• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift çizgi çıktı ama silik

aysuneray

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
31
10
1
26
Geçen ay kimsayal gebelik yaşadım ve bu ay adetim hem gecikti hem pembe ve kahverengi geldi 3 gün felan sürdü test yaptım 3 tane silik çizgi çıktı erken gebelik testi yaptım ama onda çıkmadı neden acaba

Bu ayda :) aynısı geçen ay kan vermeden regl oldum.
normalde regli zamanı belim falan agrimaz aşırı bel ağrısı ve karının ağrısı çekiyorum üç gündür ama regl olamadım. Ben de test yapmak istedim üç tane test yaptım üçü de silik çıkınca hastaneye gittim. Ve maalesef sonuç sıfır umarım diğer aya🙏🏻
İnşallah rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsün insan sürekli negatifi yaşayinca umudunu kaybediyor

İnşallah rabbim nasip etsin yüzümüzü güldürsün insan sürekli negatifi yaşayinca umudunu kaybediyor
Aynen öyle canım ben senin mesajlarını göremedim tam bana bir daha gönderir misin ne sorduğunu bir bakmak istedim🙏🏻 inşallah senin de gönlüne göre olur. Rabbim Rabbim hayrı bizden daha iyi bilir

Rahim filmi falan çektirdin mi? Sperm testi falan? Ne diyor doktorlar. Benim annem tam 7 yıl sonra hamile kalmış. Bende çok zorlandım hamıle kalırken. Irsi de olabiliyor
Bende pcos var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl oldu ameliyat olalı şuanlik tedavi olmuyorum akışına bıraktık diyebilirim

Bende pcos var eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl oldu ameliyat olalı şuanlik tedavi olmuyorum akışına bıraktık diyebilirim
Aaa bende de var pcos.bak benim dediklerimi yap. Eğer adet düzensizliğin varsa kesinlikle az bile olsa fazla kilon vardır. O kiloyu gerekirse aç kalarak da olsa veriyorsun. Sonra adetlerin düzene girmeye başlıycak. Sonra bi dahiliyeye randevu alıp b12 d vitamini falan baktır. Genelde düşük oluyo pcos ta bunlar. Bunları tamamla. Kilo verdikçe saç dökülmen falan olur korkma. Adetlerin düzeldikten sonra hormonlar da düzeliyor. Bi kaç ay Ovülasyon testiyle dene. Eğer olmazsa kadın doğumdan Klomen tedavisine başla. Ama bunların hepsi sırayla. Klomenle hamile kaldım bende. Çok araştırdım hepsini sırayla yaptım

Bak bu dediklerimi yap kalacaksın Allah’ın izniyle. Önce adetlerin düzelmesi lazım eğer adetlerin düzenliyse rahim filmi iste doktorundan
Canım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandı

Canım benim ben klomen tedavisini tam 3 yıl kullandım kilom vardı 95 kiloyken 75 e düştüm çatlatma iğnesi kullandim hiç çözüm bulamadım soğan kürü yaptım içtim kist oluştu ardından kistim patladı 45 gün kanama geçirdim ovulasyon testi kullandım değerlendirdim ama negatif sonuçlandı
Adetim düzensiz 1 ay geliyor 2.ayda geliyor ardından 4 ay gelmiyor doğum kontrol hapı kullandım yine işe yaramadı ödem yaptı ardından şeker hastaligim çıktı düşük kan şekerim var

Back
X