• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

şu çektiğimizi kimler çeker ya bide askerlik bekliyoz:5: benimkide bu sene okulu bitirince gitmeye niyetledi yaş 25 1 ünv bitirdi 1 tane daha bitircek işallah bende onu bekliyom işte:37: canım sevdiğinle kafa kafaya verin aileler filan hallolur bi şekilde aşk kazanmalı diyorum:65::64:

Tabikide kesinlikle mecbur bekliycez :3: Son nefesime kadar da beklerim.
Aileleri ikimizde takmıyoruz zaten benim pskolojim çok bozuldu oda oluruna bıraktı herşeyi kendimiz yapıyoruz artık yavaş yavaş. kimseye muhtaç olmak istemiyoruz. Ama Allah'ımdan en ççok istediğim şey onun yanında gözlerimi açmak. Allah herkese nasip etsin.

Tabikide kesinlikle mecbur bekliycez :3: Son nefesime kadar da beklerim.
Aileleri ikimizde takmıyoruz zaten benim pskolojim çok bozuldu oda oluruna bıraktı herşeyi kendimiz yapıyoruz artık yavaş yavaş. kimseye muhtaç olmak istemiyoruz. Ama Allah'ımdan en ççok istediğim şey onun yanında gözlerimi açmak. Allah herkese nasip etsin.

Allahım o güzel duyguları yaşatır inşallah :16: ileride bu günleri anıp neler çekmişiz diyelim ibret olsun herkese hahahaha:46:

Allahım o güzel duyguları yaşatır inşallah :16: ileride bu günleri anıp neler çekmişiz diyelim ibret olsun herkese hahahaha:46:

Aynen canım bazen düşünüyorum her ay fotoğrafımızı çeksek 5 sene olmuş koyarız asarız yata odamızın duvarına :1: ibret olur herkese. Ama düşünüyorumda sadece yaşayan bilir bunları başka kimse anlayamaz ki

Aynen canım bazen düşünüyorum her ay fotoğrafımızı çeksek 5 sene olmuş koyarız asarız yata odamızın duvarına :1: ibret olur herkese. Ama düşünüyorumda sadece yaşayan bilir bunları başka kimse anlayamaz ki

evet gerçekten yaşamayan bilmiyo çok yakın arkadaşlarım var aynı yurtta aynı odayı paylaştığım kardeşim gibi gördüğüm kişiler mesela anlatıyorum beklemenin zorluğundan acı çektiğimden bönbön bakıyolar:47:kendimi salak gibi hissederken bu forum yetişti imdadıma herkes çok samimi gerçekten:16: haziranda arkadaşımın düğünü var onun derdi sardı bide:25:

evet gerçekten yaşamayan bilmiyo çok yakın arkadaşlarım var aynı yurtta aynı odayı paylaştığım kardeşim gibi gördüğüm kişiler mesela anlatıyorum beklemenin zorluğundan acı çektiğimden bönbön bakıyolar:47:kendimi salak gibi hissederken bu forum yetişti imdadıma herkes çok samimi gerçekten:16: haziranda arkadaşımın düğünü var onun derdi sardı bide:25:

bön bön bakmayı bırak bide saçma sapan yorumlarda bulunuyolar :))) bırrak çekilirmi sana erkek mi yok v.s. ama anlamıyolar işte karşıdan öle demek kolay

bön bön bakmayı bırak bide saçma sapan yorumlarda bulunuyolar :))) bırrak çekilirmi sana erkek mi yok v.s. ama anlamıyolar işte karşıdan öle demek kolay [/QUOT

hahahaha yorumlar 10 numara canım:9: bi şarkı var ümit sayın leman sam söylüyo sen aşkımdan vazgeçme diye tam bekleyen bizlere göre:82:

Görüşürüz cnm seni tanıdığıma çok sevindim :) Kendine iyi bak :)

bende seni tanıdıgma çok sevindim canımmmmmmmmmmm :23::23: :1:

Açıktan bende okuycam bakalım bu sene gene girdim canım sınava sosyoloji veya pskoloji okumak istiyorum hayırlısı bakalım nolucak.

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah istediğin bölümü okursunn ay hiç kolay değil ama açıktan okumak anam ağlıyo benim :60::60: (şurda sanki ne kadar çalıştımda:1::1:)

bizim daha çok yeni ilişkimiz 2 ay olmadı ama çook öncesine dayanıyo şöyle ki
lisedeyken aşıktım ben ona çok hemde defterim vardı ağlar zırlar yazardım ama o aşırı soğuktu umudu kesmek zorunda kaldım en sonunda yakın arkadaşı öyle laflar etti ki
sonra lise bitti iki sene geçti tekrar görüştük işte o teklif etti
sonrasında lisedeki muhabbetler döküldü ortaya meğer hainler lisede aramıza girmişler
ona gidip beni kötülemişler bana gelip onu kötülemişler 6 sene sonrasına kaldık o yüzden
şimdi de en az 3 sene beklemek zorundayız üniverstedeyiz de benim 2 yıllık bitiyo inşallah ama onun 2. senesi 2 senesi daha var sonra da 1 sene beklesek etti 3 ooof off

bizim daha çok yeni ilişkimiz 2 ay olmadı ama çook öncesine dayanıyo şöyle ki
lisedeyken aşıktım ben ona çok hemde defterim vardı ağlar zırlar yazardım ama o aşırı soğuktu umudu kesmek zorunda kaldım en sonunda yakın arkadaşı öyle laflar etti ki
sonra lise bitti iki sene geçti tekrar görüştük işte o teklif etti
sonrasında lisedeki muhabbetler döküldü ortaya meğer hainler lisede aramıza girmişler
ona gidip beni kötülemişler bana gelip onu kötülemişler 6 sene sonrasına kaldık o yüzden
şimdi de en az 3 sene beklemek zorundayız üniverstedeyiz de benim 2 yıllık bitiyo inşallah ama onun 2. senesi 2 senesi daha var sonra da 1 sene beklesek etti 3 ooof off

daha tazeciksiniz hee yeni yeni heyecanlar :1:
keske 2 yıl sonra karsılassaymıssınız :44:
tazecik tazecik evlenirdiniz kız :60:

daha tazeciksiniz hee yeni yeni heyecanlar :1:
keske 2 yıl sonra karsılassaymıssınız :44:
tazecik tazecik evlenirdiniz kız :60:

aynen tazecikiz daha çok yeni ama öncesi de yılan hikayesi olduğundan uzun zamandır varmış gibi sanki
2 sene sonra karşılaşsak ben kesin başkasıyla beraber olurdum o da avcunu yalardı anca :60::60::60:

aynen tazecikiz daha çok yeni ama öncesi de yılan hikayesi olduğundan uzun zamandır varmış gibi sanki
2 sene sonra karşılaşsak ben kesin başkasıyla beraber olurdum o da avcunu yalardı anca :60::60::60:

olsun şimdiki heyecan farklı :52:
nasip buguneymiş aman napalım :1:

Sıkıntıdan patlıyorum bugün nedenseeee!!!
Erkek arkadaşım playstation oynıcak diye görüşmedik bugün!Sinir oluyorum yaaa,millet evlenmek için uğraşıyo,bir şeyler yapıyo,bi an önce kavuşayım sevdiğime diyo.Bu hala oyun oynasınnnn:63::63:

hoşgeldin şekerim :51:
hoşbuldummm canım naber nasılsın ?
Sıkıntıdan patlıyorum bugün nedenseeee!!!
Erkek arkadaşım playstation oynıcak diye görüşmedik bugün!Sinir oluyorum yaaa,millet evlenmek için uğraşıyo,bir şeyler yapıyo,bi an önce kavuşayım sevdiğime diyo.Bu hala oyun oynasınnnn:63::63:

Benimkide öyle :)))) hala oyun derdinde yok tavlaymış yok ps ymiş okadar rahat ki aahm ben mi çok stres yapıyorum yoksa onlar mı cok rahat anlayamadım :(

hoşbuldummm canım naber nasılsın ?

Benimkide öyle :)))) hala oyun derdinde yok tavlaymış yok ps ymiş okadar rahat ki aahm ben mi çok stres yapıyorum yoksa onlar mı cok rahat anlayamadım :(

onlar çok rahat bence,ben artık kendi evim olsun istiyorum ya.İşim olsa keşke,en azından ona kızmak için bahanem olur.Sıkıldım artık bu muhabbetlerden,ben demek istemiyorum evlenmek istiyorum diye artık.Biraz o desin,biraz o istesin.Böyle başına buyruk,rahatiaklı bi karış havada olmasın canım!Aaaaaa!

Back