- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
-
Uzman bir doktor varmis bizzat doktorla konusuyosun o acidan sorayim dedim ama buyuk bir şokla yanildimNeden dusuk hapi satan bi siteye hamilelik sonucunuzu atiyosunuz ki
ben tabut satan birine kan sonucumu atsam evet ölüyosun der ayni mantik
Buradaki her kadin bi nevi kadin dogum doktoru sen bize sor biz sana soyleriz ve hamile degilsin..Uzman bir doktor varmis bizzat doktorla konusuyosun o acidan sorayim dedim ama buyuk bir şokla yanildim
SagolunBuradaki her kadin bi nevi kadin dogum doktoru sen bize sor biz sana soyleriz ve hamile degilsin..
Bende inanmak istemedim acikcasi. 0 degerine hamilelik deniliyosa hamile olmamak icin degerin kac olmasi gerekiyor acaba o da tuhaf tarafi. Kandirmaya calistin bence beniUzman doktor bu değerle hamilesin mi dedidoktor değildir o. Olsa demezdi
*Kandirmaya calisti.Bende inanmak istemedim acikcasi. 0 degerine hamilelik deniliyosa hamile olmamak icin degerin kac olmasi gerekiyor acaba o da tuhaf tarafi. Kandirmaya calistin bence beni
Kesinlikle öyle. Fırsat vermeyelim şu manyaklara. Sosyal medyada o kadar çoklar ki. Yakın zamanda bir tanıdığım fal bakan baya bol takipçili bir sayfaya fal baktırmak istedi aboooovvvvvvvv resmen cinsel tacizde bulundular ve onlara kanıp foto atan da çok ne yazık kiBende inanmak istemedim acikcasi. 0 degerine hamilelik deniliyosa hamile olmamak icin degerin kac olmasi gerekiyor acaba o da tuhaf tarafi. Kandirmaya calistin bence beni
Kesinlikle kolay kolay guvenmemek lazim bende engelledim konustugum kisiyi.Kesinlikle öyle. Fırsat vermeyelim şu manyaklara. Sosyal medyada o kadar çoklar ki. Yakın zamanda bir tanıdığım fal bakan baya bol takipçili bir sayfaya fal baktırmak istedi aboooovvvvvvvv resmen cinsel tacizde bulundular ve onlara kanıp foto atan da çok ne yazık ki
Şikayet etseydiniz keşke.Kesinlikle kolay kolay guvenmemek lazim bende engelledim konustugum kisiyi.
Whatsapp uzerinden sikayet ettim cok ta bulasmak istemedim.Şikayet etseydiniz keşke.
Yardim erisimi turkiye diye bi hesap var whatsapp uzerinden konustum sonucumu yazdim. Bana hamilesin dedi sonucum ise 0.21?
İsin tuhaf tarafi gebelik sonlandirmak icin dusuk hapi satiyolar sanirim satmak amaciyla boyle demis olabilir mi?
Yok baska bir siteden ulasmistim,buradan degil. merak etmeyinAbla nereden ulaştın o şerefsizlere ? Buradan mı yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?