• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

canım birikime ise ihtiyacı yok aılesının durumu cok cok ıyı... bunu beklemesıne gerek yok... :85:bızde aynı anda okuduk bıtıtrdık askere gıttı geldı,, ama cok guzel bı mektup yazmıs orda... benı ne kadar cok sevdgnı yazms gelınce verdı... ama gelecege daır tek bısey yok... tum engellerımız kalktı yazıo okadar... bu konuyu ona acmaktan gercekten cok cekınıorm... fakat ne yapmam gerektıınıde blmıorm...

canım benim işi varmı peki işi yoksa işini eline alır ve o zaman başlar bişeyler bence:44:
iş olmadan evlilik olmaz bence bizim de şu an tek engelimiz o:59:

evet canım erkekler para işini çok gurur meselesi yapıyorlar
iş bulmadan yada para biriktirmeden kızın babasının karşısına çıkmaktan utanıyorlar onlar bizim gibi düşünemiyor parasal konuları daha ayrıntılı düşünüyorlar
isteme günün belli oldumu peki canım
ama iş buldumu seninki

bence de canım benim aşkım da böyle düşünüyor sanırım ama doğru olan da bu tabi:69:

airlikfeer şuan buluşmada sanırım:52: ay ne heycanlı yavvv

:17::17::17:evet bugün çok güzeldi:17::17:
yarında beraberiz sabahtan akşam 6 ya 6buçuğa kadar :52:

selam kızlarr nabersinizz :) ben takılıyorum öyle kafama göre ders calısıyorum işte sınavlarım var haftaya ne yazıkkiii :) airlikfeer seninkinin meslegi ne canım ne üzerine çalışmak istiyo merak ettim :)
ay havalarda bi açamadı gitti bugun soguktu biraz..
beşi bi yerde içiyorummm bendee buyrunn guzular :52::52::52::52:

bugün hava çok güzel sinopta:52::52::52:
benimki istatistik bitirdi canım ilk aşamada ne olursa olsun farketmez işi olsun yeter canım:66:
gerisi sonra olur inşallah:16:
birlikte olunca her şeyin üstesinden geliriz aşkımla:nazar:

isteme günüm belli değil canım daha ama okullar kapanınca olur sanırım yada aşkım iş bulunca

zaten iş bulsun hemen evleneceğiz inşallah dayanamıyoruz bugünde anladık bunu :59:
diyor o kadar bekle bekle gel bu kadar görüşelim gizli gizli diyor:59:
kaç sene oldu gizli gizzli görüşüyoz diye konuştuk öle:59:

annem yanıma geleceğini biliyordu ama ne zaman geleceğini söylemedim
annem ne dese beğenirsiniz:53::53::53:seninki geldimi:53:
bu kadın nereden anlıyo hemen böyle şeyleri:53:
geldi dedim napıyım bende:53:
anneme de dedim kaynanamın tanışma ile ilgil, söylediklerini ama dur bakalım biraz dedim:61:
biraz zaman geçsin d3edim bakalım hayırlısı kızlar :69:

4444 salavata yine başladım kızlar 3000lerdeyim pazartesi başladım...
yine aynı niyetle okuyorum

airlikferr anlamadım kızz iş blduktan sonramı istemeye geliriz diyo seninki

benimki hemen sözlenelim diyor canım bende öyle istiyorum :69:
ama biraz daha zaman var evimize gidelim ben şimdi okuldayım annemlerde yanımda ya izmirde oturuyoruz biz oraya gelirler öyle düşünüyoruz:49:
okul bitiyr 2 hafta sonra işte ondan sonra olur her şey inşallah:52:
belki o arada aşkım iş bulur ve yaz sonu evleniriz:52::52::52:

benimki hemen sözlenelim diyor canım bende öyle istiyorum :69:
ama biraz daha zaman var evimize gidelim ben şimdi okuldayım annemlerde yanımda ya izmirde oturuyoruz biz oraya gelirler öyle düşünüyoruz:49:
okul bitiyr 2 hafta sonra işte ondan sonra olur her şey inşallah:52:
belki o arada aşkım iş bulur ve yaz sonu evleniriz:52::52::52:

inşallah canım
ama iş bulmasada takılacak mı söz:44:

canım senin adına çok sevindim herseyin hayırlısı olsun hakkındaa yanına gelince nerde kalıyo otelde falanmı? benımkı otelde kalıyo yanıma geldıgınde içim gidiyo ya :(

ablecimm ne salavatı çekiyosun canım ?

canım senin adına çok sevindim herseyin hayırlısı olsun hakkındaa yanına gelince nerde kalıyo otelde falanmı? benımkı otelde kalıyo yanıma geldıgınde içim gidiyo ya :(

ablecimm ne salavatı çekiyosun canım ?

evet canım:59:40 tl ye bulmuş bi otelde :59:
başka bi yerde kalmasını istemiyorum:59:bi arkadaşım sevgilisinin evinde kalsın dedi ama istemem:59:
2 gece kalıcak 80 tl:59:
yol parası gidiş geliş 120 tl:59:
burada elini cebine attırmadım attırmam da:59:

bide aşkım bana hediye almış çanta annem çakmasın diye yarın alırım sende kalsın bu gece dedim:60::60::60::60::60::60:
çaksa bile bugün geldi derim dedim ama:60::60::60::60:kadın kokusunu aldı herhalde :60::60::60:
içeri girdim seninki mi geldi diyo:53::53::53::60:
bende geldi dedim napayım artıkın:60::60::60::60:

evet canım:59:40 tl ye bulmuş bi otelde :59:
başka bi yerde kalmasını istemiyorum:59:bi arkadaşım sevgilisinin evinde kalsın dedi ama istemem:59:
2 gece kalıcak 80 tl:59:
yol parası gidiş geliş 120 tl:59:
burada elini cebine attırmadım attırmam da:59:

iyi yapmıssın canım bende oyle yapmak istiyorum ama benimki izin vermiyo asla :50:
yol parasıda çok tutuyo bizimkide aynen 120di ama bu sefer 45e bulabildik metroda
otelde çok fazla ya bi özellikleri var sanki bizim burdada 30dan aşaya yok

bide aşkım bana hediye almış çanta annem çakmasın diye yarın alırım sende kalsın bu gece dedim:60::60::60::60::60::60:
çaksa bile bugün geldi derim dedim ama:60::60::60::60:kadın kokusunu aldı herhalde :60::60::60:
içeri girdim seninki mi geldi diyo:53::53::53::60:
bende geldi dedim napayım artıkın:60::60::60::60:

:1::1::1::1: anne iştee biliyolar herşeyyiii :1: güle güle kullan canım çantanı :9:
geldiğini biliyo artık yanii oda güzel kız:)
baban ilişkinizi biliyomuuuu cnm

iyi yapmıssın canım bende oyle yapmak istiyorum ama benimki izin vermiyo asla :50:
yol parasıda çok tutuyo bizimkide aynen 120di ama bu sefer 45e bulabildik metroda
otelde çok fazla ya bi özellikleri var sanki bizim burdada 30dan aşaya yok

seninki çalışıyo muydu canım:69:
çok pahalı ama katanacak napıyım:59:
durumları iyi allaha şükür yoksa çok zor olurdu:59:

:1::1::1::1: anne iştee biliyolar herşeyyiii :1: güle güle kullan canım çantanı :9:
geldiğini biliyo artık yanii oda güzel kız:)
baban ilişkinizi biliyomuuuu cnm

saol canım :70:
evet biliyo valla yarın daha uzun görüşeceğim :66::66:sabahtan çıkcam akşam 7de falan gelirim eve:52:
babam da arkadaşlarımla piknik yapcam diye biliyo yarın:60::60:

babam ilişkim olduğunu biliyor canım sevgilim askerden önce gelelim demişti bende anneme söyledim oda babama söylemiş:37:
istemediler askerlik öncesi sözü:59:

seninki çalışıyo muydu canım:69:
çok pahalı ama katanacak napıyım:59:
durumları iyi allaha şükür yoksa çok zor olurdu:59:

saol canım :70:
evet biliyo valla yarın daha uzun görüşeceğim :66::66:sabahtan çıkcam akşam 7de falan gelirim eve:52:
babam da arkadaşlarımla piknik yapcam diye biliyo yarın:60::60:

babam ilişkim olduğunu biliyor canım sevgilim askerden önce gelelim demişti bende anneme söyledim oda babama söylemiş:37:
istemediler askerlik öncesi sözü:59:

evet canım benimki şu an çalışıyo ama askere gidicek 2 ay sora felan durumlarının iyi olması çok güzel canım benimkinin hiç bi destekçisi yok ne ana ne baba kendi ayaklarının üzerinde duruyo durmaayaa calısıyo :14: çok zor hayat çok acımasız :14:
askerden önce sözü benimkide çok istedi ama ben istemedim sanki araya sıkışıvercekmiş gibi geldi tadını çıkaramıcakmışım gibi..
benim ailem bütün sülalem biliyo :) o yüzden rahatım bizim evede gelir geldiğinde ama bazen bilmeselerdi diyorumm hani :)

evet canım benimki şu an çalışıyo ama askere gidicek 2 ay sora felan durumlarının iyi olması çok güzel canım benimkinin hiç bi destekçisi yok ne ana ne baba kendi ayaklarının üzerinde duruyo durmaayaa calısıyo :14: çok zor hayat çok acımasız :14:
askerden önce sözü benimkide çok istedi ama ben istemedim sanki araya sıkışıvercekmiş gibi geldi tadını çıkaramıcakmışım gibi..
benim ailem bütün sülalem biliyo :) o yüzden rahatım bizim evede gelir geldiğinde ama bazen bilmeselerdi diyorumm hani :)

:30:boşver canım ayaklarının üzüerinde zuruyor ya o yeter:29:
ne güzel size de geliyormuş bizde sö zolmadan zor işler ama acısını çıkarıcaz sözlenince bunun:52:

:30:boşver canım ayaklarının üzüerinde zuruyor ya o yeter:29:
ne güzel size de geliyormuş bizde sö zolmadan zor işler ama acısını çıkarıcaz sözlenince bunun:52:

duruyoda işte canım binbir zorluklaa :2: geliyo evet ama bazen çekiniyorum ben..annem diyo artık bi dahaki geldiğinde istemeye gelirler diyo..bende öyle istiyorum çünkü çok uzamış olcak artık istemeye gelmese bile geldiğini evdekilere sölemicem.
bide bizim bi sorunumuz var istemeye kimle gelceği muamma annesini babasını hiç istemiyo benım kafama en cok takılanda bu babam gelir ama diyo annem gelmez diyo çünkü annesi sivasta şimdiki eşi yollamayabilirmiş bende diyemiyorum anneme hatta bi ara der gibi oldum öyle şey olurmu diyo gelsin tanısırız diyo haklı bişey diyemiyorum sonunda benimkiyle konustum iyice annesinin gelmesi gerektiğini falan anlattım getirir artık heralde yani söz muhabbeti varken getircem felan demişti ama benim hala aklıma takılıyo.bide biz herseyi kendimiz yapıcaz aileleri hiç karıştırmıcaz bizimkiler bişeyler yapar ama onunda kendi ailesinden hiç ümidi yok :/ şimdi sahip çıkmıyolar evlenirkenmi destek olucaklar

duruyoda işte canım binbir zorluklaa :2: geliyo evet ama bazen çekiniyorum ben..annem diyo artık bi dahaki geldiğinde istemeye gelirler diyo..bende öyle istiyorum çünkü çok uzamış olcak artık istemeye gelmese bile geldiğini evdekilere sölemicem.
bide bizim bi sorunumuz var istemeye kimle gelceği muamma annesini babasını hiç istemiyo benım kafama en cok takılanda bu babam gelir ama diyo annem gelmez diyo çünkü annesi sivasta şimdiki eşi yollamayabilirmiş bende diyemiyorum anneme hatta bi ara der gibi oldum öyle şey olurmu diyo gelsin tanısırız diyo haklı bişey diyemiyorum sonunda benimkiyle konustum iyice annesinin gelmesi gerektiğini falan anlattım getirir artık heralde yani söz muhabbeti varken getircem felan demişti ama benim hala aklıma takılıyo.bide biz herseyi kendimiz yapıcaz aileleri hiç karıştırmıcaz bizimkiler bişeyler yapar ama onunda kendi ailesinden hiç ümidi yok :/ şimdi sahip çıkmıyolar evlenirkenmi destek olucaklar

:59:canım inşallah gelir annesi de:59:sorunlar hiç bitmiyor valla :59:
babasıyla da gelse olur bana göre ama ailmeiz ne der orası muamma:59:annesi istemedikten sonra oğlunun sözünde gelmesine de gerek yok insanın içinde olmalı bence:63:
oda başkasıyla evlenmiş bide:26:
allah yardımcımız olsun canı:69:

yaz geliyo bu yaz da kavuşamıyoruz bakalım daha kaç yaz geçecek belli değil:19::2: herkesin kavuşmasını istiyorum bütün engeller kalksın istiyorum:50:

:59:canım inşallah gelir annesi de:59:sorunlar hiç bitmiyor valla :59:
babasıyla da gelse olur bana göre ama ailmeiz ne der orası muamma:59:annesi istemedikten sonra oğlunun sözünde gelmesine de gerek yok insanın içinde olmalı bence:63:
oda başkasıyla evlenmiş bide:26:
allah yardımcımız olsun canı:69:

inşallah gelir canım..aslında babasıyla gelsede olur ama annem babam kabul etmez işte:( anneside istermi bilemiyorum konuşuyoruz bazen annesiyle bana çok iyi davranıyo :) anneside babasıda başkalarıyla evli canım :59:

yaz geliyo bu yaz da kavuşamıyoruz bakalım daha kaç yaz geçecek belli değil:19::2: herkesin kavuşmasını istiyorum bütün engeller kalksın istiyorum:50:

evet bu yazdaa onsuz gecıcek :5:
ama alıstım artık ben:)
hakkımızda hayırlısı olsun canım günler öyle yada böyle geçiyoo jet gibi..

ben bu yaz olsun diye çok dua etmiştim ama ne nişan oldu ne düğün bu yaz gelmeye başladıkça içleniom ama olsun allahın vardır bi bildiği....

Back