu 35 artık bir daha çocuğumuz olurmu onuda bilmiyom koca bir boşluktayım eşimi öyle görünce dayanamıyom akşam dedim bu olmazsa boşanırız git genç biriyle evlen oda boş boş suratıma baktı herkes diyo bişey olmuycak sağlıkla doğacak öbür tarafta her hastaneye gidişimizde 3-4 tane bişey olan sonlandırılan hamileler görüyom bilmiyom bize ne olacak

çiğdemcim canım benim üzülme nolur
normal gebeliklerde bile 2 hafta gelişim geriliği oluyo sen strese sokma kendini de bebeğide sen inançlı birisin koyverme kendini Allahın izniyle atlatıcaksınız inşallah bu kötü günleri. Problem sadece 2 hafat geriden gelmesi ise biraz kilo yapıcı şeyler yiyip vitamin kullanıp toparlayabilirsin Rabbim daha beterinden korusun . Dediğim gibi bebeğin şu anda seninle birazcık küçük annesi sadece büyüyüp kocaman kız olduğu günleride nasip eder inşallah Rabbim. Bol süt iç sabahları kalkınca pekmez iç.

çiğdemcim canım sen bukadar karamsar değildin ne oldu sana.
ne olur toparlan kendine gel ne bu halin.sen güçlüsün inançlısın
kendini bırakamazsın.eminim biraz dinlenince zaten değişecek
bu düşüncelerin.kızına bişey olduğu yok.2 hafta farkı kapatabilir
hem kapatmazsa ne olacak erken doğan bebekler gelişimlerini
bu dünyada tamamlamıyolarmı.öyle düşün.yeterki 34 haftaya kadar
doğum olmasın.34 te doğarsa 32 haftalık doğmuş gibi olacak.32 hafta
doğan bebekler kendini kurtarıyor zaten.hem ne bu 35 e geldim lafları falan.niye yaşını
2 sene birden büyütüyosunki.2 senede 1 bebek daha doğurusun.böyle şeyler düşünme
lütfen.bidaha olmayacakmış falan nerden çıkarıyosun böyle şeyleri.allaha şükür eşinde sende
sağlıklısınız.

çiğdemcim canım benim üzülme nolur
normal gebeliklerde bile 2 hafta gelişim geriliği oluyo sen strese sokma kendini de bebeğide sen inançlı birisin koyverme kendini Allahın izniyle atlatıcaksınız inşallah bu kötü günleri. Problem sadece 2 hafat geriden gelmesi ise biraz kilo yapıcı şeyler yiyip vitamin kullanıp toparlayabilirsin Rabbim daha beterinden korusun . Dediğim gibi bebeğin şu anda seninle birazcık küçük annesi sadece büyüyüp kocaman kız olduğu günleride nasip eder inşallah Rabbim. Bol süt iç sabahları kalkınca pekmez iç.

ya nurtenim valla yediklerimi görsen ne keçi sütü kaldı ıspanak somon balığı ceviz badem meyvelerden konpostolar herkes organik şeyler taşıyo bana zaten son 1 hafta canımın istediği hiçbirşeyi yemedim içmedim hep saatli yararlı şeyler ne duyduksak kim ne dediyse yedim midem ağzımda geziyom ama adam aaa gelişim geriliği var buda çok şüpheli bir durum genetik raporu çıksın öyle gelin dedi afedersin şey gibi kaldık orda zaten tek damarımız var öbürünü besledik operasyon geçirdik bide bu her gittiğimizde bişey daha ekleniyo öbür taraftan artık kıyafetten bile gözüküyo hareketleri ben kime inanayım şimdi bide femur kemiği kısaymış onada biton şey dediler işte özürlülerde olurmuş yada cüce olurmuşş offff içim şiştiii dayanamıyorum artık

çiğdemim kıyamam sana ne diyebiliriz ki ama üzülme nasipse olacak ay diyecek bişey bulamıyorum

çiğdemcim kilo almış dimi bebiş.nekadar olmuş.
peki doğumun erken olması hakkında bir yorumda bulundular mı birdaha.

genetik raporu nezaman çıkacak canım.
orada herşey netleşecekmiymiş peki.
yine böyle ihtimaldenmi bahsedilecek.

çiğdemcim canım sen bukadar karamsar değildin ne oldu sana.
ne olur toparlan kendine gel ne bu halin.sen güçlüsün inançlısın
kendini bırakamazsın.eminim biraz dinlenince zaten değişecek
bu düşüncelerin.kızına bişey olduğu yok.2 hafta farkı kapatabilir
hem kapatmazsa ne olacak erken doğan bebekler gelişimlerini
bu dünyada tamamlamıyolarmı.öyle düşün.yeterki 34 haftaya kadar
doğum olmasın.34 te doğarsa 32 haftalık doğmuş gibi olacak.32 hafta
doğan bebekler kendini kurtarıyor zaten.hem ne bu 35 e geldim lafları falan.niye yaşını
2 sene birden büyütüyosunki.2 senede 1 bebek daha doğurusun.böyle şeyler düşünme
lütfen.bidaha olmayacakmış falan nerden çıkarıyosun böyle şeyleri.allaha şükür eşinde sende
sağlıklısınız.

öyle öznurum düne kadar inancımı umudumu yitirmemiştim herkes anlatıyo komşunun çocuğu 7 aylık 550 gr doğmuş hemde burda sağlam adamı öldüren dandik bir hastane var orda şimdi 5 aylık olmuş annesi arabaya koyup sokakta gezdiriyomuş bebeği böyle bir sürü hikaye duyuyom ama dr a gidince bizi yerlebir edip gönderiyorlar hala pompa fetus diyorlar sinirlerim bozuldu kaldıramıyorum hala isyan etmedim şükür buna şükür ama umudum kayboluyo o beni mafediyo herkeste başladı hafiften olsun yine çocuğunuz olur kader demeye öyle zaten ama herkes de umudunu yitiriyo sanki ondan hepimiz yavaş yavaş vazgeçiyoz gibi geliyo ya bunu hissediyorsa diye onada üzülüyomm

hep renkli usg de bakılıyo zaten ya usg ye göre 674 gr olmuş ama adam 616 gr diyo 60 gr azmı 25 haziranda 557 gr di 674 gayet iyi promlemlerimiz göz önüne alınırsa süper hatta 24 haftayla uyumlu ama veriler dosyamızda daha önceki verileimize baktık kemik ölçümü falan haftalarına göre hep alt sınırda yada altındaymış o zamanlarda aaa gayet uyumlu diyorlardı anlamadım ki bişey bide ben yumurtlama için test yapıyordum ya 7 ocak satım ama 25 ocaktan sonra oldu bebiş ben biliyorum söylüyorum bunu kabul etmiyorlar

öyle öznurum düne kadar inancımı umudumu yitirmemiştim herkes anlatıyo komşunun çocuğu 7 aylık 550 gr doğmuş hemde burda sağlam adamı öldüren dandik bir hastane var orda şimdi 5 aylık olmuş annesi arabaya koyup sokakta gezdiriyomuş bebeği böyle bir sürü hikaye duyuyom ama dr a gidince bizi yerlebir edip gönderiyorlar hala pompa fetus diyorlar sinirlerim bozuldu kaldıramıyorum hala isyan etmedim şükür buna şükür ama umudum kayboluyo o beni mafediyo herkeste başladı hafiften olsun yine çocuğunuz olur kader demeye öyle zaten ama herkes de umudunu yitiriyo sanki ondan hepimiz yavaş yavaş vazgeçiyoz gibi geliyo ya bunu hissediyorsa diye onada üzülüyomm

hey Allahım ne insanlar var
insanı ölmeden mmezara sokar bunlar yaaaaaaaa
çiğdemcim canım sen mümkün oldukça öyle insanları dinleme hatta mümkünse bir araya bile gelme. Sağlam adamı yataklara düşürüp hasta eder o tipler. Kadermiş hele bi tam sonuç çıksın sen şimdi aldırma o konuşanlara. Hem sen ağlıyosun strese giriyosun yazık o yavrucakta karnında kim bilir ne hal alıyo. Annanin en ufak strese girdiğini hissediyo çocuklar ve anne karnında strese giren çocukların erken doğma ihtimalide yapılan araştırmalarda fazlaymış. Nolursun tam sonucu almadan Hatta yavrunu kucağına almadan öyle sağdan soldan gelen çatlak seslere kulaklarını tıka.Rabbim beterinden korusun inşallah Kızını sağlığıyla sıhatiyle eşinle sana bağışlasın

prof canım gülerin gideceği prof inşallah ona hayırlı haberler verirlerr

olcayım senide çok tebrik ederim inan çok sevindim bide üzüyom şimdi ama sen kusuruma bakma valla kızlar beni en iyi siz anlıyorsunuz kadınlar bile aman üzülme yine yaparsın diyorlar ama benim onunla şuan bağlı olduğumu ve onu sürekli hissettiğimi anlamıyorlar neden bu kadar üzülüyormuşum diye kızıyorlar

hep renkli usg de bakılıyo zaten ya usg ye göre 674 gr olmuş ama adam 616 gr diyo 60 gr azmı 25 haziranda 557 gr di 674 gayet iyi promlemlerimiz göz önüne alınırsa süper hatta 24 haftayla uyumlu ama veriler dosyamızda daha önceki verileimize baktık kemik ölçümü falan haftalarına göre hep alt sınırda yada altındaymış o zamanlarda aaa gayet uyumlu diyorlardı anlamadım ki bişey bide ben yumurtlama için test yapıyordum ya 7 ocak satım ama 25 ocaktan sonra oldu bebiş ben biliyorum söylüyorum bunu kabul etmiyorlar

a daha ne işte geç döllenme olmuş sende farkındasın. Sen öyle doktorların her dediğinede kafanı yorma hayatım npolur bak stres çok önemli.
banade 3 hafat önce bebeğin suyu çok fazla azalt demişlerdi
bu haftada hiç su içmiyonmu sen bebeğin suyu az diyo
yani kafayı yedirir bu doktorlar her söylediklerini düşünürsen

prof canım gülerin gideceği prof inşallah ona hayırlı haberler verirlerr

olcayım senide çok tebrik ederim inan çok sevindim bide üzüyom şimdi ama sen kusuruma bakma valla kızlar beni en iyi siz anlıyorsunuz kadınlar bile aman üzülme yine yaparsın diyorlar ama benim onunla şuan bağlı olduğumu ve onu sürekli hissettiğimi anlamıyorlar neden bu kadar üzülüyormuşum diye kızıyorlar

eminim onlarda sana destek olmak istiyolar ama seçtikleri kelimeler yanlış. Senin şu dönemde ne kadar hassas olduğunu anlıyamıyolar . dediğim gibi baktın çok mu canını sıkıyolar hastayım de uyu geç bi köşede kayınvaldende çiğdem yorgun dinlenmeye ihtiyacı var deyip bi süre misafir kabul edemicem desin O kadarını da anlarlar heralde

Back
X