• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift çizgi çıktı ama silik

aysuneray

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
31
10
1
26
Geçen ay kimsayal gebelik yaşadım ve bu ay adetim hem gecikti hem pembe ve kahverengi geldi 3 gün felan sürdü test yaptım 3 tane silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı neden acaba

Canım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandı
Bende kullandım geçen sene Klomen ama kist oldu . Bu sene ocaktan beri 50 kiloya düştüm yeniden denedim öyle oldu. 75 kilo da fazla iyice zayıf olman lazım kuzum. Hiç moralini bozma. Biz pcoslular fazla doğurganız hatta amh hormonu yüksek oluyo bizde sadece yumurtlama problemini aşmamız gerekiyo. Bunun için de çok zayıf olman lazım

Bende kullandım geçen sene Klomen ama kist oldu . Bu sene ocaktan beri 50 kiloya düştüm yeniden denedim öyle oldu. 75 kilo da fazla iyice zayıf olman lazım kuzum. Hiç moralini bozma. Biz pcoslular fazla doğurganız hatta amh hormonu yüksek oluyo bizde sadece yumurtlama problemini aşmamız gerekiyo. Bunun için de çok zayıf olman lazım
Ben 59 kiloyada düştüm adetim hiç düzenlenmedi birde tüylenme sorunu var bende Allah'ın gücüne gitmesin çok bıktım ağda yapmaktan bizimde kaderimiz bu

Adetim düzensiz 1 ay geliyor 2.ayda geliyor ardından 4 ay gelmiyor doğum kontrol hapı kullandım yine işe yaramadı ödem yaptı ardından şeker hastaligim çıktı düşük kan şekerim var
Ayy sen aynı benim gibisin:) bütün hepsi var bende. Şeker için glifor kullanmıştım. Bi işe yaramayınca aç kalıp zayıfladım. 9 ay adet görmediğimi bilirim. Şimdi 28 günü geçmiyor. Yine söylüyorum bacım kilo vermelisin

Evet ayy o gliför yüzünden ölüyordum ben
Onlara hiç gerek yok. Azmedip verceksin. Ben açlıktan ağlıyordum. Yemeklerden önce midemi o kadar suyla dolduruyordum ki zaten yiyemiyordum. Yine acıkınca yine suya abanıyordum. Böyle verdim Allah’a şükür . Nasip oldu bak. Senin de olcak hiç umutsuz olma

Onlara hiç gerek yok. Azmedip verceksin. Ben açlıktan ağlıyordum. Yemeklerden önce midemi o kadar suyla dolduruyordum ki zaten yiyemiyordum. Yine acıkınca yine suya abanıyordum. Böyle verdim Allah’a şükür . Nasip oldu bak. Senin de olcak hiç umutsuz olma
Umudunu kaybediyor insan ben açliga gelemiyorum şekerim 50ye düşüyor

Pcos nedir acaba merak ediyorum tam net öğrenemedim. Kadın doğuma da gözükemiyorum ben malesef Vajinusmus hastasıydım alttan muane ettiremiyorum daha yeni aştım sayılır 1-2 aydır cesaretim yok. Ama bu konuyu merak ediyorum

Back
X