Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elektronik eşyaları mayıs ayında alıcaz çünkü garantisi bitsin istemiyorum zaten en erken haziran gibi olacak inşallah düğünümüz o yüzden hiç elektronik eşya yok onların hepsini toptan alıcaz kısmet olursa![]()
hadi bakalım hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur:)
benden daha kıdemli olacaksın yani ben temmuz 14 de kısmetse beyaz eşya koşturmacasındayım bu aralar.
çeyizlerimde de birçok eksiğim var inşallah hepsinin üstesinden geliriz
Güzel özenle secilmiş bir topik daha baska ne denebilir ki
tatlım Rabbım askla huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmayı nsıp etsın ınsallah herseyın cok guzel gule gule kullanman dıleğımle. çaydanlığın cok sekermıs benım duduklu su ısıtıcıma benzıyor .
Eki Görüntüle 325249
canmmm çok teşekkür ederim bu güzel yorumların için. Rabbim ağız tadıyla güzel kullanmak nasip etsin hepimize. AYyyy senin su ısıtıcına bayıldım yaa nerden ve kaça aldın canım
canım öncelikle aldıklarını güle güle kullan sevdiceğinleÇok heyecanlı zevkli bir iş çeyiz alışverişi yapmak. İnsan doyamıyor. Kolay gelsin canım. İnşallah hepimiz bu işin altından en güzel şekilde kalkarız.
Bu arada bu resimde olanlar tam olarak nedir? o şeritler hakkında aklıma bi iki seçenek geliyor ama emin olmak istedim?![]()
canım yaa demliğini nerden aldın bayıldımmmm.
bendede aynı tip su ısıtıcısı var netten aldım
saç duzleştiricimiz ve maşamız aynı![]()