canım birikime ise ihtiyacı yok aılesının durumu cok cok ıyı... bunu beklemesıne gerek yok... :85:bızde aynı anda okuduk bıtıtrdık askere gıttı geldı,, ama cok guzel bı mektup yazmıs orda... benı ne kadar cok sevdgnı yazms gelınce verdı... ama gelecege daır tek bısey yok... tum engellerımız kalktı yazıo okadar... bu konuyu ona acmaktan gercekten cok cekınıorm... fakat ne yapmam gerektıınıde blmıorm...
canım benim işi varmı peki işi yoksa işini eline alır ve o zaman başlar bişeyler bence:44:
iş olmadan evlilik olmaz bence bizim de şu an tek engelimiz o
evet canım erkekler para işini çok gurur meselesi yapıyorlar
iş bulmadan yada para biriktirmeden kızın babasının karşısına çıkmaktan utanıyorlar onlar bizim gibi düşünemiyor parasal konuları daha ayrıntılı düşünüyorlar
isteme günün belli oldumu peki canım
ama iş buldumu seninki
bence de canım benim aşkım da böyle düşünüyor sanırım ama doğru olan da bu tabi
airlikfeer şuan buluşmada sanırım ay ne heycanlı yavvv
evet bugün çok güzeldi
yarında beraberiz sabahtan akşam 6 ya 6buçuğa kadar
selam kızlarr nabersinizz :) ben takılıyorum öyle kafama göre ders calısıyorum işte sınavlarım var haftaya ne yazıkkiii :) airlikfeer seninkinin meslegi ne canım ne üzerine çalışmak istiyo merak ettim :)
ay havalarda bi açamadı gitti bugun soguktu biraz..
beşi bi yerde içiyorummm bendee buyrunn guzular
bugün hava çok güzel sinopta
benimki istatistik bitirdi canım ilk aşamada ne olursa olsun farketmez işi olsun yeter canım
gerisi sonra olur inşallah
birlikte olunca her şeyin üstesinden geliriz aşkımla
isteme günüm belli değil canım daha ama okullar kapanınca olur sanırım yada aşkım iş bulunca
zaten iş bulsun hemen evleneceğiz inşallah dayanamıyoruz bugünde anladık bunu
diyor o kadar bekle bekle gel bu kadar görüşelim gizli gizli diyor
kaç sene oldu gizli gizzli görüşüyoz diye konuştuk öle
annem yanıma geleceğini biliyordu ama ne zaman geleceğini söylemedim
annem ne dese beğenirsinizseninki geldimi
bu kadın nereden anlıyo hemen böyle şeyleri
geldi dedim napıyım bende
anneme de dedim kaynanamın tanışma ile ilgil, söylediklerini ama dur bakalım biraz dedim
biraz zaman geçsin d3edim bakalım hayırlısı kızlar