- 7 Haziran 2015
- 1.238
- 1.658
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Ya zaten 'yapion, yaw, edion' yazmalarindan belli cahilliklerinin kalitesi. Ama onlar konusuyo diye biz susar miyiiizz hayiirr. Cunku bizzz kk hatunlariyizz. Geyik varsaaa biz de variiizzz. Tam gaz muhabbet tam gaz girgir devammm. Sonucta cahillik parayla degil ya :))))
Ay bilemedim resmen ask yedigeni arasinda kalmis gibiyim cnm yha .s.s.s neler oldu nelerr. Gorum gay cikti pardon kocasi. Aramizdakileri ogrendi. Kaynimi tehdit ediyo benle gunah dolu bi geceye hazir ol diye. Hamileymisim. Kaynim kabul etmiyo. Eltim gorumcemin kocasinin mesajini yakalamis gunah dolu gece falan. Geldi bana sordu. Ben de dedim tavla atalim demek istmistir. Nisanlima tarihi erkene cekelim dedim. Sarhos edip cocugu kakaliycam. Ama arkadas ya iktidarsizsa dedi. Ben de cocuk aldirmis olmaz oyle sey dedim. Kaynim dedi al de di cocuklarini dedi git dedi nerde kalirsan kal dedi bana. İkizmisler
hastasin sen piskolojin bozulmus. ben cözdüm seni. kv ye asiksin ikizlerin kiz olani kv nin dostundan oglan olani yazliktaki geceden