• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

bu topikten yolcu olarak görünüyosun yani benim daha epey var sen git yeni topik aça koy ben oraya yetişirim inşallah:66::66::66:

ayyy öylemi görünüyorum kız hakkatten ya yinede sevinemiom inanasım gelmio olmadıktan sonra inanasım gelmio gerçi annesine de dedi aralık gibi gideriz diye ay olurmu ki hakkt yaa..evet canım ozaman bi topik daha açıcam "kurbandan sonra nişanlanacak kızlar " diye..ayy inşallah nasip olur yaaa sonra hepinizi tek tek alıcam inşallah yeni topiğe

inşallah ablecim senin dini bilgin sayesinde 4444 duayı ben de öğrendim ve bugün başlayacağım. annem için , uzmanlık için sınava girecek. sonra aşkıma okucam , okulunu takılmadan bitirsin de hayırlısıyla mezun olsun diye. en son da kendim için okurum. :34:

kesinlikle oku canım..ama inanarak oku...annen allahın izniyle çok güzel yardım alır rabbimden aynı şekilde sevdiğinde...ama olmassa da olmadı diye kesip atma sakın sebebplerini düşün..mesela ben 2 kere okudum bu duayı bugünlerde hemde tek başıma...evlilik için okudum eee şuanda niye evli değilim diye saçmalamamak lazım..inanki bak nişan tarihim belli oldu şimdi diğeri yeni bitti yarın bugün yine güzel bi haber gelicek biliyorum ben...hata yine başlayacam yine başlayacam...hep ben dua ediyodum allahım şuanda sevdiğimin annesinin gölüne bana karşı sevgi istek düşür diyodum biranönce beni gelin olarak alma isteği ver diyodum istemeye gelmeleri için istek ver diyodum ..düğünlere gitse ben hemen duaya başlıodum allahım şuanda beni heves etsin diyodum..bebek bakmaya gitse hemen dua ediyodum allahım biranönce şu kızı isteyelim oğlumla evlebdireyim de torun sahibi olayım bu bebek gibi diye düşünsün die duaya sarılıyodum..sonra noldu biliyomusun....hiç haberi gelmeyen kadın aşkıma nezaman istemey gidicez oğlum isteyelim kızı artık ben gelin istiyorum torun istiyorum demiş...ve okadar hevesliymişki birsürü çeyiz yaptırmaya başlamış...buda benim için bir mucizeydi..çünkü hep allahım bu dualrım kabul et benide bundan haberdar eğle diyodum...inanki rabbim beni işitiyormuş ..nasıl dua ettiysem aynen o şekilde kabul etmiş rabbim...çünkü gerçekten allah SEMİ dir (kullarını işiten duyan) allah mucib dir (kullarının dualarını kabul eden).........allah bize şah damarımızdan daha yakınmış....nezaman dua etsem rabbimin beni sessizce dinlediğini işittiğini biliyorum çünkü şah damarımızdan daha yakın.....aniden gözümün önüne o büyük günümü getiriyor rabbim düğün günümü ,bayram günümü,,, aniden kendimi gelinlikler içinde görüyorum ve hemen secdeye koşup "rabbim ben seni bekliyorum düğün günüm geldiğinde işte o gün bana cevap verdiğini anlayacam diyorum ,,ben seni burda secdede bekliyorum diyorum...ve inanıyorumki rabbim kullarını kapısından boş çevirmeyendir....evliliği emreden rabbim bizleride bekar bırakmaz...

Son düzenleme:
kızlar bugun sevgılımle bulustugumda konuyu kendı actı hemde oyyle geyık yaparken bı anda cıddılestı. ee baban ne dedı anlatsana bastan dıe bende basladım anlatmaya... onceden haber ver adamcagız kendını hazırlasın falan sonra o konsmaya basladı... bende cok ıstıorm bazı seylerın olmasını dedı.. ama bızımde bu aralar zor durumlar dedı.. babamlada konustum arabamı satıp bana ev yapıcaz dedı... ısım ve evım hazır olmadan ıstemek ıstemıorm senı dedı... yaz sonu yada sonbahar gıbı yaparız dedı... ama ben buyuk nısan ıstemıorm dedı bende aynen dedım yakın dostlar gelır sadece dedım... o ana kadar cok mutluydm.... sonra geldm bunu evde anneme anlattm ... dırek nısan yapılmasına gerek yok dedı gelırler ısterler soz takılır rahat rahat gezersınız dedı.. cunku kucuk bı yerde yasıorm herkes burda bırbırını tanıo... bızde el ele heryerı gezıorz.. herkes bzı blıo.. babam sevglımı tanımasına ve sevmesne ragmen etraftan rahatsz oluo.. szce kım haklı kızlar soz mu takılmalı yoksa sevgılımın evının ve ısının hazır olmasınımı beklemelıym?

Etraftan söz olur diye çekinmen çok doğal..Keşke hiç takmasak etrafın söylediklerini ve söyleyeceklerini.Sırf bu yüzden sözlenmek,nişanlanmak istemem ben de ama zorunda kalıyo insan.Sevgilin çok mantıklı yaklaşmış bence.Bazı şeyler hazır olsun en azından.
Ayrıca söz için ev-işin olmasını beklemeye gerek yok bence,gerçekten ikiniz de istiyosanız olsun derim ben.Etraftan söz olcak diye değill...

Able

3 aylara az kaldı ilk kandil 2 haziran diye biliyorum

iyi değerlendirelim bu günleri allaha kulluğumuzu daha iyi gösterelim

bol bol dua edelim

yaptığımız dularıda burdan paylaşalım

senin bildiğin 3 aylarda yapılacak dua var mı canım:34:

ben hemen yazayım bi tane canlarrr

Mübarek üç ayların gelişiyle tüm müminlerde Allah’a itaat ve ibadet hususunda gayret belirmektedir. Bizler de bunu fırsat bilerek tembelleşen nefislerimizi Allah’a ve Rasûlüne itaat yarışına sevk etmeli, nefis muhasebesi yapmalı ve itaat hususundaki eksiklerimizi telafi edebilmek için bu mübarek ayları vesile bilmelidir. Müslümanlar olarak bu ayları kulluk şuûru içerisinde, itaat ve ibadetle değerlendirebilirsek Cenâb-ı Hakk’ın ve Rasûlullah (s.a.v.) Efendimiz’in sevgi ve rızasını kazanmaya yol bulabiliriz.

“Allah’ım! Bize Receb’i ve Şaban’ı mübarek kıl ve bizi Ramazan’a kavuştur!”

RECEB-İ ŞERİF DUALARI

10 Gün Subhânallâhil Hayyil Kayyûm.

10 Gün Subhanallâhil Ehadis Samed.

10 Gün Subhânallâhil Gafurir Rahîm.

ŞABAN-I ŞERİF DUALARI

10 Gün Yâ Lâtif Celle Şanühu.

10 Gün Yâ Rezzak Celle Şanühu.

10 Gün Yâ Aziz Celle Şanühu.

RAMAZAN-I ŞERİF DUALARI

10 Gün Yâ Erhamerrâhimin.

10 Gün Yâ Gaffârezzünûb.

10 Gün Yâ Atikarrikâb.

Kızlar slm
bende evliliği bekleyenlerdenim
2006 dan beri birlikteyiz şimdi yeni askere gitti inş seneye evleniyoruzzz
yetti artıkk :nazar:

Bende Cemre memnun oldum hayatcım :) Evet dün üye oldum kadınlara özel bir forum araken karşıma çıktı. Çok sıcak buldum ve en önemlisi sadece bayanlar var. :34:

Able

3 aylara az kaldı ilk kandil 2 haziran diye biliyorum

iyi değerlendirelim bu günleri allaha kulluğumuzu daha iyi gösterelim

bol bol dua edelim

yaptığımız dularıda burdan paylaşalım

senin bildiğin 3 aylarda yapılacak dua var mı canım:34:

evet ilk kandil 2 haziran 3 hazirandada 3 aylar girio
bildiğim dua yok malesef senin paylaştığın haricinde...
bende ii değerlendirmeyi düşünüyorum 3 aylar boyunca hergün yasın okuyabilirim evlilik için
regaib kandilini çok ii değerlendirmek lazım çünkü istek ve dileklerin gecesi bu gece

Aynen aynen :) zamanında git diye çok dedim dinlemedi açıktan 4 senelik üniversite okuyo 2 senesi kaldı mezun olmasına 5 aylık kısa dönem yapıcakmış ama ozamana kadar yaş olucak 26-27 :))))

şu çektiğimizi kimler çeker ya bide askerlik bekliyoz:5: benimkide bu sene okulu bitirince gitmeye niyetledi yaş 25 1 ünv bitirdi 1 tane daha bitircek işallah bende onu bekliyom işte:37: canım sevdiğinle kafa kafaya verin aileler filan hallolur bi şekilde aşk kazanmalı diyorum:65::64:

Back