ciddi ilişkisi olupta hala evlenemeyenler,evlenmeyi bekleyenler buraya

aminn canım hayırlısı olsun hepimiz için

airlikfeer çok sevindim canım gözün aydınnn herseyın hayırlısı inşallah çok güzell olur herseyy :)

sevdiğin bugunmu geldi canım :) gelir gelmez bunlarımı konusmuslarr masallah kısss vay beaa hızlı senin müstakbel kaynanoşun ve kocişin kız :))

evet canım pazartesi sabah geldi
annesi demiş ee şimdi o olacak demiş airlikfeerle demiş tanışacağız mı demiş aşkım da evet demiş o zaman siz ayarlayın hem gider tanışırız hemde isteriz airlikfeeri demiş

bide telefonda konuşuyorduk aşkımnan diyo ki bize kavuştu kavuşma sırası şimdi sizde yanıma gelecek ya aşkım
selam söyle falan dedi hatta o ara duydum ondan sonra daöle dedi kavuşma sırası sizde
bende bu kadar hızlı olacağını sanmıyordum
hakkımızda hayırlısı
kaynoşum çok sever aslında beni yaa hep bişey yollar bana bende hediyeye bayılıyorum zaten tencere kapak misali
kocişim kaynanoştan daha hızlı
seni bizim eve kaçırıyım diyo dün gece
5 yıl bekledim 1 yıl daha beklerim yani
yad 4 ay sonra evleniyormuşuz
allahım sen nasip et yarebbim de evlenek yaz sonu

ayy çok duygulandım ablee
aşkım askerden geldi bugün annesi demiş siz konuşun ayarlayın demiş hem tanışır ailleler hemde isteriz kzı demiş
ayyy
ableeee

napcam bennn

canım süper bi haber inanamıyorum yaaa ne kadar hızlı çıktılar kız helal valla iş işide biranönce hallolur inşallah bugün yarın nişanlanırsın canım gözün aydınn

canım süper bi haber inanamıyorum yaaa ne kadar hızlı çıktılar kız helal valla iş işide biranönce hallolur inşallah bugün yarın nişanlanırsın canım gözün aydınn

nişanı bilmiyorum ama söz olucak sanırım en yakın zamanda
işi olursa zaten nişana gerek yok evlenir gideriz

benımde askerım geldı..ataması olunca başlarız artık bızde bırşeyler yapmaya

merhaba tekrar kızlar bende askerıme kavustum,, ama sagolsun hala tık yok... ne bı konu ne bıse... ya bılmıorm o benı ozlemıs ben onu cok ozlemısım ama gercekten cok kotuyum kızlar geldıgı ıcın mutlu olmam gerekırken evde oturmus hungur hungur aglıorm... bugun bulustugumuzda yanımızda bı arkadas vardı muhabbet arasında sordu ee dugun ne zaman dıe,, tuhaf bı sessızlık oldu ben cevap vermedım oda '' sız once evlenın sızden sonra'' dedı dalga gecmek amaclı.. ya anlatabılıomuyum 6 yıllık mukemmel bı ılıskım var ama o sanırım bunun boyle devam etmesını ıstıo... yakında evlenmeyelım bırlıkte yasayalım derse sasmam..... kızlar kımseyle konusamıorm... yardım edın nolur.... cok kotuyum.....

gözün aydın canım6 yıl ilişki için çok uzun bir süre bizimde 5.yılımız anca yerine oturuyor bişeyler ikimizde aynı anda okuduğumuz için evlenmemiz zordu okul bitti ve ve o askere gitti
şimdi de geldi iş bullursa evleneceğiz inşallah
yani demem oki sevgilin neden evlenmek istemiyor:26:işi varmı evlenebilecek kadar birikime sahip mi:26:
bana sorsan birikime gerek yok ama bazı erkekler bunu düşünüyor sanırım :26:

canım birikime ise ihtiyacı yok aılesının durumu cok cok ıyı... bunu beklemesıne gerek yok... :85:bızde aynı anda okuduk bıtıtrdık askere gıttı geldı,, ama cok guzel bı mektup yazmıs orda... benı ne kadar cok sevdgnı yazms gelınce verdı... ama gelecege daır tek bısey yok... tum engellerımız kalktı yazıo okadar... bu konuyu ona acmaktan gercekten cok cekınıorm... fakat ne yapmam gerektıınıde blmıorm...

evet canım erkekler para işini çok gurur meselesi yapıyorlar
iş bulmadan yada para biriktirmeden kızın babasının karşısına çıkmaktan utanıyorlar onlar bizim gibi düşünemiyor parasal konuları daha ayrıntılı düşünüyorlar
isteme günün belli oldumu peki canım
ama iş buldumu seninki

selam kızlarr nabersinizz :) ben takılıyorum öyle kafama göre ders calısıyorum işte sınavlarım var haftaya ne yazıkkiii :) airlikfeer seninkinin meslegi ne canım ne üzerine çalışmak istiyo merak ettim :)
ay havalarda bi açamadı gitti bugun soguktu biraz..
beşi bi yerde içiyorummm bendee buyrunn guzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…