• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddiye giden bir ilişkim var fakat kafam bir konuda karışık

Anonim12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
5
-4
1
26
Hayatımdaki ınsanla ciddiye giden bir ilişkim var bana çok değer veriyo çok seviyo çok mutlu ediyo fakat benden önce hayatına baya bi kız girmiş. O hayati görmüş bi insan yani ama tabi lise zamanlarinda olan şeyler çocukluk diyebiliriz. Bu durum bazen kafamı karıştırabiliyo İlerde evlenirsek eğer eski hayatini özlemesinden çok korkuyorum bu korkularım yersiz mi sizce görüşlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Hayatına çok kişi girmiş olması hele hele en deli dolu çağlarında olmuş bişey ne gibi bir sorun teşkil edebilir ki ?
maalesef biriyle anlaşmak/anlaşamamak insanın hayatına az ya da çok kişi girmesi ile doğru orantılı değil. Sanırım takacağım en son şey bile olmazdı bu durum

Yaşınız küçük sanırım. O yaşlarda böyle şeylere takılınabiliyor, yalan yok ben de düşünmüştüm. Ama sanırım bunu düşünmek biraz da karşındaki kişiyle alakalı.
Uzun ilişkimde bu konuyu kafama takardım ama karşımdaki kişinin hoppidik doğasından dolayı. Yani, çapkın değildi asla ama gereksiz bir samimiyet vardı başkalarıyla olan tavırlarında, irrite etmişti.
Eşimde hiç yaşamadım mesela. Hep durması gereken yeri bilir yani o olgunluk var. Karakterle alakalı yani. Ne kadar takmamaya uğraşsanız da fayda edeceğini sanmıyorum.

Yaşınız küçük sanırım. O yaşlarda böyle şeylere takılınabiliyor, yalan yok ben de düşünmüştüm. Ama sanırım bunu düşünmek biraz da karşındaki kişiyle alakalı.
Uzun ilişkimde bu konuyu kafama takardım ama karşımdaki kişinin hoppidik doğasından dolayı. Yani, çapkın değildi asla ama gereksiz bir samimiyet vardı başkalarıyla olan tavırlarında, irrite etmişti.
Eşimde hiç yaşamadım mesela. Hep durması gereken yeri bilir yani o olgunluk var. Karakterle alakalı yani. Ne kadar takmamaya uğraşsanız da fayda edeceğini sanmıyorum.
Evet tam da anlattığınız gibi

Bir insanın önce olgunlaşması gerek.
Yoksa aklı hep farklı yerlere kayar,çok normal.

Hayatımdaki ınsanla ciddiye giden bir ilişkim var bana çok değer veriyo çok seviyo çok mutlu ediyo fakat benden önce hayatına baya bi kız girmiş. O hayati görmüş bi insan yani ama tabi lise zamanlarinda olan şeyler çocukluk diyebiliriz. Bu durum bazen kafamı karıştırabiliyo İlerde evlenirsek eğer eski hayatini özlemesinden çok korkuyorum bu korkularım yersiz mi sizce görüşlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Almanyadaki kuzeninizden mi bahsediyorsunuz? ailenizin evlenmeniz için zorladığı kuzeniniz yani?

neden anı yaşamaya odaklanmıyorsunuz? geçen geçmiş, gelecek de belirsiz.. bi akışına bırakın şu hayatınızı.. ille her şeyin adını koymak zorunda değilsiniz.. gençliğinizi, gününüzü yaşayın.. bir daha gelmeyecek günlerin tadını çıkarın.. su akar yolunu bulur..

Yersiz tabiki geçmiş geçmişe kalmıştır geçmişe bu kadar kafa yormayın. İnsanlar geçmişte hata yapabilir ve sonra düzelebilir. Tabiki aralarında geçmişte yapmış olduğu hataları ileride de tekrarlayan insanlar var ama bu insanın içinde olan bir şey. Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama özleyecek olan insan şuanda da özlerdi ve mutlaka bir falso verirdi. Geçmişini size anlattı mı yoksa biliyor muydunuz bilmiyorum ama sevgiliniz size güvenip geçmişini anlattıysa eğer şüphe duymanız için değil bilmenizi istediği içindir.

Allah askına ne alaka?
Yani herkesin bi geçmişi var e sizde karşınızdakine baktığınızda hala geçmişi ile yaşayan bi adamı anlayacak kapasitedesinizdir herhalde.
Ha hiç anlamıyorum diyorsanız açılmamış bir gonca bulmanızı temenni ederim.
ilişkinin en güzel zamanlarında bu karamsarlık niye ya ?

Almanyadaki kuzeninizden mi bahsediyorsunuz? ailenizin evlenmeniz için zorladığı kuzeniniz yani?
Konu sahibi yeni üye sanki fazla mesajı da yok öyle bi konu bende hatırlıyorum bu üye mi nasıl anladınız

Şuanki sevgilimden önce hayatıma sevgili anlamında 1 kişi sevgili ile flört arasında konumlanan 1 kişi ve sayısını şuan tahmin edemeyeceğim kadar hoşlandığım ve flört ettiğim adam girdi. Eski hayatımı, eski adamları özlüyor muyum hayır adı üstünde eski. Şimdiki sevgilime benden önce kaç kişi girdi hayatına diye bir soru hiç sormadım beni ilgilendirmez çünkü.

Normal ve hormonlu bir beymiş kendisi. Eski hayatına takarsanız büyük saçmalarsınız. Siz galiba rahibe terasasınız. Kimseyle hiç gezmediniz, elini tutmadınız falan ?

Back