• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

onlar çok rahat bence,ben artık kendi evim olsun istiyorum ya.İşim olsa keşke,en azından ona kızmak için bahanem olur.Sıkıldım artık bu muhabbetlerden,ben demek istemiyorum evlenmek istiyorum diye artık.Biraz o desin,biraz o istesin.Böyle başına buyruk,rahatiaklı bi karış havada olmasın canım!Aaaaaa!

aynen aynennnnnn bugün bu yüzden atıştık. Dedim ben düğünümde böle istiyorum falan filan diyo tmm şimdi bu konudamı canımı sıkıcaksın dedimki bende benim düğünüm 1 kere olucak 10 kere değil ve çok güzel olsun istiyorum 3 senemiz var ama şimdiden birikim yapalım ben özenmek istemiyorum bişeyi diyorum sustu öle :(

aynen aynennnnnn bugün bu yüzden atıştık. Dedim ben düğünümde böle istiyorum falan filan diyo tmm şimdi bu konudamı canımı sıkıcaksın dedimki bende benim düğünüm 1 kere olucak 10 kere değil ve çok güzel olsun istiyorum 3 senemiz var ama şimdiden birikim yapalım ben özenmek istemiyorum bişeyi diyorum sustu öle :(

Daha varmış sizin de,o ne diyor?bu konularda konuşuyo mu sen açmasan da,evlilikten bahsediyo mu hiç?

Daha varmış sizin de,o ne diyor?bu konularda konuşuyo mu sen açmasan da,evlilikten bahsediyo mu hiç?

yok bahsetmiyo anca karıcım diyo :))))
Arsa aldık canım ev yaptırıyoruz üstüne birsürü borç okulu var askerliği varr mecbur borçlar bitmeden evlenemeyiz yoksa mutsuz oluruz :) Sizin ne kadar var canm

yok bahsetmiyo anca karıcım diyo :))))
Arsa aldık canım ev yaptırıyoruz üstüne birsürü borç okulu var askerliği varr mecbur borçlar bitmeden evlenemeyiz yoksa mutsuz oluruz :) Sizin ne kadar var canm

Anladım canım,konuşulması evliliğe dair bir şeyler yapılması bir adımdır.Ne güzel en azından şu zamanda olur diyebiliyosun..Ben onu söyleyemiyorum,çünkü ne olcak ne bitcek belirsiz.Bizim okul yeni bitti,askerlik var tabi..İşe girmeye çalışıyoruz,ama evliliğe dair ne olcak ne bitcek bir fikrim yok.

Sıkıntıdan patlıyorum bugün nedenseeee!!!
Erkek arkadaşım playstation oynıcak diye görüşmedik bugün!Sinir oluyorum yaaa,millet evlenmek için uğraşıyo,bir şeyler yapıyo,bi an önce kavuşayım sevdiğime diyo.Bu hala oyun oynasınnnn:63::63:

playstation oynıcak diye görüşmemeniz birazcık saçma olsada eğlence için bişeyler yapması çok güzel bişey bence o sıkıntı strese girse sende girersin sanada yansıtır yani huzursuz olursunuz bence iyi yönünden bak canım..

hoşbuldummm canım naber nasılsın ?

Benimkide öyle :)))) hala oyun derdinde yok tavlaymış yok ps ymiş okadar rahat ki aahm ben mi çok stres yapıyorum yoksa onlar mı cok rahat anlayamadım :(

iyiyim canım sağol sen nasılsınnnnnn :)

Son düzenleme:
kızlar benimkide aynı,erkekler bekarlık sultanlıktır deyip şimdiki anların tadını çıkarıyorlar bence :)

playstation oynıcak diye görüşmemeniz birazcık saçma olsada eğlence için bişeyler yapması çok güzel bişey bence o sıkıntı strese girse sende girersin sanada yansıtır yani huzursuz olursunuz bence yi yönünden bak canım..

Yani aslında takmam böyle şeylere,istediği-mutlu olcağı şeylere vakit ayırmasını ben de isterim;ben de mutlu olurum,ama dün yarın görüşürüz diye konuşmuştuk kesin bişey olmasa da.Aradı haber verdi,bi de istersen sen de gel diyo..:57: ben stres olsun,sıkıntıya girsin istemem tabi ki,ama bıktım belirsizlikten.Bazen acaba olmasa daha mı mutlu olurum diye düşünmeye başladım,yoruluyorum artık..

yok yok öyle sakın düşünme bende öyle düşünüyodum ama bazı nedenlerden 2 haftadır görüşemiyoruz ve şimdi daha iyi anlıyorum değerini onsuz bir yanım eksik...

Yani aslında takmam böyle şeylere,istediği-mutlu olcağı şeylere vakit ayırmasını ben de isterim;ben de mutlu olurum,ama dün yarın görüşürüz diye konuşmuştuk kesin bişey olmasa da.Aradı haber verdi,bi de istersen sen de gel diyo..:57: ben stres olsun,sıkıntıya girsin istemem tabi ki,ama bıktım belirsizlikten.Bazen acaba olmasa daha mı mutlu olurum diye düşünmeye başladım,yoruluyorum artık..

anlıyorum canım seni bazen hayatta en zon kızacağımız şeylere kızarız dayanma sınırına geldiğinde :/
ben inat ettim sana iyi yönünden baktırcam buna :1:
benimki uzakta canım ne zamandır görmüyorum sen yarında görebilirsin istersen unutma :31:
bazen bende düşünmeden edemiyorum ama sonra saçmaladığımı anlıyorum ben kafama çok bişey takmam takıncada çok takarım en çok benim bişeyin umrumda olmadıgından şikayetci ona öyle gösteriyorum sanırım ama takıyorum yaa :44: :1:

anlıyorum canım seni bazen hayatta en zon kızacağımız şeylere kızarız dayanma sınırına geldiğinde :/
ben inat ettim sana iyi yönünden baktırcam buna :1:
benimki uzakta canım ne zamandır görmüyorum sen yarında görebilirsin istersen unutma :31:
bazen bende düşünmeden edemiyorum ama sonra saçmaladığımı anlıyorum ben kafama çok bişey takmam takıncada çok takarım en çok benim bişeyin umrumda olmadıgından şikayetci ona öyle gösteriyorum sanırım ama takıyorum yaa :44: :1:

canım saol:) evet,aynı şehirde olmak bu açıdan avantaj ama inan biz bile görüşemiyoruz.İşte ben de bu yüzden sıkılıyorum sanırım,birbirimize vakit ayırmamız gerekiyo.Öyle iş-güç için değil,gerçekten birbirimizi özlediğimiz ve istediğimiz için olsun istiyorum.Son zamanlarda baktım da hep başka şeyler için buluştuk..
Allah size de kolaylık versin,telefonla çok zor oluyo her şey biliyorum..

canım saol:) evet,aynı şehirde olmak bu açıdan avantaj ama inan biz bile görüşemiyoruz.İşte ben de bu yüzden sıkılıyorum sanırım,birbirimize vakit ayırmamız gerekiyo.Öyle iş-güç için değil,gerçekten birbirimizi özlediğimiz ve istediğimiz için olsun istiyorum.Son zamanlarda baktım da hep başka şeyler için buluştuk..

aynı dert bizdede var. Aynı yerdeyiz ama 2 haftadır görüşmedik :(( tlfla idare etmeye çalışıyoruz sürekli msj v.s. ama bi yere kadar yetiyor. 4 gündür özeldiğimden ağlıyorum :((( allahıma şükürler olsun yarın buluşucaz kokusunu doya doya içime çekicemmm.

aynı dert bizdede var. Aynı yerdeyiz ama 2 haftadır görüşmedik :(( tlfla idare etmeye çalışıyoruz sürekli msj v.s. ama bi yere kadar yetiyor. 4 gündür özeldiğimden ağlıyorum :((( allahıma şükürler olsun yarın buluşucaz kokusunu doya doya içime çekicemmm.

Sevindim canımm,sevenler kavuşsunnn:82:
Ben kokusunu içime çekemiyorum,öpemiyorum,elini tutamıyorum:50: hiç rahat olamıyorum:43:

haklısın canım..aynı şehirde olupta görüşememek benide üzerdi..ama ben bizim aşkımızın büyüsünün böyle olduguna inanıyorum yakında olsaydı böyle seveceğimi düşünmüyorum kendimimi kandırıyorum dersin?
ama olsun gün gelicek bizde kavuşup ayrılmıcaz bu sefer isteseler bile gidemicekler yanımızdan:)
kız boşver evlenmeyi evlenincede azcık daha bekar kalaydım deriz eminim o yüzden anın tadını çıkarmak lazım :) evlenenleride görüyoz ya dert bitmiyo aman kafam rahat baba evinde ohh yandan :1::1::37:

Rahatsız oluyorum canım,babam veya bir tanıdık görücek diye telkinli davranıyorum aslında.Daha ortada bir şey yok evliliğe dair..Biliyorum çok geri kafalı bir düşünce gibi gelcek,ama bir kişi bile laf etse,bişi olsa ben kendimi çok kötü hissederim.Bu yüzden soğukluk da oluyo sanırım aramızda..İki yakın arkadaş gibiyiz sanki artık..

Back