• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi mi bu

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Yardim erisimi turkiye diye bi hesap var whatsapp uzerinden konustum sonucumu yazdim. Bana hamilesin dedi sonucum ise 0.21?
İsin tuhaf tarafi gebelik sonlandirmak icin dusuk hapi satiyolar sanirim satmak amaciyla boyle demis olabilir mi?

Neden dusuk hapi satan bi siteye hamilelik sonucunuzu atiyosunuz ki

ben tabut satan birine kan sonucumu atsam evet ölüyosun der ayni mantik
Uzman bir doktor varmis bizzat doktorla konusuyosun o acidan sorayim dedim ama buyuk bir şokla yanildim

Uzman doktor bu değerle hamilesin mi dedi 😳 doktor değildir o. Olsa demezdi
Bende inanmak istemedim acikcasi. 0 degerine hamilelik deniliyosa hamile olmamak icin degerin kac olmasi gerekiyor acaba o da tuhaf tarafi. Kandirmaya calistin bence beni

Bende inanmak istemedim acikcasi. 0 degerine hamilelik deniliyosa hamile olmamak icin degerin kac olmasi gerekiyor acaba o da tuhaf tarafi. Kandirmaya calistin bence beni
Kesinlikle öyle. Fırsat vermeyelim şu manyaklara. Sosyal medyada o kadar çoklar ki. Yakın zamanda bir tanıdığım fal bakan baya bol takipçili bir sayfaya fal baktırmak istedi aboooovvvvvvvv resmen cinsel tacizde bulundular ve onlara kanıp foto atan da çok ne yazık ki 😞

Kesinlikle öyle. Fırsat vermeyelim şu manyaklara. Sosyal medyada o kadar çoklar ki. Yakın zamanda bir tanıdığım fal bakan baya bol takipçili bir sayfaya fal baktırmak istedi aboooovvvvvvvv resmen cinsel tacizde bulundular ve onlara kanıp foto atan da çok ne yazık ki 😞
Kesinlikle kolay kolay guvenmemek lazim bende engelledim konustugum kisiyi.

Yardim erisimi turkiye diye bi hesap var whatsapp uzerinden konustum sonucumu yazdim. Bana hamilesin dedi sonucum ise 0.21?
İsin tuhaf tarafi gebelik sonlandirmak icin dusuk hapi satiyolar sanirim satmak amaciyla boyle demis olabilir mi?

Abla nereden ulaştın o şerefsizlere ? Buradan mı yoksa ?

Back