Ciddi unutkanlık

gnshva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2025
30
6
1
30
Merhaba.. ben bir süredir unutkanlık sorunu çekiyorum normalde de unutkan bir insandım ama suanki öyle birşey değil gün içinde yemek yiyip yetmediğimi unutuyorum insanlarla konuşurken ne konuştuğumu unutuyorum
Yada aynı şeyi aynı kişiye defalarca soruyorum hatta en son karşıdan karşıya geçerken çocuğumu unuttum son anda çocuğu kolumda fark ettim yakın xamanları unutuyorum daha çok geçmişe dair herşey aklımda.
Çok uzun zamandır piskolejik sıkıntılar çekiyorum özellikle son 1 aydır daha fazla sıkıntı içerisindeyim bunların haricinde kafamın arkasında uyuşukluk ve ciddi baş ağrısı çekiyorum sürekli olarak dişlerimi sıkıyorum.
Nörolojiye gittim eeg çekildi mr çekildi sonuçlar 2 hafta sonra çıkacakmış ama sizdende bı akıl almak istedim aranızda böyle bişey yaşayan var mı ???

Merntal olarak çok mu yorgunsunuz

Büyük ihtmalle b12 eksikliği. Mesela çocuğunuzu karşıya geçirmeyi unutmaktan ziyade çocuğunuz olduğunu unutuyor musunuz? Ya da yemek yapmayı unutmaktan ziyade yemek nasıl yapılır unutuyor musunuz? Eğer evetse büyük ciddi sorunmuş diye okumuştum.

Hayır dediğiniz kadar değil.

Bendede var unutkanlik ama sebebini bilmiyorum nedendir.surekli herşeyi unutmaya başladım unutmaktan dahada kötüsü elimden çıkan şeyi bilmiyorum ki nereye koydum.surekli bir şeyleri kaybediyorum

Telefonda ekran süreniz çok uzun mu bende de unutkanlık var bir kısmının bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum özellikle sürekli kaydırıp kısa videoları izlemek aşırı dikkat dağınıklığı yaptı ben de hiçbir şeye odaklanamıyorum ve bir yandan da unutkanlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…