ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

selam kızlar ben geldim
nabıyonuz bakalım
düğüne gitmek istemediodum ama geldi geçti bile
ohh rahatladım herşey çok güzeldi
ay gelinin gelinliğide mükemmeldi canım kaldı
benim amca kızı sordu benim işi bende şom ağzımı tutamadım aralıkda allah izin verirse nişan yapmayı düşünüoz dedim
çok sevindi
ama inşallah olurda yüzüm kara çıkmaz
boşa konuşmuş olmam inşallah ya

iyi demişin nasıl olsa bir gün olucak allahı izniyle

iyi demişin nasıl olsa bir gün olucak allahı izniyle

inşallah da insan vesvese yapıyo yaa
ablama da dedim
onun rüyaları hep çıkar
dün rüyasında görmüş ki bir hoca benim yıldızname me bakıyomuş benim için "bu kız kaynanasıyla oturucak demiş" ayy şok oldum yaa benimde öle bir durumum var biliyonuz ablam bilmiodu hemen söleyiverdim dayanamadım çok şaşırdık yaa rüyaya ...

slm canım bak gitmek istemiodun bitti gittii...boşver canım olucak inşallah Allahın izniyle er yada geç Rabbim gönlüne göre versin inş

slm canım bak gitmek istemiodun bitti gittii...boşver canım olucak inşallah Allahın izniyle er yada geç Rabbim gönlüne göre versin inş

inşallah canım
sen o bunaltılı zamanlarından kurtuldun çok şükür
rahatladın dimi
ah ah bide ben rahatlasam
şu yaz da bi geçse tamam olucak inşalah

inşallah canım
sen o bunaltılı zamanlarından kurtuldun çok şükür
rahatladın dimi
ah ah bide ben rahatlasam
şu yaz da bi geçse tamam olucak inşalah

herşeyin mutlaka bi sıkıntısı oluyo canımm..tabi çok şükür sevdiğimle nişanlandm..hala inanamıyorum alışamadım :26: Rabbim en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah sen kendini çok sıkma sabır gerektirio bu işler malesef Rabbim mukafatını inşallah güzel bi şeklde vericek..bende geçen sene bu zmnlar denin gibiydimmm aynıı..geç oldu güç olmasın

saol canım
bugünlerde allah izin verirse eğer aralıkta diye düşünüyoz bakalım inşallah olur
amca kızıyla ablama söledim inşallah yüzüm kara çıkmaz annemede söledim uf yaa şom ağzımı bi tutamadım ama artık mahçup olmaktan bıktım...

hepimizde var o malesef yakınlarımıza tanıdıklarımıza kendimizi sorunlu hissediyoruz bi cvp vermek zorundaymışız gibi sırf laf etmesinler die..bende geçen sene güzün herkese ocakta gelecekler filan diodum ocakta sadece annesiyle tanışma oldu..bak ta bu zmna kaldı..ama sonuçta adım atılınca biraz rahatlıo azda olsa teselli edebilio insan kendini

evet canım yaa aralıkta olucak demek bile çok güzel bişey
tabi rabbim nasip ederse
aa demek sende öle dedin bikaç ay öncesinden ben herne kadar 7 ay öncesinden desemde tez gelir inşallah o günler
güz sonbahar oluyor dimi kaç ay öncesinden dedin canım
benim gibi korkuların oldumu
dedim ama millete ya olmaz sa ya yüzüm kara çıkarsa diye..

evet canım güz sonbahar oluyo...eylül ekim gibi demeye başladım..olmaz olurmu korkularım o kdr diorum millete olmazsa die ne cvp vericemi düşünüodum :26: amannn ne zor günlerdi şöle bi düşünüyorumda ne sıkıntı çekmişim..bi konuşmamızdada evlilikten bahsetmese karaları bağlıodum ona belli etmesemde çıldırıodum oturup ağlıodum sessizce.. yok bizim iş olmucak ben boşa kürek çekioruum die..o aldırmıo gibi duruodu..ahh neler neler...annesiyle görüştümde rahatladım o da rüsvaydı ama..yopk bu hafta yok bu hafta böle böle oldu haftaya gelicek annem yok diğer hafta die 2 3 haftada annesiyle görüşemedikk o halde görseydin beni.. dalga geçiolar die sinir küpüydüm.. annesiyle görüşünce ahhh ii oldu rahatlık geldi bide benimki ailesini sıkıştırıomuş heralde o zmnlar ocakta gidelim die..anneside oğluma kalsa bu ay gelioduk istemeyede bi kaç ay sonra gelelim dedi.. aradan 1 ay geçti hala ne ses ne seda ne arama ne sorma ailesi tarafından aha dedim görüştük ama bunlar devamını getirmicek yine karaları bağla vahh benn şimdi güldüğüme bakma ne zorluklr yaşadım..ailesi tanışmaya geldikten sonrada gerisi çorap söküğü gibi gelfdi şükür seninki daha kolay güzel olsun inşallahhh

ilahi güldürdün beni canım...sen 5 ay önceden başlamışın demeye ben 7 ay önceden neyse sağlık olsun
nişandan sonra galiba eskiyi şöle bir düşünüyor insan sırf senin gibi...seninki ailesini sıkıştırıomuş he tabi sende onu valla bizim işde öle..annene de ozaman dedim aralıkda gidelim diye sıkıtırdım onu o da söledi annesine kadın da tamam demiş laminantları falan yaptıralım demiş bide benimki diyo ya sen gelcen ya eve diyo hemen tamir işlerini düşünmeye başladı diyo gideriz oğlum yerleri yaptırınca demiş ay kaç gündür bunun mutlulunu yaşıyorum desertcim inşallah nişanımda olur da tez vakitte senin gibi rahatlarım anneme de dedim aralıkda geliriz dediğini o da sevinio anlıom ben ..ama önemli olan erkek tarafının konuşması saolsun konuşuo benimki annesiyle ..kadın çeyiz yaptırmaya başlamış pikeleri falan hemen yaptırıi ozaman diyomuş...öle işte canım..bu konuşulanlar olunca devamı geliyo dimi...seninde öle oldu

tabiki gelio Allahın izniyle biz ne kdr karşı taraf pek bişi yapmıo die düşünsekte içlerini ne kdr bilebiliorruzki.. baksana kadın kendini hazırlıomuş sen daha ne sıkıntı yapıon ALLAH aşkına daha nolsun zmnla olur herşey biraz sık dişini...

evet canım hazırlanıomuş sabredicem geriye bu kaldı bitek

Peki sen ne yapmayi dusunuyosun Cennetcim ( ? :44:
Merak ettim...

bana kalsa evlenip öyle okula devam ederim sonuçta o sorumluluğu alabilirim diye düşünüyorum ama annem izin vermiyo mecburen bekleyeceğim canım bekledikçe iş uzadıkça sorunlar tartışmalarda artıyo ama

Son düzenleme:
ayy çok duygulandım ablee
aşkım askerden geldi bugün annesi demiş siz konuşun ayarlayın demiş hem tanışır ailleler hemde isteriz kzı demiş
ayyy
ableeee

napcam bennn

bana kalsa evlenip öyle okula devam ederim sonuçta o sorumluluğu alabilirim diye düşünüyorum ama annem izin vermiyo mecburen bekleyeceğim canım bekledikçe iş uzadıkça sorunlar tartışmalarda artıyo ama

Haklisin, birde bekledikçte insanin içine korkular giriyo.. yoksa olmicakmi diye... zaman cabuk geçsin istiyo... o zaman bize 1000 yil gibi geliyoo... canim bunlari bende yasadim... :/ maalesef
2 konuda benim için çok önemliii.... ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum..
Rabbim hayirlisini versin hepimize insaAllah...
Hayirlisi ne ise o olsun..
Amiiinnn

ayy çok duygulandım ablee
aşkım askerden geldi bugün annesi demiş siz konuşun ayarlayın demiş hem tanışır ailleler hemde isteriz kzı demiş
ayyy
ableeee

napcam bennn

Canim çok sevindim senin adina... :))) ins rabbim tamamina erdirir...
Simdi sen hem çok heycanli hemde içinden cok korkuyorsundur..... insan heyecandan bile tirim tirim titriyo...

bizde bugün etek baktıka nnemle söz için bide
al dedi annem ama almadım ben sonra vazgeçerim daha var dedim istemelerine

bu kadar hızlı olacaklarını tahmin etmiyordum

Canim çok sevindim senin adina... :))) ins rabbim tamamina erdirir...
Simdi sen hem çok heycanli hemde içinden cok korkuyorsundur..... insan heyecandan bile tirim tirim titriyo...

teşekkür ederim canıım amiiinn
ayyy gerçek olunca içimi bi şey kapladı hem korku hem mutluluk

inanamıyorum
aşkıma da bişey diyemedim kapattım konuyu hemen
inanamıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…