Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çift çizgi çıktı ama silik
- Konu Sahibi aysuneray
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Bende kullandım geçen sene Klomen ama kist oldu . Bu sene ocaktan beri 50 kiloya düştüm yeniden denedim öyle oldu. 75 kilo da fazla iyice zayıf olman lazım kuzum. Hiç moralini bozma. Biz pcoslular fazla doğurganız hatta amh hormonu yüksek oluyo bizde sadece yumurtlama problemini aşmamız gerekiyo. Bunun için de çok zayıf olman lazımCanım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandı
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Olur inşallah :) demek ki bi sorun yok kafaya takma olcak eminim:)Benim bi düşüğüm var mayıs 10da ondan beri hamile kalmadım :)
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Ben 59 kiloyada düştüm adetim hiç düzenlenmedi birde tüylenme sorunu var bende Allah'ın gücüne gitmesin çok bıktım ağda yapmaktan bizimde kaderimiz buBende kullandım geçen sene Klomen ama kist oldu . Bu sene ocaktan beri 50 kiloya düştüm yeniden denedim öyle oldu. 75 kilo da fazla iyice zayıf olman lazım kuzum. Hiç moralini bozma. Biz pcoslular fazla doğurganız hatta amh hormonu yüksek oluyo bizde sadece yumurtlama problemini aşmamız gerekiyo. Bunun için de çok zayıf olman lazım
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Ayy sen aynı benim gibisin:) bütün hepsi var bende. Şeker için glifor kullanmıştım. Bi işe yaramayınca aç kalıp zayıfladım. 9 ay adet görmediğimi bilirim. Şimdi 28 günü geçmiyor. Yine söylüyorum bacım kilo vermelisinAdetim düzensiz 1 ay geliyor 2.ayda geliyor ardından 4 ay gelmiyor doğum kontrol hapı kullandım yine işe yaramadı ödem yaptı ardından şeker hastaligim çıktı düşük kan şekerim var
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Evet ayy o gliför yüzünden ölüyordum benAyy sen aynı benim gibisin:) bütün hepsi var bende. Şeker için glifor kullanmıştım. Bi işe yaramayınca aç kalıp zayıfladım. 9 ay adet görmediğimi bilirim. Şimdi 28 günü geçmiyor. Yine söylüyorum bacım kilo vermelisin
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Diyetisyene mi gittin canım sen kilo vermen içinEvet ayy o gliför yüzünden ölüyordum ben
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Onlara hiç gerek yok. Azmedip verceksin. Ben açlıktan ağlıyordum. Yemeklerden önce midemi o kadar suyla dolduruyordum ki zaten yiyemiyordum. Yine acıkınca yine suya abanıyordum. Böyle verdim Allah’a şükür . Nasip oldu bak. Senin de olcak hiç umutsuz olmaEvet ayy o gliför yüzünden ölüyordum ben
Bu ay sondu artık umrumda değl olursa olurOlur inşallah :) demek ki bi sorun yok kafaya takma olcak eminim:)
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Umudunu kaybediyor insan ben açliga gelemiyorum şekerim 50ye düşüyorOnlara hiç gerek yok. Azmedip verceksin. Ben açlıktan ağlıyordum. Yemeklerden önce midemi o kadar suyla dolduruyordum ki zaten yiyemiyordum. Yine acıkınca yine suya abanıyordum. Böyle verdim Allah’a şükür . Nasip oldu bak. Senin de olcak hiç umutsuz olma
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Bu ay sondu artık umrumda değl olursa olur oyle
Kaç yıldır istiyorsun canımBu ay sondu artık umrumda değl olursa olur
İnşallahrabbim neylerse güzel eylerDoğrudur rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor dur
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Aynen öyle canimİnşallahrabbim neylerse güzel eyler
Ben geçen sene ocakta korunmayı bıraktım, martta hamile kaldım. Sonra boş gebelik oldu. Kğrtaj oldum . 2 ay regl olmadım o sırada korunduk ilk reglimden sonra korunmayı bıraktım. Şimdi burdayım işteKaç yıldır istiyorsun canımgeçen
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Anladım canım sınavimiz bu bizim işte çok şükür yinedeBen geçen sene ocakta korunmayı bıraktım, martta hamile kaldım. Sonra boş gebelik oldu. Kğrtaj oldum . 2 ay regl olmadım o sırada korunduk ilk reglimden sonra korunmayı bıraktım. Şimdi burdayım işte
Pcos nedir acaba merak ediyorum tam net öğrenemedim. Kadın doğuma da gözükemiyorum ben malesef Vajinusmus hastasıydım alttan muane ettiremiyorum daha yeni aştım sayılır 1-2 aydır cesaretim yok. Ama bu konuyu merak ediyorumOnlara hiç gerek yok. Azmedip verceksin. Ben açlıktan ağlıyordum. Yemeklerden önce midemi o kadar suyla dolduruyordum ki zaten yiyemiyordum. Yine acıkınca yine suya abanıyordum. Böyle verdim Allah’a şükür . Nasip oldu bak. Senin de olcak hiç umutsuz olma
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Hormon bozukluğu diyebilirimPcos nedir acaba merak ediyorum tam net öğrenemedim. Kadın doğuma da gözükemiyorum ben malesef Vajinusmus hastasıydım alttan muane ettiremiyorum daha yeni aştım sayılır 1-2 aydır cesaretim yok. Ama bu konuyu merak ediyorum
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Ultrasonla görebiliyorlar mı ben 5 aylık evliyim çocuk düşünüyorum falan desem bakarlar mı alttan muane etmedenYumurtlama oluyor ama catlamiyor catlasada döllenmiyor
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Evet ultrasonla bakıyorlar ama alttan öğrenmiştim birde adetin 3 .günü kan istiyorlar hormon içinUltrasonla görebiliyorlar mı ben 5 aylık evliyim çocuk düşünüyorum falan desem bakarlar mı alttan muane etmeden
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Pcosun belirtileri oluyor sizde var mı belirtiler tüylenme düzensiz adet saç dökülmesiEvet ultrasonla bakıyorlar ama alttan öğrenmiştim birde adetin 3 .günü kan istiyorlar hormon için