cidosh un çeyiz hazırlığı :)

evet canım BEĞENDİĞİNE ÇOK SEVİNDİM misafir içinde ayrı işlemeli alıcam bunları kendime aldım, banyonun rengini bilmiyorum o yüzden her renk aldım canım

düğün bohçası için olanı anlamadım canım yaa senmi biyere giderken vereceksin insanlara BEN BUNU BİLMİYORUM

biz nişan bohçası yapmamıştık düğün de yaparız diye canım o sırada anneye babaya görümceye halaya babaanneye bohça yapacağız o dediğim havlular onun için :) ama siz yaptıysanız gerek olmaz canımm :))

hmmm bizde yapmadık canım nişanda bohça falan, onuda düğüne yakın yapıcaz ama hiç havlu aklıma gelmemişti Iyiki hatırlattın tatlım teşekkür ederim

rica ederim tatlımm birbirimize destek olmak bildiklerimizi paylaşmak hepimiz için çok iyi oluyor.. unuttuklarımızı hatırlıyoruz felan

. özelliklede buradaki samimiyet ortamı.. iyi dilekler güzel dualar... çok anlamlı çok eğlenceli bir hale getiriyor bu hazırlık sürecimizi

bak gör daha burdan göreceğimiz öğreneceğimiz çok şey var :)

bugün aldığım bosch marka setüstü ve bulaşık makinem

hayrlı olsun beyaz eşyaların canım iyi günlerde kullan :) darısı benim ve tüm alma hazırlığındakilerin başına olsun

dün akşam işten eve gelirken gözüme çarpan yağlık ve sirkeliğim

adaşım hepsi çok güzel güle güle kullan yalnız hepsini ilk sayfaya toplasan daha iyi olur bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…