Ciddi yorum istiyorum.

Herşeyi geçtim de adam biriyle yattığını söyleme gereği duyar mı? Niye anlatır ki, yattıysa yattı arkadaşı madalya mı takacak?
Çekingen olduğuna hiç inanmadım, başkasıyla yatmak için yakınlaşırken çekingen değil de sana mı çekingen?
Öğrencisiyim ondan mı açılmıyor diyorsun ama duvar köşelerine sıkıştırırken de öğrencisisin sonuçta. Ona cesaret eden hoşlandığını söylemeye gelince mi çekinecek?
Çok açık olayım mı? Seninle cinsel anlamda bir ilişkide senin bakış açının olumlu olduğunu bilse dakika durmaz. Ama küçük bir ihtimal veriyor ki uğraşmamak için de yanaşmıyor.

Uuuv ama o milletin insanı için flörtöz diyorlar. Bir de o seksi anlatma olayı yabancılarda çok yaygın be just. Hem kadınlarında hem erkeklerinde seks hayatını konuşmak normal.

yarın öbür gün bir şey olsa beni de mi anlatacak yani

kadına bir türlü doymayan erkek tipi..uzaklaş...

manyak bunlar

Ben sonradan anladım ne yapmaya çalıştığını maalesef, fazla iyi niyetliyim galiba.
Belki şu anki tavrım çocukça ama uyuz oluyorum ya kaşıntı gibi yani böyle görünce kaşıntı tutuyor şöyle yapasım geliyor :
O yüzden çözüm yolunu direkt kaçmakta buldum
Yüzüne falan bakmamaktao da inadına dibime giriyor

zavallı hoca. nasıl korkmuşsa artık

Adam her gördüğüyle yatmaya çalışıyor belli ki. DİĞERİ ile işi bitti sıra size geldi. Eğer gerçekten aşk sevgi veya en ufak bi hissi olsaydı size karşı o kadınla yatmazdı. Önceliği siz değilsiniz yani...

cıks işte bu italyan. hamuru bozukmuş biraz

ben de gidiciyim aslında çok burada birine kök salmak niyetinde değilim ama sanırım onun lay lay lomuyla benimki farklıdır. ben cinsellik yaşarsak umursarım, değer veririm ona incinirim. ama mesela şöyle arkadaş gibi flört etsek, gezsek, tozsak, eğlensek benim için hava hoş

hiç hoşlanmadım bu tavırdan ben
bunu lisede, üniversitede yapıyorlardı hatta üniversitede bile yapmazdı erkekler şunla bunla yattım diye

İtalyan erkeklerini iyi bilirdik

türk erkeklerini öper, başıma koyarım

Büyümeyen ergen tipi

aynen.

yedigi halti gelip bi baskasina anlatmasi cok itici ve guven sarsici..
ote yandan hem isik yakip hem de bi adim atmamasi, dengesizce geldi bana..

Yani ciddi düşündüğü insan için daha temkinli olur belki ama onlar için ayıp bir şey değil bunlardan bahsetmek. Nasıl çok ayrıntıya mı girmiş?

anlatmadı orasını sadece bir kız bulmuş dedi, ben de aa kız arkadaş mı dedim
kız arkadaşı değil de yani işte anla dedi
anladım boşver dedim geçtim

ya bilmiyorum milena öyle çok aşığım, ölüyorum modum da yok ama böyle kaşıntı gibi uyuz ediyor bu durum beni. adama en son cevap yazdım orada kaldı ya üzerine gitmek istemiyorum. yüz yüzeyken yaklaşsa kaçıyorum ben de ne yaptığımı bilmiyorum galiba bir arayıp sorsa sokucam ben laflarımı da

Italyan mıymıııış. E şimdi anlaşıldı.... Cidden söylüyorum salla. Genelde skor peşinde oluyorlar. Ama İskandinav birilerine denk gelirsen sakin bırakma, yapış! !! : ))))

yerli malı yurtdun malı herkes onu kullanmalı diyorum

yedigi halti gelip bi baskasina anlatmasi cok itici ve guven sarsici..
ote yandan hem isik yakip hem de bi adim atmamasi, dengesizce geldi bana..

balık baştan kokar diyorum bazen kendime :)

Salla bunu , flört etmeye dahi değmez. Çetele de tutuyordur bu, skorum kaç oldu diye. Senin iki gezeyim tozayımın ona yetmeyeceği ve bunlarla uğraşmak istemediğinden hoşlanıyorum falan demez. Arada duvara sıkıştırıp nabız yoklar ancak.

yalnız ben bir detayı kaçırdım bu adam konsoloslukta öğretmenmiş İtalyan yani. İtalyanların ağzı biraz gevşektir "zaferlerini" anlatmayı da biraz severler.
o yüzden normal.
üniversitedeyken çeşitli milletlerden bir grup öğrenciyle bir program hazırlaşmıştık gruptaki tüm İtalyan erkekler teker teker tüm ekipteki kızlara yazdı. yani biz yazdıklarını sandık bizi de Fransızlar uyandırdı "bunlar flörtöz olur deyü" biz de baya havalanmıştık vay anası İtalyan herif bizi beğendi diye
hani garip bir millet İtalyanlar bir açıdan bize çok benziyorlar bir açıdan da işin b.kunu çıkarmışlar.
bence o kendinde hata görmüyor, hatta olağan karşılıyor ve senin de flört ettiğini sanıyor.
onlara göre birine ilgi gösterirken bir başkasıyla yatmak garip değil onlar olaya hayatımda kimse yok diye bakıyor. eminim sen söylesen "ne alakası var aramızda bir şey yoktu ki" der ve sanki uzaylıymışsın gibi bakar sana.
iki seçeneğin var ya gazı alıp kafadan gireceksin mevzuya bak Leonardo böyleyken böylenin İtalyancası diyeceksin ya da kaçan kovalanır mı acep oyununu oynayacaksın
da bacım sen bu adamı istiyon mu istemiyon mu?

Ayy ben senin konuları da bilmiyorum ki. ben en son seni duvara sıkıştırdığı yerde kaldım.
Ayy madem boş ver yaa, membasına gidiyorsun bu yaz.
Yalnız laf falan sokma, merhaba nasılsın de, o da cevap verince pozitif mesajlar at hep, onun gönlü varsa adım atar zaten. ''Bu ben sana karşı boş değilim hadi adım at'' demek oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…