Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çift çizgi çıktı ama silik
- Konu Sahibi aysuneray
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
İnşallah rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsün insan sürekli negatifi yaşayinca umudunu kaybediyorBu ayda :) aynısı geçen ay kan vermeden regl oldum.
normalde regli zamanı belim falan agrimaz aşırı bel ağrısı ve karının ağrısı çekiyorum üç gündür ama regl olamadım. Ben de test yapmak istedim üç tane test yaptım üçü de silik çıkınca hastaneye gittim. Ve maalesef sonuç sıfır umarım diğer aya
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Ben betami hatirlamiyorum ama biranda düşmüş. Dr öyle söylemiştiKimyasalda kaç çıkıyo betanız
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Ben betami hatirlamiyorum ama biranda düşmüş. Dr öyle söylemişti tabi 3 yıl önce olmuştu
Aynen öyle canım ben senin mesajlarını göremedim tam bana bir daha gönderir misin ne sorduğunu bir bakmak istedim inşallah senin de gönlüne göre olur. Rabbim Rabbim hayrı bizden daha iyi bilirİnşallah rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsün insan sürekli negatifi yaşayinca umudunu kaybediyor
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Gebelik testi atmıştım canımAynen öyle canım ben senin mesajlarını göremedim tam bana bir daha gönderir misin ne sorduğunu bir bakmak istedim inşallah senin de gönlüne göre olur. Rabbim Rabbim hayrı bizden daha iyi bilir
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Hafif silik çizgi çıktı 2. 20 Kasımda lekelenme yasadim simsiyah kahve sildikçe geldiGebelik testi atmıştım canım
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar :) yakındır inşallahBenim de galiba geçen ay be tam yükselip düştü ama bu sefer ne oldu bilmiyorum resmen bir batak gibi
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Emin ol hiç kolay değil evlendiğinde beri hiç korunmadim hiçte hamile kalmadım ameliyat oldum o süreçte omurilikten ne ilaçlar kullandım hiç olmadıKimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar :) yakındır inşallah
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Kaç yıllık evlisin canım. Ben evlendikten tam 2 yıl sonra hamile kalabildim.Emin ol hiç kolay değil evlendiğinde beri hiç korunmadim hiçte hamile kalmadım ameliyat oldum o süreçte omurilikten ne ilaçlar kullandım hiç olmadı
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
8olucak canımKaç yıllık evlisin canım. Ben evlendikten tam 2 yıl sonra hamile kalabildim.
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Rahim filmi falan çektirdin mi? Sperm testi falan? Ne diyor doktorlar. Benim annem tam 7 yıl sonra hamile kalmış. Bende çok zorlandım hamıle kalırken. Irsi de olabiliyor8olucak canım
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Bende pcos var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl oldu ameliyat olalı şuanlik tedavi olmuyorum akışına bıraktık diyebilirimRahim filmi falan çektirdin mi? Sperm testi falan? Ne diyor doktorlar. Benim annem tam 7 yıl sonra hamile kalmış. Bende çok zorlandım hamıle kalırken. Irsi de olabiliyor
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Aaa bende de var pcos.bak benim dediklerimi yap. Eğer adet düzensizliğin varsa kesinlikle az bile olsa fazla kilon vardır. O kiloyu gerekirse aç kalarak da olsa veriyorsun. Sonra adetlerin düzene girmeye başlıycak. Sonra bi dahiliyeye randevu alıp b12 d vitamini falan baktır. Genelde düşük oluyo pcos ta bunlar. Bunları tamamla. Kilo verdikçe saç dökülmen falan olur korkma. Adetlerin düzeldikten sonra hormonlar da düzeliyor. Bi kaç ay Ovülasyon testiyle dene. Eğer olmazsa kadın doğumdan Klomen tedavisine başla. Ama bunların hepsi sırayla. Klomenle hamile kaldım bende. Çok araştırdım hepsini sırayla yaptımBende pcos var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl oldu ameliyat olalı şuanlik tedavi olmuyorum akışına bıraktık diyebilirim
- 7 Aralık 2024
- 260
- 85
- 13
- 27
Bak bu dediklerimi yap kalacaksın Allah’ın izniyle. Önce adetlerin düzelmesi lazım eğer adetlerin düzenliyse rahim filmi iste doktorundanRahim filmi cekilmedim hiç
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Canım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandıBak bu dediklerimi yap kalacaksın Allah’ın izniyle. Önce adetlerin düzelmesi lazım eğer adetlerin düzenliyse rahim filmi iste doktorundan
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Adetim düzensiz 1 ay geliyor 2.ayda geliyor ardından 4 ay gelmiyor doğum kontrol hapı kullandım yine işe yaramadı ödem yaptı ardından şeker hastaligim çıktı düşük kan şekerim varCanım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandı
Benim bi düşüğüm var mayıs 10da ondan beri hamile kalmadım :)Kimyasaldan sonra kolay hamile kalınıyor diyorlar :) yakındır inşallah
- 29 Şubat 2020
- 167
- 30
- 48
- 25
Doğrudur rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor durBenim bi düşüğüm var mayıs 10da ondan beri hamile kalmadım :)