cidosh un çeyiz hazırlığı :)

$kurdela.webp

$kolonyalık.webp

elektronik eşyaları mayıs ayında alıcaz çünkü garantisi bitsin istemiyorum zaten en erken haziran gibi olacak inşallah düğünümüz o yüzden hiç elektronik eşya yok onların hepsini toptan alıcaz kısmet olursa :32:

hadi bakalım hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur:)
benden daha kıdemli olacaksın yani ben temmuz 14 de kısmetse beyaz eşya koşturmacasındayım bu aralar.
çeyizlerimde de birçok eksiğim var inşallah hepsinin üstesinden geliriz

hadi bakalım hayırlısı inşallah herşey gönlünce olur:)
benden daha kıdemli olacaksın yani ben temmuz 14 de kısmetse beyaz eşya koşturmacasındayım bu aralar.
çeyizlerimde de birçok eksiğim var inşallah hepsinin üstesinden geliriz

valla hiç belli olmaz canım bizde tarih belli değil ama haziran gibi diyorum belki sen benden kıdemli olursun :34:
çeyiz eksiği bitermi hiç insanın aldıkça alası geliyo. hayırlısıyla allahın izniyle hepsinin üstesinden gelicez inşallah :54:

:nazar:Güzel özenle secilmiş bir topik daha baska ne denebilir ki:16: tatlım Rabbım askla huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmayı nsıp etsın ınsallah herseyın cok guzel gule gule kullanman dıleğımle. çaydanlığın cok sekermıs benım duduklu su ısıtıcıma benzıyor .

$SAM_1354.webp

:nazar:Güzel özenle secilmiş bir topik daha baska ne denebilir ki:16: tatlım Rabbım askla huzurla mutlulukla sağlıkla kullanmayı nsıp etsın ınsallah herseyın cok guzel gule gule kullanman dıleğımle. çaydanlığın cok sekermıs benım duduklu su ısıtıcıma benzıyor .

Eki Görüntüle 325249

canmmm çok teşekkür ederim bu güzel yorumların için. Rabbim ağız tadıyla güzel kullanmak nasip etsin hepimize. AYyyy senin su ısıtıcına bayıldım yaa nerden ve kaça aldın canım

canım öncelikle aldıklarını güle güle kullan sevdiceğinle:nazar: Çok heyecanlı zevkli bir iş çeyiz alışverişi yapmak. İnsan doyamıyor. Kolay gelsin canım. İnşallah hepimiz bu işin altından en güzel şekilde kalkarız.

Bu arada bu resimde olanlar tam olarak nedir? o şeritler hakkında aklıma bi iki seçenek geliyor ama emin olmak istedim?:54:

çok güzeller güzel günlerde kullanırsın inşallah:nazar: kırmızı tencere takımını sorucaktım bende canım nerden ne kadar aldın?

canmmm çok teşekkür ederim bu güzel yorumların için. Rabbim ağız tadıyla güzel kullanmak nasip etsin hepimize. AYyyy senin su ısıtıcına bayıldım yaa nerden ve kaça aldın canım

canım cok sağol ama ben buna para vermedım avondan kazanmıstım:16:

canım öncelikle aldıklarını güle güle kullan sevdiceğinle:nazar: Çok heyecanlı zevkli bir iş çeyiz alışverişi yapmak. İnsan doyamıyor. Kolay gelsin canım. İnşallah hepimiz bu işin altından en güzel şekilde kalkarız.

Bu arada bu resimde olanlar tam olarak nedir? o şeritler hakkında aklıma bi iki seçenek geliyor ama emin olmak istedim?:54:

canım ilk resimdeki düğünde yada nişanda para takmak için boyuna asılan kurdeleler varya işte o takı kurdelesi, ikinci resimdeki de kolonya şişesi :16::16::16::16:

hatice abla'ya mı yaptırdın yoksa o altın takma kurdelalarını :D

bu arada çaydanlığın çok tatlı cidden, tüm cicilerini evinde ağız tadıyla kullanırsın inşallah tatlım :16:

adını bilmiyorum tatlım facede görmüştüm resimlerini bende sipariş yaptırdım:16:

teşekkür ederim canım :34:

canım yaa demliğini nerden aldın bayıldımmmm.
bendede aynı tip su ısıtıcısı var netten aldım
saç duzleştiricimiz ve maşamız aynı:D

terlikleri daybuyday da kampanya vardı ordan aldım..... metal anahtarlıklarıda sanalpazar dan aldım tatlım BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM :34:

canlarım:9:

tam gaz aldıklarıma devam ediyorum. az önce bunları aldım netten (renklerine bayıldım) umarım sizde beğenirsiniz

$MUTFAK.webp

$BEYAZ.webp

$GÜL KURUSU.webp

$GÜMÜŞ.webp

$KIRMIZI.webp

$KREM.webp

$MOR.webp

kızlar hepsinden ikişer tane aldım sadece o en üstteki mutfak için olanı 4 lü satılıyordu ondan 1 tane aldım. Banyo için hepsinden ikişer tane günlük kullanmaya yeter mi?

çeyizlerin çok cici :))

havlularında çok güzel .. her renkten 2 tane toplamda 12 tane .. günlük gayette ii yeter canım

misafir için 3-5 tane işlemeli felan alır koyarsın tamamdır el yüz havlusu meselen kapanır :))

benimde şuan 15 tane felan var annem bi 10 tane daha yapmaya kararlı düğün bohçasında sağa sola gidecekler için

sizdede yapılacaksa onları ayrı alırsın... bu güzelleri kendine ayır renkleri felan çok güzel :)

güzel mutlu huzurlu günlerde kullan sevdiğinle canımm :)

Back
X