Ciddiye almamak

123gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
1.954
839
35
İyi akşamlar arkadaşlar, Daha önce eş ailesi ve kendi gelinimizle ilgili bir sürü yazılar yazdım. Bir sürü şey denedim sustum içime attım olmadı sakince konuştum bazı konulardan rahatsız oluyorum dedim hiç bir düzelme yok. En sonunda artık çözüm olarak sessiz kalıp içimden sen ne dersen de ben bildiğimi okurum. Senin lafının da hayatımdaki etkisi 0 o yüzden istediğin kadar eleştir gibi bir telkin yapacam kendime.... Bazen de tmm olabilir gibi bir şeyler söyleyip içimden salla bunun lafını yaaa diyip umursamıcam. Böyle olunca kafa da rahat kalp de rahat. İnsanlarla tartışmada olmuyor. Laf sokup kendini de yormuyorsun oh beee dünya varmış....

Kendi ailenizle ilgili yazılar da yazdınız. Hayatınızdaki sorunlar için kendi aileniz de dahil pek çok insanı suçladınız. Ne zaman özeleştiri yapacaksınız ?

Kendi ailenizle ilgili yazılar da yazdınız. Hayatınızdaki sorunlar için kendi aileniz de dahil pek çok insanı suçladınız. Ne zaman özeleştiri yapacaksınız ?
Kendimle ilgili hatalarım var elbet zaten onun için terapi aldım ve yetersizlik ve değersizlik duygusu yoğun olduğu için alıngan mışım ve takıntılıyım o konuları yavaş yavaş düzelttim ben ama dediğim kişiler de aşırı kıskanç ve kendini beğenmiş yani normal eleştiri yapsalar bu kadar büyütmem aşağılayarak ezerek eleştiriyor. Buzdolabın iğrenç demek bir eleştiri değil. Evde boş boş yatmana izin vermeyeceğiz demek de bir eleştiri değil.
Yemeğimi temizliğimi iş buldum onu beğenmiyorlar saçımın rengine kadar hatta aldığım kıyafetin pahalılığı özel hastaneye gittim diye bile eleştiri aldım. Bayramda 1 saat geç kaldık diye kayınvalidem Eşime değil sorguyu bana çekti bıktım artık insanlardan. Kaç kere konuştum eleştirileriniz normal değil beni aşağışayorsunuz diye kabul etmiyor bende insanım sonuçta.... Bu saatten sonra bende sallamam dinlemem bu kadar basit...

Kendi hayatımın sorumluluklarınilenilgili her konuda bütün sorumluluğu aldım kişisel özelliklerini artı yönlerim neler eksiklerim neler çözdüm. Bütün Sorumluluğu aldım ailemden de özrümü diledim ve kurban psikolojisi ni bıraktım şimdi artık kimseyi ne suçluyorum ne de takıyorum.

Eş ailesi eleştirmiyor egosunu tatmin ediyor benim üzerimden eleştiri kendini düzeltmek içindir. Buzdolabın iğrenç deyince benim düzelteceğim bir şey yok demektir bu da eleştiriye girmez ezmeye girer hatta hakarete.

Eski konularınızı da katarak şunları söyleyeceğim sadece.
1 - Tamam en çok siz kıskanılıyorsunuz
2- En iyi olan sizsiniz
3- TAMAM SENSİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…