ablam 10yıl bi çocukla çıktı.ailesiyle falan tanıştı babası abileri hepsi çok beğendiler ablamı.annesi ablamdan hoşlanmadığı için çocuk ayrıldı 1gün sonra annesi seçtiği kızla nişanlandı(akrabasıyla).köpek gibi pişman olup kapımıza kadar geldi 2hafta bile sürmedi.1000tane çicek bıraktı kapımızda babam hepmizi öldürecekti az kaldi:) herneyse ablam ona yinede affetmedi.her hafta terapiye gidiyor 3yıldan beri.çalışyor artık kimseye güvenemiyormuş.
bende 4yıl birile çıktım hiç evlenmekten bahsettik de ama sık sık değil.okulumu bittirdim onu bekledim 3kere derste kaldı için.en sonunda benden ayrıldı :) vallah bu konuda gülmekten artık başka birşey yapamıyrm çünkü çok ağladım.8aydan beri nişanlıyım ve çok mutluyum.malesef burda yaşamıyor hiç göremiyorum nişanlımı.ekimde evlenecezz ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH.
para biriktiriyoz...
umarim hepiniz çok mutlu olacaksınız kızlar bayanlar.Allah iyilik versin.
iyi akşamlar.
bende 4yıl birile çıktım hiç evlenmekten bahsettik de ama sık sık değil.okulumu bittirdim onu bekledim 3kere derste kaldı için.en sonunda benden ayrıldı :) vallah bu konuda gülmekten artık başka birşey yapamıyrm çünkü çok ağladım.8aydan beri nişanlıyım ve çok mutluyum.malesef burda yaşamıyor hiç göremiyorum nişanlımı.ekimde evlenecezz ALLAH İZİN VERİRSE İNŞALLAH.
para biriktiriyoz...
umarim hepiniz çok mutlu olacaksınız kızlar bayanlar.Allah iyilik versin.
iyi akşamlar.